Finance

Finance Consultant Berry blikt terug op 7,5 jaar bij Verhoeve

Jaren geleden begon Berry Visser bij Verhoeve als medewerker debiteuren. ‘Bij mijn vorige werkgever werd ik door een collega geattendeerd op werken in de detachering bij Verhoeve. Dat vond ik spannend, want het voelde als minder vastigheid. Ik moest op dat moment echt uit mijn comfortzone stappen. Ik heb altijd geleerd dat het hebben van een vaste baan de beste keuze was.’ Inmiddels is Berry coördinator bij FA waar hij 11 collega’s aanstuurt op de financiële afdeling. 7,5 jaar na zijn overstap blikt hij terug op een succesvolle loopbaan bij Verhoeve.

De vrijheid van detachering 

‘Ik vond het erg spannend om te kiezen voor detachering. Echter ben ik er inmiddels achter gekomen dat tijdelijke opdrachten tussen de 9 maanden of een jaar, juist heel goed aansluiten bij mijn behoefte. Binnen Verhoeve kan ik zelf bij mijn Talent Manager aangeven wat voor soort vervolgopdracht of functie ik ambieer. Hier wordt vervolgens een bijpassende opdrachtgever voor gezocht.  

Bij elke nieuwe opdracht doe ik ook weer nieuwe ervaringen op. Daarnaast heb ik de vrijheid om zelf invulling te geven aan een functie. In het begin had ik daar nog wat moeite mee, maar inmiddels merk ik dat ik die zelfstandigheid juist nodig heb. Het maken van een plan, aanbrengen van focus en kleur geven aan de projecten in samenwerking met mijn team: dat geeft me voldoening en energie.’ 

Opleiding binnen Verhoeve

‘Binnen Verhoeve heb ik twee studies gevolgd. Eerst heb ik een NCOI-opleiding tot financial controller afgerond en vervolgens een master Business Administration gedaan. Door de praktische insteek van de master, heb ik de verbreding gekregen waar ik naar op zoek was. Dit heeft er namelijk voor gezorgd dat mijn kijk als generalist is verbeterd. Dit maakt dat ik nog beter voor een volledig passende oplossing kan zorgen.’ 

De volgende stap

‘Na 7,5 jaar bij Verhoeve ben ik nu klaar voor de volgende stap. Vanaf 1 juli ga ik namelijk beginnen als zzp’er. Ik ben er klaar voor om zelf helemaal in control te zijn en nog meer vrijheid te hebben in het aannemen van opdrachten. Ik sta hierbij open voor verschillende functies. Van teamleider tot business controller: ervaring genoeg!  

Mede dankzij Verhoeve ben ik klaar voor deze stap tot zelfstandige. Ik wil dan ook iedereen enorm bedanken voor het vertrouwen en de mooie, leerzame tijd bij Verhoeve!’  

Ook die stap maken tot Finance Consultant bij Verhoeve? Neem contact met ons op! 

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login