Finance

Jannes over zijn keuze voor de functie Accountmanager

                     

Er heerst een perfecte balans tussen plezier maken en hard en serieus werken. Juist deze combinatie is belangrijk en leuk!

Even voorstellen.. Dit is Jannes Kiers uit Nijmegen, sinds juni 2023 werkzaam bij Verhoeve als Accountmanager.

“Na het behalen van mijn diploma, besloot ik mijn passie voor wintersport te volgen door een paar maanden in Oostenrijk te gaan werken. Toevallig raakte ik daar in gesprek met iemand die bij Verhoeve werkte. Zij deelde enthousiast haar ervaringen over het werk en de organisatie, net als iedereen die bij Verhoeve werkt natuurlijk :) 
Dit gesprek triggerde mij. Dus besloot ik, vanuit Oostenrijk, direct contact op te nemen met Verhoeve. Vanaf het allereerste moment voelde het contact vertrouwd en goed, wat leidde tot een aantal goede gesprekken na mijn terugkomst in Nederland. En nu, bijna een jaar later, werk ik met veel plezier voor deze geweldige organisatie, een keuze waar ik absoluut geen spijt heb!”

Waarom de functie Accountmanager?
“Ik heb tijdens mijn studie altijd geroepen graag in een commerciële (sales) functie te willen werken. Daarbij voelde ik me tijdens de eerste gesprekken ontzettend op mijn gemak. Het leek me een mooie organisatie om mijn loopbaan te beginnen, vooral vanwege de talloze mogelijkheden die ze me boden. 
Wat me enorm aansprak aan de rol van accountmanager bij Verhoeve, was het vooruitzicht om direct klaargestoomd te worden om zelfstandig als volwaardig accountmanager aan de slag te gaan. Voorheen had ik nooit serieus nagedacht over de detacheringsbranche, maar wat me juist zo aantrok in deze rol was het feit dat het zowel commercieel als heel mensgericht is. Dat heeft de doorslag gegeven. 

Wat me enorm aanspreekt aan de rol van Accountmanager is dat geen dag hetzelfde is. Het is een ontzettend veelzijdige baan waarin je continu wordt uitgedaagd en altijd aan staat. Bovendien biedt Verhoeve de mogelijkheid om vanuit verschillende (regio)kantoren te werken, voor mij zijn dat kantoren in Eindhoven, Utrecht/Bunnik, Nijmegen en Zwolle. Daarnaast ben ik veel onderweg en heb ik voortdurend contact met klanten, ZZP’ers, collega's en finance consultants die bij ons in dienst zijn. Het is een dynamische omgeving waarin ik me helemaal thuis voel.”

Hoe omschrijf je het sales team en de werksfeer?
“Bij Verhoeve werken hele leuke collega’s en er heerst een goede sfeer, zowel op kantoor (intern) als onder onze consultants die bij onze opdrachtgevers werken. We hebben een ontzettend gedreven en jong sales team (op een paar uitzonderingen na natuurlijk..;) ). Er heerst een perfecte balans tussen plezier maken en hard en serieus werken. Juist deze combinatie is belangrijk en leuk!

Wat de werksfeer betreft, kan ik alleen maar zeggen dat we een fantastisch team hebben. Er worden regelmatig leuke uitjes en borrels georganiseerd, wat bijdraagt aan de hechte band tussen collega’s. Hoewel we onderdeel zijn van een grote organisatie, Quoratio Groep, voelt het juist klein en vertrouwd aan.”

Zou je werken als Accountmanager bij Verhoeve aanraden?
“Als je op zoek bent naar een ambitieuze organisatie waarin je jezelf commercieel verder kunt ontwikkelen, dan is het zeker een aanrader! Het inwerktraject wordt volledig aangepast aan jouw tempo, met als doel om jou zo snel mogelijk zelfstandig op pad te laten gaan. Het is een zeer gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. En misschien nog wel het belangrijkste, je werkt samen met ontzettend leuke mensen!”

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login