Nieuws

Twijfel over een carrièreswitch? 3 redenen om dat vandaag nog te doen!


Een carrièreswitch. Spannend? Ja! Een nieuwe kans waar je geen spijt van gaat krijgen? Als het goed is ook een dikke ja! Twijfel je over een carrièreswitch? Wil je vanuit je flexibele werkrooster, de horeca waar je al acht jaar in werkt, vanuit de supermarktleiding of werken in de hospitality en/of reisbranche een stap maken richting een administratief traineeship? Pak dan nu je kans, want het is nooit te laat voor een nieuwe start! Uitdaging blijven zoeken en je hart volgen worden we allemaal gelukkig van. Bij de Quoratio Groep aan het juiste adres. Maar voordat jij jouw traineeship kiest van onze digitale ‘menukaart’, delen we 3 redenenen met je om vandaag nog die switch in gang te zetten!

1. Je denkt al een tijdje aan een job binnen een nieuw vakgebied 

Krijg jij nog genoeg energie van je werk? Ben je onrustig? Wil je meer? Je verdiepen in een nieuw vakgebied? Het knaagt... en waar iets knaagt, kan iets aan gedaan worden. Welk vakgebied gaat jouw interesse naar uit? Is het HR Process & Payroll, Zorgadministratie, Finance & Control, het Sociaal Domein of de Pensioenwereld? Je vindt het allemaal onder de vlag van de Quoratio Groep. Weet je nog niet binnen welk vakgebied jij je verder wil ontwikkelen? In ons sollicitatieproces is een standaard onderdeel het maken van een persoonlijkheidsvragenlijst en een capaciteitentest. Zo krijg je inzicht in jouw kracht. Nu al nieuwsgierig geworden? Bekijk onze traineeships

2. Vermijd uitstelgedrag, twijfel niet langer over die carrièreswitch en kies voor jezelf 

Doe je het vandaag niet, morgen niet, duurt het misschien nog een jaar...  Uitstelgedrag... we hebben er allemaal weleens mee te maken. Hoe langer je twijfelt, hoe langer het meestal duurt voor we een beslissing nemen. Maar weet je ook wat je in een jaar kan doen? Een volledig traineeship afronden en doorgroeien tot Junior Consultant. Welk vakgebied je ook kiest, binnen een jaar word jij klaargestoomd tot professional en expert in complexe administratieve processen. Dus doe het vandaag nog. Zoals we zelf tijdens de opleiding altijd hoorden: today – creating the world of tomorrow. 

3. Je toekomst maak je nu! 

Nog niet helemaal thuis in de wereld van complexe administratieve processen? Maakt niet uit. Het gaat om jouw interesse en drive. De fijne kneepjes van het vak leren wij je. Hoe? Door de gouden combinatie tussen vakkennis, systeemkennis en soft skills. Meer weten over ons brede opleidingsaanbod? Je toekomst maak je nu! 

Niet voor niets dat het switchen van carriere zo trending tegenwoordig. Lees de ervaringen van je voorgangers

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

FITZ heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login