Nieuws

Twijfel over een carrièreswitch? 3 redenen om dat vandaag nog te doen!


Een carrièreswitch. Spannend? Ja! Een nieuwe kans waar je geen spijt van gaat krijgen? Als het goed is ook een dikke ja! Twijfel je over een carrièreswitch? Wil je vanuit je flexibele werkrooster, de horeca waar je al acht jaar in werkt, vanuit de supermarktleiding of werken in de hospitality en/of reisbranche een stap maken richting een administratief traineeship? Pak dan nu je kans, want het is nooit te laat voor een nieuwe start! Uitdaging blijven zoeken en je hart volgen worden we allemaal gelukkig van. Bij de Quoratio Groep aan het juiste adres. Maar voordat jij jouw traineeship kiest van onze digitale ‘menukaart’, delen we 3 redenenen met je om vandaag nog die switch in gang te zetten!

1. Je denkt al een tijdje aan een job binnen een nieuw vakgebied 

Krijg jij nog genoeg energie van je werk? Ben je onrustig? Wil je meer? Je verdiepen in een nieuw vakgebied? Het knaagt... en waar iets knaagt, kan iets aan gedaan worden. Welk vakgebied gaat jouw interesse naar uit? Is het HR Process & Payroll, Zorgadministratie, Finance & Control, het Sociaal Domein of de Pensioenwereld? Je vindt het allemaal onder de vlag van de Quoratio Groep. Weet je nog niet binnen welk vakgebied jij je verder wil ontwikkelen? In ons sollicitatieproces is een standaard onderdeel het maken van een persoonlijkheidsvragenlijst en een capaciteitentest. Zo krijg je inzicht in jouw kracht. Nu al nieuwsgierig geworden? Bekijk onze traineeships

2. Vermijd uitstelgedrag, twijfel niet langer over die carrièreswitch en kies voor jezelf 

Doe je het vandaag niet, morgen niet, duurt het misschien nog een jaar...  Uitstelgedrag... we hebben er allemaal weleens mee te maken. Hoe langer je twijfelt, hoe langer het meestal duurt voor we een beslissing nemen. Maar weet je ook wat je in een jaar kan doen? Een volledig traineeship afronden en doorgroeien tot Junior Consultant. Welk vakgebied je ook kiest, binnen een jaar word jij klaargestoomd tot professional en expert in complexe administratieve processen. Dus doe het vandaag nog. Zoals we zelf tijdens de opleiding altijd hoorden: today – creating the world of tomorrow. 

3. Je toekomst maak je nu! 

Nog niet helemaal thuis in de wereld van complexe administratieve processen? Maakt niet uit. Het gaat om jouw interesse en drive. De fijne kneepjes van het vak leren wij je. Hoe? Door de gouden combinatie tussen vakkennis, systeemkennis en soft skills. Meer weten over ons brede opleidingsaanbod? Je toekomst maak je nu! 

Niet voor niets dat het switchen van carriere zo trending tegenwoordig. Lees de ervaringen van je voorgangers

Nieuws & ervaringen van traineeships

 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 
Een aantal jaar geleden begon Celine Bruijsten-Versteeg als Salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Toch lag haar passie meer bij administratie. “Ik zocht naar een werkgever waar ik werken en leren kon combineren, meer verdieping en ik wilde werken met een club jonge collega’s. Dat vond ik bij de Quoratio Groep! Nu, drie jaar later, maak ik de overstap van HR- & Salarisadministratie naar de Uitkeringsadministratie.” Benieuwd naar haar drive om te werken binnen het Sociaal Domein? Lees het in dit blog!
Je vindt via Indeed een traineeship waar werken en leren, cijfermatig werk en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar komen. En dan denk je: dit staat op mijn lijf geschreven. Ik solliciteer! Meral Begkoz is een van onze nieuwe trainees binnen Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Binnen een week kon ze al van start!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken