Nieuws

Sterke merken maken samen de Quoratio Groep!

#werkenbijquoratio heb je wellicht al eens voorbij zien komen op social media. Afgelopen jaren is onze organisatie hard gegroeid. Op een duurzame manier, met een multi-labelstrategie. Wat dat betekent en ook wat dat voor jou betekent als potentiële collega? Bij ons werken Trainees en Consultants binnen HR Process & Payroll, Healthcare en Finance & Control. We vertellen je er graag meer over.

Bundeling van krachten, multidisciplinair samenwerken en behoud van de individuele kracht van sterke merken. Dat zijn de drie uitgangspunten van de multi-labelstrategie van de Quoratio Groep. Onze bedrijfsstructuur met domeinen en labels vraagt nu om een eenduidige uitstraling naar de markt. En dat is wat we neergezet hebben. 

Met onze multi-labelstrategie behouden we de kracht van de merken Zorgon (Healthcare), Verhoeve (Finance & Control) en Quoratio (HR Process & Payroll). Sinds 1 juni maakt ook Vossius Consultancy onderdeel uit van de Quoratio Groep. Als multi-label consultancyorganisatie zijn we opleider en detacheerder van procesprofessionals die advies geven binnen verschillende vakgebieden.

Het verschil maken op de back-office

Vanuit onze  labels maken we het verschil op de back-offices van organisaties binnen overheid, onderwijs, zorg, accountancy en zakelijke dienstverlening. Want pas als de (administratieve) basis op orde is, ligt de weg naar verdere groei voor bedrijven open. Dan kunnen er nieuwe bedrijfsmodellen ontstaan of kan de productiviteit omhoog. De expertise van de consultants en trainees van de Quoratio Groep ligt op drie domeinen: HR- & salarisadministratie, financiële administratie en zorgadministratie, waarbij hun rol adviserend, begeleidend en uitvoerend is. Zolang het doel is om iets te verbeteren en ruimte voor groei te maken. En dat is dus waar we echt impact maken! 

Wat verandert er voor onze collega's en voor jou?

In feite verandert er niets. De Quoratio Groep is de paraplu die de merken verbindt. Voor onze klanten en collega's blijven Zorgon, Verhoeve, Vossius en Quoratio gewoon bestaan. Het contact blijft met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. Al onze opdrachtgevers en collega's zullen vooral profiteren van onze multidisciplinaire samenwerking en nog meer kennis binnen één groep. Een probleem in het ene domein, kan een oplossing vanuit het andere domein betekenen. Of een trend in de zorg, kan al eerder zijn gesignaleerd binnen Finance & Control.

De voordelen voor jou als potentiële collega? Volop opleidingsmogelijkheden, toffe opdrachten, samen bouwen aan onze visie van Zero Admin en een grote achterban aan specialisten. We zijn groot genoeg om je dit allemaal te beloven en klein genoeg voor de persoonlijke aandacht met collega's onderling. 

Wat kun je nog meer verwachten

Er wordt gebouwd aan een multi-label website voor de Quoratio Groep, waarmee we onze kennis en expertise nog beter beschikbaar kunnen maken voor opdrachtgevers én voor kandidaten die bij ons solliciteren. Ben je nu al nieuwsgierig? Bekijk dan deze video :) 

 

Tot die tijd vind je de traineeship vacatures, Healhcare vacatures en HR Process & Payroll vacatures hier. En de Finance & Control vacatures hier

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login