Nieuws

Wat houdt werken in de detachering nu precies in?

De detachering. Een bekend woord? Maar de betekenis..? Bij de Quoratio Groep werken onze trainees en consultants in de detachering. Wat dit precies inhoudt en welke voordelen dit met zich meebrengt? Ga er lekker voor zitten. Binnen een aantal minuten kent de detachering geen geheimen meer voor jou!

Detacheren, wel degelijk anders dan uitzenden 

Werken in de detachering betekent niet dat wij je werven en selecteren en je vervolgens direct bij de opdrachtgever in dienst gaat. In tegendeel juist! Als je bij de Quoratio Groep komt te werken dan kom je bij ons in dienst en werk je voor verschillende opdrachtgevers. De duur van de opdracht en bij welke organisaties je gaat werken doe je in overleg. Je bent verzekerd van een contract, 32-40 uur werk in de week maar je krijgt nog veel meer dan dat. Het is niet zomaar een baan. Ja, we voeren uit, maar analyseren en adviseren ook. We gaan een langetermijnrelatie met elkaar aan, want jij wil jezelf ontwikkelen en samen hebben we een stip op de horizon! Voor ons is dat Zero Admin. Ben jij er klaar voor?  

Een vaste baan waarin je een kijkje kunt nemen bij verschillende organisaties 

Jezelf iedere dag ontwikkelen, dat betekent jezelf uitdagen, iedere keer een nieuwe puzzel oplossen. Hoe we dat doen? Met onze Quoratio Campus waar je 100+ trainingen vind, met uitdagende opdrachten waar je iedere keer weer een kijkje in verschillende keukens kunt nemen. Een grote meerwaarde van werken in de detachering. Maar ook die ‘vaste’ werkplek, je vakinhoudelijke collega’s waar je altijd op terug kunt vallen en persoonlijke aandacht van HR zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Ga jij voor afwisseling, het opbouwen van een groot netwerk en regie over je eigen carrière? Bekijk jouw doorgroeimogelijkheden binnen onze domeinen:  

Je ontwikkelt jouw consultancy skills – je bent onmisbaar op de arbeidsmarkt  

Werken in de detachering en jezelf verder ontwikkelen als consultant. Ja, het is hard werken. Ja, het is uitdagend en geeft voldoening. En ja, je bent onmisbaar op de arbeidsmarkt en bent straks ook een futureproof consultant binnen jouw vakgebied. Hoe we dan specifieke consultancy aka soft skills ontwikkelen? Je vindt in ons opleidingsaanbod dan ook de combinatie tussen kennis, kunde en gedrag zodat jij in opdrachten altijd de verbinding kan maken tussen mens, proces en systeem.  

Werken in de detachering houdt in dat je je iedere dag ontwikkelt. Je toekomst maak je nu! 

Nieuws & ervaringen van traineeships

Vanuit de Quoratio Groep zien we gemeenten regelmatig worstelen met de vraag naar jeugdzorg en de aanwezige bureaucratie. Er moet meer gedaan worden in minder tijd en veelal is er nog geen sprake van een vertrouwensrelatie met de gemeenten. Onze trainees en consultants worden regelmatig ingezet om registraties te corrigeren, achterstanden op toewijzingen weg te werken en in algemene zin de administratie te ontlasten. Dat kunnen collega’s vanuit onze business unit Sociaal Domein & Uitkeringen (Quoratio) zijn, of vanuit de unit Healthcare (Zorgon). En in sommige gevallen werken ze zelfs samen.
 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 
We leven in een wereld waarbij de dagen voorbijvliegen. Dagelijks worden we blootgesteld aan heel veel keuzes, kansen en mogelijkheden. Fear of missing out is een gevoel wat bij veel mensen heerst. We willen niets missen en vergelijken onszelf bewust en onbewust met anderen. In mijn omgeving merk ik dat veel mensen zich laten meeslepen in de dagelijkse sneltrein. Zeker nu de wereld weer langzaam opengaat, stroomt de agenda weer vol met sociale activiteiten. Maar hoe weet je zeker dat je in de juiste (snel)trein zit?

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken