Nieuws

Wat houdt werken in de detachering nu precies in?

De detachering. Een bekend woord? Maar de betekenis..? Bij de Quoratio Groep werken onze trainees en consultants in de detachering. Wat dit precies inhoudt en welke voordelen dit met zich meebrengt? Ga er lekker voor zitten. Binnen een aantal minuten kent de detachering geen geheimen meer voor jou!

Detacheren, wel degelijk anders dan uitzenden 

Werken in de detachering betekent niet dat wij je werven en selecteren en je vervolgens direct bij de opdrachtgever in dienst gaat. In tegendeel juist! Als je bij de Quoratio Groep komt te werken dan kom je bij ons in dienst en werk je voor verschillende opdrachtgevers. De duur van de opdracht en bij welke organisaties je gaat werken doe je in overleg. Je bent verzekerd van een contract, 32-40 uur werk in de week maar je krijgt nog veel meer dan dat. Het is niet zomaar een baan. Ja, we voeren uit, maar analyseren en adviseren ook. We gaan een langetermijnrelatie met elkaar aan, want jij wil jezelf ontwikkelen en samen hebben we een stip op de horizon! Voor ons is dat Zero Admin. Ben jij er klaar voor?  

Een vaste baan waarin je een kijkje kunt nemen bij verschillende organisaties 

Jezelf iedere dag ontwikkelen, dat betekent jezelf uitdagen, iedere keer een nieuwe puzzel oplossen. Hoe we dat doen? Met onze Quoratio Campus waar je 100+ trainingen vind, met uitdagende opdrachten waar je iedere keer weer een kijkje in verschillende keukens kunt nemen. Een grote meerwaarde van werken in de detachering. Maar ook die ‘vaste’ werkplek, je vakinhoudelijke collega’s waar je altijd op terug kunt vallen en persoonlijke aandacht van HR zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Ga jij voor afwisseling, het opbouwen van een groot netwerk en regie over je eigen carrière? Bekijk jouw doorgroeimogelijkheden binnen onze domeinen:  

Je ontwikkelt jouw consultancy skills – je bent onmisbaar op de arbeidsmarkt  

Werken in de detachering en jezelf verder ontwikkelen als consultant. Ja, het is hard werken. Ja, het is uitdagend en geeft voldoening. En ja, je bent onmisbaar op de arbeidsmarkt en bent straks ook een futureproof consultant binnen jouw vakgebied. Hoe we dan specifieke consultancy aka soft skills ontwikkelen? Je vindt in ons opleidingsaanbod dan ook de combinatie tussen kennis, kunde en gedrag zodat jij in opdrachten altijd de verbinding kan maken tussen mens, proces en systeem.  

Werken in de detachering houdt in dat je je iedere dag ontwikkelt. Je toekomst maak je nu! 

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login