Finance

Rick Verhoeven over de software van UiPath

Rick Verhoeven, afgestudeerd in bedrijfseconomie, is inmiddels al drie jaar in dienst bij Verhoeve. In zijn huidige opdracht bij een vastgoedbedrijf, is Rick assistent controller en reporting. ‘Naast mijn huidige werk had ik altijd al interesse in robotautomatisering. Tijdens een RPA-lunchsessie bij Verhoeve heb ik besloten me hier verder in te verdiepen. Ik wist niet zo goed waar en hoe ik moest beginnen me te verdiepen in deze interesse. Toen ik dit besprak met mijn Talent Manager, koppelde zij mij aan collega’s binnen Verhoeve die hiermee bezig zijn.’

De courses van UiPath

"Ik werd gewezen op de software van UiPath. Een softwarebedrijf dat wereldwijd software voor robotautomatisering maakt. Op de website is een groot learning platform waar je allerlei courses gratis kunt volgen. Ik ben begonnen met de course RPA starter, dat is de intro. Daaropvolgend heb ik de Business Analyst course gevolgd. Tijdens deze course krijg je meer inzicht in hoe een proces eruit ziet en welke stappen je moet ondernemen wanneer je RPA wilt implementeren. 

Nadat ik deze course had afgerond, ben ik de verdieping ingegaan met de course Development Foundation. Deze course gaat dieper in op het automatiseren van processen. Qua uren behoorlijk intensief, omdat ik geen IT achtergrond heb. Het kost mij daardoor meer tijd me de stof eigen te maken. Uiteindelijk krijg je echter wel een hele goede basis wanneer je deze course hebt afgerond!"

Voordelen

"Na de afronding van al deze courses heb je een goede basis om aan de slag te gaan als RPA Developer met UiPath. Je kunt voor je eigen dagelijkse werk al implementaties doen met een robot. Handmatige werkzaamheden zoals het verslepen van mails, excel macro’s maken, ouderwets kopieer- en plakwerk, kun je zelf automatiseren. Kortom, taken waar veel tijd in zit als je het handmatig zou doen. Zo heb ik een robotje gemaakt die allerlei grote, verschillende bestanden nu automatisch structureert in mappen. Dit kost handmatig enorm veel tijd. Ook kun je na het volgen van deze courses grotere projecten bij klanten oppakken met het bouwen in UiPath."

Ook aan de slag met robotautomatiseringssoftware als UiPath? Kom werken bij Verhoeve!

Nieuws & ervaringen van traineeships

De zorgadministratie werd voorheen vaak uitgevoerd door medewerkers die, na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, de overstap maakten naar een bureaufunctie. Maar dat is enorm aan het veranderen. Tegenwoordig kiezen mensen voor het vak zorgadministratie en komt er veel specifieke kennis en expertise bij kijken. Met Zero Admin als stip op de horizon groeit en ontwikkelt het vak van zorgadministrateur in een razendsnel tempo. 
Vanuit de Quoratio Groep zien we gemeenten regelmatig worstelen met de vraag naar jeugdzorg en de aanwezige bureaucratie. Er moet meer gedaan worden in minder tijd en veelal is er nog geen sprake van een vertrouwensrelatie met de gemeenten. Onze trainees en consultants worden regelmatig ingezet om registraties te corrigeren, achterstanden op toewijzingen weg te werken en in algemene zin de administratie te ontlasten. Dat kunnen collega’s vanuit onze business unit Sociaal Domein & Uitkeringen (Quoratio) zijn, of vanuit de unit Healthcare (Zorgon). En in sommige gevallen werken ze zelfs samen.
 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken