Finance

Rick Verhoeven over de software van UiPath

Rick Verhoeven, afgestudeerd in bedrijfseconomie, is inmiddels al drie jaar in dienst bij Verhoeve. In zijn huidige opdracht bij een vastgoedbedrijf, is Rick assistent controller en reporting. ‘Naast mijn huidige werk had ik altijd al interesse in robotautomatisering. Tijdens een RPA-lunchsessie bij Verhoeve heb ik besloten me hier verder in te verdiepen. Ik wist niet zo goed waar en hoe ik moest beginnen me te verdiepen in deze interesse. Toen ik dit besprak met mijn Talent Manager, koppelde zij mij aan collega’s binnen Verhoeve die hiermee bezig zijn.’

De courses van UiPath

"Ik werd gewezen op de software van UiPath. Een softwarebedrijf dat wereldwijd software voor robotautomatisering maakt. Op de website is een groot learning platform waar je allerlei courses gratis kunt volgen. Ik ben begonnen met de course RPA starter, dat is de intro. Daaropvolgend heb ik de Business Analyst course gevolgd. Tijdens deze course krijg je meer inzicht in hoe een proces eruit ziet en welke stappen je moet ondernemen wanneer je RPA wilt implementeren. 

Nadat ik deze course had afgerond, ben ik de verdieping ingegaan met de course Development Foundation. Deze course gaat dieper in op het automatiseren van processen. Qua uren behoorlijk intensief, omdat ik geen IT achtergrond heb. Het kost mij daardoor meer tijd me de stof eigen te maken. Uiteindelijk krijg je echter wel een hele goede basis wanneer je deze course hebt afgerond!"

Voordelen

"Na de afronding van al deze courses heb je een goede basis om aan de slag te gaan als RPA Developer met UiPath. Je kunt voor je eigen dagelijkse werk al implementaties doen met een robot. Handmatige werkzaamheden zoals het verslepen van mails, excel macro’s maken, ouderwets kopieer- en plakwerk, kun je zelf automatiseren. Kortom, taken waar veel tijd in zit als je het handmatig zou doen. Zo heb ik een robotje gemaakt die allerlei grote, verschillende bestanden nu automatisch structureert in mappen. Dit kost handmatig enorm veel tijd. Ook kun je na het volgen van deze courses grotere projecten bij klanten oppakken met het bouwen in UiPath."

Ook aan de slag met robotautomatiseringssoftware als UiPath? Kom werken bij Verhoeve!

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken