Finance

De eerste 100 dagen bij Verhoeve!

Stel: Verhoeve is een grabbelton met kaartjes. Met daarop verhalen over wat werken bij Verhoeve al in de eerste 100 dagen aantrekkelijk maakt. Grote kans dat je na een paar keer grabbelen leest over persoonlijke begeleiding, uitdagende trainingen en impact maken bij opdrachtgevers. Of natuurlijk over regioborrels en sail-events. We spraken met Anne Wolbink, Folkert te Velde en Marc Franken over hun eerste 100 dagen bij Verhoeve.


Anne vertelt over haar start. “Je staat er niet alleen voor in je eerste week. Je werkt voornamelijk bij een opdrachtgever, maar krijgt veel steun vanuit Verhoeve. Zo belde mijn manager Karin bij Verhoeve om te vragen hoe mijn eerste week was. Dat vind ik heel prettig.” Samen met je Professional Development Manager kijk je namelijk al meteen waar je ambities liggen en werk je richting jouw doel. Zodat je met jouw skills onze opdrachtgevers verder helpt. Op welke klus je ook zit. 

Binnen één maand impact maken bij je opdrachtgever

Folkert vindt de combinatie van werken bij de opdrachtgever en de trainingen een grote plus. “Door de opgedane kennis mocht ik als medewerker accounting meteen al helpen bij de maandafsluiting,” stipt hij aan. En dat terwijl hij er nog niet eens een maand zat.  

Het sluit mooi aan bij waar we als Verhoeve voor staan: impact maken op financiële afdelingen. Of je nu een ervaren controller bent of een ambitieuze starter zoals Folkert.  

Met trainingen investeren we al meteen in je toekomst 

Het grootste gedeelte van je tijd werk je bij de opdrachtgever. Maar jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk. Daarom starten we meteen al met trainingen. Marc vertelt: “Ik heb de training van Breaking Habits gevolgd, waar ik aan mijn soft skills zoals leiderschap werkte. En ik volgde een training over Lean Six Sigma, waar ik een belt haalde.”  

Lean Six Sigma is een methodiek voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van processen van organisaties. “Beide trainingen heb ik al toe kunnen passen in de praktijk,” vervolgt Marc.   

Plezier buiten het werk: borrels, bowlen en barbecueën   

Naast de onderdompeling in trainingen en werken bij een opdrachtgever is plezier buiten het werk natuurlijk onmisbaar. En dé manier om je collega’s echt te leren kennen. Het tovert een glimlach op het gezicht bij alle drie. “Voor mijn eerste werkdag had ik al een regioborrel. En in de eerste week een sail-event,” vertelt Anne. “En het Verhoeve-feest niet te vergeten,” vult Folkert aan. “We gingen lasergamen, bowlen en barbecueën. Echt een topfeest.” 

Verse tips van het mes 

Natuurlijk is starten aan een eerste serieuze baan spannend. “Maar probeer te genieten. En stel je vragen, want echt iedereen is bereid je te helpen,” geeft Anne aan. Aarzel niet om je collega’s op te zoeken, want er is veel kennis in huis. “En ga vooral naar de feesten toe, want die zijn heel gezellig,” sluit Marc af met een knipoog.  

Enthousiast? Ontdek dan nu onze traineeships. Wie weet grabbel je dan snel met ons mee en staat jouw verhaal op het volgende kaartje! 

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login