Finance

Een rugzak vullen met kennis en ervaring

Ricardo was 21 jaar toen hij afstudeerde. Hij werkte daarvoor al een tijdje op een accountantskantoor. Na zijn afstuderen werd hij benaderd door Verhoeve. Door het persoonlijke contact, stond Ricardo open voor een kennismaking. Ricardo wist vóór deze kennismaking nog helemaal niks over detachering, maar na het gesprek was hij om. Wat hem zo aansprak? Het feit dat detachering een mooie kans biedt om je rugzak te vullen met kennis en ervaring. Dat in combinatie met de mogelijkheid om te werken in verschillende functies, te werken met verschillende systemen en verschillende organisaties te leren kennen, deed Ricardo besluiten om aan de slag te gaan bij Verhoeve. Inmiddels zijn we vier jaar verder en is Ricardo eind mei met zijn zesde opdracht gestart.

Zijn loopbaan binnen Verhoeve

"Mijn eerste opdracht bij Verhoeve was meteen een hele gave opdracht bij Bol.com. Ik werkte op de afdeling crediteurenadministratie. Naast mijn werkzaamheden was ik ook betrokken bij verschillende verbeterprojecten binnen de afdeling. Het was een mooie eerste opdracht die erg uitdagend was door de werkdruk en dynamiek (snel en continu verbeteren) binnen het bedrijf. 
 
Toen ik klaar was voor mijn tweede opdracht, ben ik in overleg met mijn Talent Manager gegaan. Ik wilde namelijk heel graag verder studeren. Ik was pas 21 toen ik mijn HBO al op zak had en wilde mezelf weer uitdagen om een verdiepingsslag te maken. Ik ben daarom begonnen met een master via Verhoeve. Van vijf dagen werken ben ik teruggegaan naar vier dagen werken. Een master doen in combinatie met vier dagen werken, is best pittig. Toch kan ik met trots vertellen dat ik mijn masterdiploma afgelopen maand in ontvangst heb mogen nemen!

Op dit moment ben ik financial controller binnen een grote zorginstelling. Hier heb ik de verantwoordelijkheid over de kosten en activa, waarbij ik boekingen controleer op juistheid en volledigheid. Daarnaast controleer ik of de gerealiseerde cijfers overeenkomen met de gebudgetteerde cijfers. Ook voorzie ik het management van rapportages en ben ik betrokken bij het implementatieproces voor een nieuw boekhoudsysteem. De master die ik gevolgd heb, heeft geholpen om een stevig theoretisch fundament te leggen in hoe gedragingen binnen organisaties plaatsvinden. Hierdoor kan ik sneller anticiperen in situaties die zich voordoen op de werkvloer."

Doorontwikkelen

"Bij Verhoeve kun je jezelf echt doorontwikkelen. Hierin word je enorm goed gefaciliteerd. Naast het buddyproject, waarbij een meer ervaren consultant je op weg helpt, krijg je ook je eigen Talent Manager toegewezen. Ieder jaar krijg je de gelegenheid om cursussen te volgen. Ik heb inmiddels de cursussen Fintech, PowerBi, Persoonlijke Ontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap afgerond. Op dit moment ben ik bezig met de Lean Orange Belt. Naast praktische ervaring binnen opdrachten is er dus ook veel ontwikkeling op theoretische kennis." 

De toekomst

"Ik heb veel ambities. Het werken bij verschillende opdrachtgevers geeft mij brede kennis en ervaring die ik weer bij nieuwe opdrachten in kan zetten. Uiteindelijk is mijn doel controller worden met specialisatie in systemen en methodieken. Uiteraard binnen Verhoeve!"

Wil jij net als Ricardo voor verschillende opdrachtgevers werken en jezelf ontwikkelen tot expert? Ga dan voor een carrière bij Verhoeve. Onze vacatures bekijk je hier.

Nieuws & ervaringen van traineeships

De zorgadministratie werd voorheen vaak uitgevoerd door medewerkers die, na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, de overstap maakten naar een bureaufunctie. Maar dat is enorm aan het veranderen. Tegenwoordig kiezen mensen voor het vak zorgadministratie en komt er veel specifieke kennis en expertise bij kijken. Met Zero Admin als stip op de horizon groeit en ontwikkelt het vak van zorgadministrateur in een razendsnel tempo. 
Vanuit de Quoratio Groep zien we gemeenten regelmatig worstelen met de vraag naar jeugdzorg en de aanwezige bureaucratie. Er moet meer gedaan worden in minder tijd en veelal is er nog geen sprake van een vertrouwensrelatie met de gemeenten. Onze trainees en consultants worden regelmatig ingezet om registraties te corrigeren, achterstanden op toewijzingen weg te werken en in algemene zin de administratie te ontlasten. Dat kunnen collega’s vanuit onze business unit Sociaal Domein & Uitkeringen (Quoratio) zijn, of vanuit de unit Healthcare (Zorgon). En in sommige gevallen werken ze zelfs samen.
 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken