Finance

Een rugzak vullen met kennis en ervaring

Ricardo was 21 jaar toen hij afstudeerde. Hij werkte daarvoor al een tijdje op een accountantskantoor. Na zijn afstuderen werd hij benaderd door Verhoeve. Door het persoonlijke contact, stond Ricardo open voor een kennismaking. Ricardo wist vóór deze kennismaking nog helemaal niks over detachering, maar na het gesprek was hij om. Wat hem zo aansprak? Het feit dat detachering een mooie kans biedt om je rugzak te vullen met kennis en ervaring. Dat in combinatie met de mogelijkheid om te werken in verschillende functies, te werken met verschillende systemen en verschillende organisaties te leren kennen, deed Ricardo besluiten om aan de slag te gaan bij Verhoeve. Inmiddels zijn we vier jaar verder en is Ricardo eind mei met zijn zesde opdracht gestart.

Zijn loopbaan binnen Verhoeve

"Mijn eerste opdracht bij Verhoeve was meteen een hele gave opdracht bij Bol.com. Ik werkte op de afdeling crediteurenadministratie. Naast mijn werkzaamheden was ik ook betrokken bij verschillende verbeterprojecten binnen de afdeling. Het was een mooie eerste opdracht die erg uitdagend was door de werkdruk en dynamiek (snel en continu verbeteren) binnen het bedrijf. 
 
Toen ik klaar was voor mijn tweede opdracht, ben ik in overleg met mijn Talent Manager gegaan. Ik wilde namelijk heel graag verder studeren. Ik was pas 21 toen ik mijn HBO al op zak had en wilde mezelf weer uitdagen om een verdiepingsslag te maken. Ik ben daarom begonnen met een master via Verhoeve. Van vijf dagen werken ben ik teruggegaan naar vier dagen werken. Een master doen in combinatie met vier dagen werken, is best pittig. Toch kan ik met trots vertellen dat ik mijn masterdiploma afgelopen maand in ontvangst heb mogen nemen!

Op dit moment ben ik financial controller binnen een grote zorginstelling. Hier heb ik de verantwoordelijkheid over de kosten en activa, waarbij ik boekingen controleer op juistheid en volledigheid. Daarnaast controleer ik of de gerealiseerde cijfers overeenkomen met de gebudgetteerde cijfers. Ook voorzie ik het management van rapportages en ben ik betrokken bij het implementatieproces voor een nieuw boekhoudsysteem. De master die ik gevolgd heb, heeft geholpen om een stevig theoretisch fundament te leggen in hoe gedragingen binnen organisaties plaatsvinden. Hierdoor kan ik sneller anticiperen in situaties die zich voordoen op de werkvloer."

Doorontwikkelen

"Bij Verhoeve kun je jezelf echt doorontwikkelen. Hierin word je enorm goed gefaciliteerd. Naast het buddyproject, waarbij een meer ervaren consultant je op weg helpt, krijg je ook je eigen Talent Manager toegewezen. Ieder jaar krijg je de gelegenheid om cursussen te volgen. Ik heb inmiddels de cursussen Fintech, PowerBi, Persoonlijke Ontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap afgerond. Op dit moment ben ik bezig met de Lean Orange Belt. Naast praktische ervaring binnen opdrachten is er dus ook veel ontwikkeling op theoretische kennis." 

De toekomst

"Ik heb veel ambities. Het werken bij verschillende opdrachtgevers geeft mij brede kennis en ervaring die ik weer bij nieuwe opdrachten in kan zetten. Uiteindelijk is mijn doel controller worden met specialisatie in systemen en methodieken. Uiteraard binnen Verhoeve!"

Wil jij net als Ricardo voor verschillende opdrachtgevers werken en jezelf ontwikkelen tot expert? Ga dan voor een carrière bij Verhoeve. Onze traineeships je hier.

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken