Finance

Professioneel ontwikkelen bij Verhoeve

De functie accountmanager binnendienst opzetten binnen Verhoeve; die uitdaging kon Claudia niet laten liggen. Precies één jaar later is ze niet meer weg te denken uit het team. Bovendien is ze tegenwoordig ook in de buitendienst te vinden!

Claudia studeert sinds 2018 commerciële economie in deeltijd. Ze heeft altijd naast de studie gewerkt, maar vorig jaar sloeg de twijfel toe: wat voor functie past nu echt bij haar? Beroepentesten wezen vooral op functies met veel mens-contact, maar er was geen specifieke positie die met kop en schouders boven de rest uitkwam. 

Tot Claudia vorig jaar zomer een berichtje ontving van Monique, één van de recruiters bij Verhoeve. Of ze interesse had in een functie accountmanager binnendienst. Meer was niet nodig om haar nieuwsgierigheid te wekken. Na wat online speurwerk naar de organisatie ging Claudia op gesprek. Wel met de vraag “is dit echt iets voor mij?” in haar achterhoofd. Immers moest er een compleet nieuwe functie worden ingekleurd. Claudia beschikte wel over een flinke dosis ervaring in de binnendienst, maar werken met mensen in plaats van producten is toch een andere tak van sport.

Werken bij een detacheerder sprak haar wel aan, met name door het menselijke aspect en de focus op de ontwikkeling van consultants. En één gesprek kan geen kwaad, toch?

Tijdens de gesprekken voelde Claudia direct de klik, maar ook de ruimte om de functie naar eigen inzichten vorm te geven en uit te breiden. Daarnaast was er veel aandacht voor haar eigen groei en ontwikkeling. Met als gevolg dat ze in In september 2021 ging ze aan de slag als accountmanager binnendienst bij Verhoeve voor 28 uur per week.

In een jaar tijd heeft ze het hele ZZP netwerk in kaart gebracht, vastgelegd en uitgebreid. Ze ondersteund de accountmanagers bij o.a. het uitwerken van voorstellen, het delen van broker vacatures en de inzet van ZZP-ers.

Haar wens om uiteindelijk de stap naar de buitendienst te maken heeft Claudia nooit onder stoelen of banken gestoken. Ze pakt werkzaamheden snel op en ontwikkelt zich in razend tempo. Toen ze een paar maanden geleden het aanbod kreeg om wat werkzaamheden gerelateerd aan de buitendienst op te pakken, is ze daar direct voor gegaan!

“Ik werd vanaf dag 1 serieus genomen, we luisteren naar elkaar en spreken waardering uit', aldus Claudia. 'Er wordt echt gekeken naar de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. In overleg kan alles! Misschien niet direct maar samen gaan we ermee aan de slag, een mooi doel om naar toe te werken. Ontwikkeling en groei worden je echt gegund!”

Inmiddels heeft Claudia een contract voor onbepaalde tijd aan de haak geslagen, zijn haar uren uitgebreid naar 32 per week en is haar agenda alleen maar voller geworden. Zo is ze onder andere druk bezig met acquisitie, afspraken bij opdrachtgevers en de begeleiding van een aantal projecten van onze consultants.

Binnenkort start ze binnen Verhoeve met afstuderen en hoopt ze begin 2023 haar diploma commerciële economie in ontvangst te mogen nemen. Mogelijk volgt daarna nog een master, maar daar is ze nog niet helemaal over uit.

Wat Claudia wél weet, is dat ze voorlopig bij Verhoeve blijft en dat ze zich wil ontwikkelen tot een ervaren accountmanager met een eigen succesvolle klantenportefeuille!

Nieuws & ervaringen van traineeships

Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!
De zorgadministratie werd voorheen vaak uitgevoerd door medewerkers die, na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, de overstap maakten naar een bureaufunctie. Maar dat is enorm aan het veranderen. Tegenwoordig kiezen mensen voor het vak zorgadministratie en komt er veel specifieke kennis en expertise bij kijken. Met Zero Admin als stip op de horizon groeit en ontwikkelt het vak van zorgadministrateur in een razendsnel tempo. 

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken