Events

Quo College Tour

Quo College Tour - Kom jij ook?

Belangrijk: door het coronavirus gaat 2 april niet door. Wij gaan de Quo College Tour herplannen. Mocht je willen komen naar de College Tour, schrijf je dan gewoon in! Dan houden we je op de hoogte over een nieuwe datum en eventuele virtuele startdata van onze traineeships. 

Hi there, 

Ben jij erbij donderdag 2 april tijdens onze eerste editie van de Quo College Tour? Deze middag staat in het teken van het vakgebied HRM- & Salarisadministratie. Welke trends komen we tegen anno 2020, wat houdt het traineeship precies in, hoe ziet de HR-afdeling en Salarisadministrateur van de toekomst eruit? Tijdens de Quo College Tour krijg je hier allemaal antwoord op. Ook ontmoet je mensen die al werken binnen het vakgebied, kun je al je vragen stellen en ontmoet je Trainees, Consultants en Talent Development Managers die je meer kunnen vertellen over hun uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Het ideale moment om te bepalen of jij jezelf ziet werken als trainee HRM- & Salarisadministratie. 

Schrijf je direct in! 

 

Programma

14:30 – 15:00 inloop (stel je eerste brandende vragen en ontmoet elkaar)
15:00 – 15:15 introductie Quoratio (vraag wat je wilt weten!)
15:15 – 15:30 kennismaking met Paul Groen, Manager Salarisadministratie bij Mediahuis
15:30 – 17:30 Interactieve College Tour - Hoe ziet mijn dag eruit? Welke werkzaamheden, uitdagingen en workflows kom ik o.a. tegen in de praktijk? En uiteraard voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen! Aan het einde van de Tour ga je aan de slag met een mindmap opdracht die jou helpt te beslissen of je wellicht een van onze professionals wilt worden
17:30 – 19:00 Speeddaten & eten. Je ontmoet Trainees, Consultants HR Process & Payroll en Talent Development Managers 
19:00 – 20:15 Mindmap en presenteren in groepen van max. 3 personen 

20.15 – ... Afsluiting en borrel 

 

Alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk dan hier de video van ons Summerfestival afgelopen zomer... :) 

Mocht je nog vragen hebben, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Kyra Bosman, Corporate Recruiter, via kbosman@quoratio.nl of (06) 1343 7442

Nieuws & ervaringen van traineeships

De zorgadministratie werd voorheen vaak uitgevoerd door medewerkers die, na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, de overstap maakten naar een bureaufunctie. Maar dat is enorm aan het veranderen. Tegenwoordig kiezen mensen voor het vak zorgadministratie en komt er veel specifieke kennis en expertise bij kijken. Met Zero Admin als stip op de horizon groeit en ontwikkelt het vak van zorgadministrateur in een razendsnel tempo. 
Vanuit de Quoratio Groep zien we gemeenten regelmatig worstelen met de vraag naar jeugdzorg en de aanwezige bureaucratie. Er moet meer gedaan worden in minder tijd en veelal is er nog geen sprake van een vertrouwensrelatie met de gemeenten. Onze trainees en consultants worden regelmatig ingezet om registraties te corrigeren, achterstanden op toewijzingen weg te werken en in algemene zin de administratie te ontlasten. Dat kunnen collega’s vanuit onze business unit Sociaal Domein & Uitkeringen (Quoratio) zijn, of vanuit de unit Healthcare (Zorgon). En in sommige gevallen werken ze zelfs samen.
 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken