Events

Quo College Tour

Quo College Tour - Kom jij ook?

Belangrijk: door het coronavirus gaat 2 april niet door. Wij gaan de Quo College Tour herplannen. Mocht je willen komen naar de College Tour, schrijf je dan gewoon in! Dan houden we je op de hoogte over een nieuwe datum en eventuele virtuele startdata van onze traineeships. 

Hi there, 

Ben jij erbij donderdag 2 april tijdens onze eerste editie van de Quo College Tour? Deze middag staat in het teken van het vakgebied HRM- & Salarisadministratie. Welke trends komen we tegen anno 2020, wat houdt het traineeship precies in, hoe ziet de HR-afdeling en Salarisadministrateur van de toekomst eruit? Tijdens de Quo College Tour krijg je hier allemaal antwoord op. Ook ontmoet je mensen die al werken binnen het vakgebied, kun je al je vragen stellen en ontmoet je Trainees, Consultants en Talent Development Managers die je meer kunnen vertellen over hun uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Het ideale moment om te bepalen of jij jezelf ziet werken als trainee HRM- & Salarisadministratie. 

Schrijf je direct in! 

 

Programma

14:30 – 15:00 inloop (stel je eerste brandende vragen en ontmoet elkaar)
15:00 – 15:15 introductie Quoratio (vraag wat je wilt weten!)
15:15 – 15:30 kennismaking met Paul Groen, Manager Salarisadministratie bij Mediahuis
15:30 – 17:30 Interactieve College Tour - Hoe ziet mijn dag eruit? Welke werkzaamheden, uitdagingen en workflows kom ik o.a. tegen in de praktijk? En uiteraard voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen! Aan het einde van de Tour ga je aan de slag met een mindmap opdracht die jou helpt te beslissen of je wellicht een van onze professionals wilt worden
17:30 – 19:00 Speeddaten & eten. Je ontmoet Trainees, Consultants HR Process & Payroll en Talent Development Managers 
19:00 – 20:15 Mindmap en presenteren in groepen van max. 3 personen 

20.15 – ... Afsluiting en borrel 

 

Alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk dan hier de video van ons Summerfestival afgelopen zomer... :) 

Mocht je nog vragen hebben, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Kyra Bosman, Corporate Recruiter, via kbosman@quoratio.nl of (06) 1343 7442

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken

Nieuws & ervaringen van traineeships

Yes! Je hebt een nieuwe baan of opdracht. Binnenkort begin je als projectmanager. Je hebt er super veel zin in, maar vindt het ook spannend. Dingen in goede banen leiden is leuk, maar projectmanagement, hoe werkt dat eigenlijk’? Je stort je met al je enthousiasme op de opdracht om te laten zien dat je het kunt. En daar zit de crux. Misschien beloof je soms dingen die jij en je team misschien niet waar kunnen maken. Voordat je in het diepe springt, is een goede voorbereiding dus key. Dit artikel helpt je op weg om ‘als kip, mét kop’ aan de slag te gaan!
De term Zero Admin begint langzaamaan steeds meer terrein te winnen binnen de Quoratio Groep. Spraken hier robots met kunstmatige intelligentie? Zijn het ingeënten met een ingebrachte 5G-chip? Zijn het aliens van een andere planeet met de eerste aardelanding? Of is het gewoon de toekomst waar we met z’n allen naar toe bewegen? Yannick Kooijmans, consultant bij Zorgon, legt in dit blog uit wat robotisering en Zero Admin in de toekomst gaan betekenen voor de Quoratio Groep en organisaties.
Zero Admin, ‘Kan dat eigenlijk wel?’, vroeg ik mij af. Binnen de Quoratio Groep zijn we toch juist goed in administratie? Maar wat houdt Zero Admin precies in en waarom zet Quoratio Groep in op ‘the Road to Zero Admin’? Om daarachter te komen, gaf ik me op voor een online event: ‘de Moonlanding’. Een sessie waarin er meer bewustwording gecreëerd wordt rond het thema Zero Admin. Ook komen er voorbeelden uit de praktijk aan bod. 

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken