Finance

Van trainee naar consultant

"Na de afronding van een vierjarige opleiding Finance & Control, wilde ik graag het werkveld betreden. Doordat de opleiding erg breed is, wist ik niet goed welke baan het beste bij mij zou passen. Begin je als administratief medewerker, als project controller of toch liever als junior assistent controller? Zelf kon ik hier geen keuze in maken, maar ik wilde ook niet verder studeren."

Detachering bij Verhoeve

"Vrij snel kwam de detachering aan bod. Ik werd benaderd door een aantal bedrijven, waaronder Verhoeve. Het plaatje wat binnen Verhoeve geschetst werd sprak mij het meeste aan. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal, dus je hebt de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om nieuwe opleidingen te blijven volgen naast je fulltime baan. Dit aspect staat bij mij hoog in het vaandel, want blijven ontwikkelen is altijd goed. Verhoeve heeft veel verschillende opdrachtgevers en dat betekent dat je heel kritisch kan zijn naar welke opdracht het beste bij mij zou passen. Verhoeve denkt hier volledig in mee."  

Zero Admin

"Het doel van Verhoeve om Zero Admin toe te passen binnen organisaties, door bijvoorbeeld het proces te automatiseren en/of te robotiseren, zie ik persoonlijk ook als de toekomst. Hiermee kan je als bedrijf zijnde veel effectiever gaan werken.

De combinatie van alle bovenstaande aspecten hebben voor mij de doorslag gegeven om bij Verhoeve verder te groeien. Inmiddels heb ik mijn traineeship binnen Verhoeve afgerond en mag ik mezelf nu officieel consultant noemen. Daar ben ik heel erg trots op.  

Ik kijk uit naar mijn toekomst bij Verhoeve, waar we samen nog veel mooie opdrachten mogen gaan uitvoeren!"

Wil jij net als Jordy voor verschillende opdrachtgevers werken en jezelf ontwikkelen tot expert? Ga dan voor een carrière bij Verhoeve. Onze vacatures bekijk je hier

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login