Finance

Een week uit het leven van Michiel Nijstad

Dat is het leuke aan detachering; bij iedere opdracht en functie zijn verschillende vaardigheden belangrijk om te ontplooien, waardoor je in een relatief korte tijd grote stappen kan maken in je ontwikkeling!

Maandag! Het weekend is weer voorbij en we pakken de draad weer op. Mijn huidige opdracht is als Financieel Administratief Medewerker bij een woningcorporatie in Meppel. Ik ben hier begonnen ter vervanging van een medewerker op de crediteurenadministratie, maar inmiddels ondersteun ik ook bij taken op grootboekniveau. Ook als interim medewerker word ik behandeld als een volledig lid van de afdeling Financieel Beheer, waar we het erg gezellig hebben en voor elkaar klaarstaan.

Dinsdag, op bezoek bij het hoofdkantoor van de Quoratio Groep in Bunnik. Ik heb een meeting met mijn People Manager en daarna een training. Met mijn Peoplemanager spreek ik bijvoorbeeld over mijn persoonlijke ontwikkeling, hoe ik de opdracht ervaar, en waar ik naartoe wil werken op de lange termijn.

Trainingen over verschillende onderwerpen (persoonlijke ontwikkeling, vakinhoudelijk) hebben we gemiddeld om de drie weken. Het is even rijden vanuit Groningen, maar ik vind het altijd leuk om mijn mede-trainees en de backoffice collega's te spreken.