Finance

Guus Cox - Van Finance Talent naar Trainee

"Ik wilde verder in finance & control en deze functie gaf mij de gelegenheid om naast mijn studie alvast werkervaring op te doen, zo leerde ik alvast het één en ander in de praktijk.”

Even voorstellen.. Dit is Guus Cox. In oktober 2022 bij Verhoeve in dienst gekomen naar aanleiding van een LinkedIn bericht wat hij zag. 

“Dit bericht sprak mij aan omdat het om tijdelijke parttime functie ging als Finance Talent.Ik wilde verder in finance & control en deze functie gaf mij de gelegenheid om naast mijn studie alvast werkervaring op te doen, zo leerde ik alvast het één en ander in de praktijk.”

Finance Talent

"Als Finance Talent werkte ik 16 uur per week, naast mijn studie, aan een opdracht. Dit was goed te combineren met mijn studie. Zowel Verhoeve als mijn opdrachtgever waren erg flexibel met mijn uren, dus ik heb hier geen problemen in ervaren.

Ik vond deze periode erg leerzaam. Om naast mijn studie alvast werkervaring op te doen in het veld waarin ik wilde gaan werken was een goede keuze. Ik leerde wat finance in de basis is, en dit maakte mijn uiteindelijke overgang van studie naar een fulltimebaan een stuk makkelijker. Ik heb deze periode als zeer positief ervaren."

Het traineeship

"Om mezelf te blijven ontwikkelen wilde ik het Finance & Control traineeship van Verhoeve doen. En het is een mooie gelegenheden om uit te zoeken wie ik ben, en waar ik energie van krijg.

De trainingen die worden aangeboden spraken mij aan, en geven mij de mogelijkheid om mijzelf als werkende financial te leren kennen. Wie ben ik op werk, en hoe ontwikkel ik mij. Het traineeship geeft hier goed de mogelijkheid toe, en het is een mooi startpunt om met je carrière te starten."

Van Finance Talent naar Trainee

"Het grootste verschil voor mij was de overgang van 16 uur werken en studeren, naar 40 uur werken. In het begin was dit een grote overgang, maar doordat ik als Finance Talent al werkervaring had viel dit in de praktijk gelukkig mee.

Er zit een groot verschil tussen full time werken en studeren, en dit heb ik de afgelopen periode geleerd. Je moet jezelf rust en tijd gunnen om hieraan te wennen. Samen met mijn People Manager heb ik het hier ook over gehad, en zij hielp mij hier goed bij."

Mooie basis

"Verhoeve geeft een hele mooie mogelijkheid om je carrière te beginnen met het traineeship. Met trainingen op verschillende gebieden kun je jezelf zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak goed ontwikkelen, en je kunt veel verschillende opdrachten doen.

Ik leer hier enorm veel, ondanks dat ik nog niet weet welke type baan in ik later wil. Als trainee krijg ik veel begeleiding om mezelf te ontwikkelen, en te ontdekken waar ik heen wil binnen finance & control."

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

Login