Nieuws

Fysiek en mentaal fit blijven? Zo doen we dat bij Quoratio 

Waar denk jij aan bij het woord ‘vitaliteit’? Op Google zijn de eerste twee betekenissen die je tegenkomt: ‘levenskracht’ en ‘een overvloed aan energie’. Als je kijkt naar onze collega's bij de Quoratio Groep, klopt dat helemaal.

Bij de Quoratio Groep staat vitaliteit hoog in het vaandel. Wanneer jij vitaal bent, zit je goed in je vel en ben je fysiek gezond. Je pakt kansen met volle energie en beide handen aan. Die levenskracht, zorgt ervoor dat je uitdagingen aan kunt, succesvol bent en plezier hebt in je werk.

Ook hebben we een voetbal- en hockeycompetitie, een bootcamp clubje en een groep klimmers. Daarnaast hebben we een hardloop app, waar we trainen voor een marathon. Verder hebben we af en toe een yogasessie en zorgen we voor een gezonde lunch. Toch weten we dat dit slechts de basis is.

Het vitaliteitsprogramma: Samen duurzaam groeien

Naast een leuke baan bieden wij ook een vitaliteitsprogramma. We zorgen voor ruimte en flexibiliteit op het gebied van werken. Jij plant jouw eigen uren in. Je krijgt de keuze om te werken vanuit  huis, bij je opdrachtgever of in een ‘hub’. Voor corona ging dat makkelijker en werkten velen van ons in een koffiebar of café. Maar ook juist nu is dat belangrijk. Met de app ‘ommetje’ ga jij even naar buiten en maak jij je hoofd leeg. Onderweg kun je even bellen en kom je meteen aan je dagelijkse beweging. Tenslotte biedt Quaratio persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden op fysiek, intellectueel, sociaal en zingevingsgebied. 

Jij bepaalt zelf wat goed voor je is. Wij geven je de ruimte om keuzes te maken. Zo word je de beste versie van jezelf en groeien we samen!