Nieuws

Afgestudeerd! En nu? Een baan met opleiding natuurlijk.


Zo, dat afstuderen zit erop! Een mooie periode, laatste deel van je studie waar je keihard voor hebt gewerkt. Het succes is daar. Maar nu? Tijd voor je eerste job. Zoveel keuzes... Ben je eigenlijk wel uitgeleerd? Weet je al genoeg van je vakgebied af? Is jouw studie de richting waar je in verder wil? Allemaal vragen die door je hoofd voorbij zijn gekomen.

Afgestudeerd, maar wel blijven ontwikkelen  

Wie dan denkt dat hij/zij na die studiejaren klaar is met leren heeft het mis. De digitale wereld waarin we leven vraagt van ons dat we continu blijven ontwikkelen. Ook als we afgestudeerd zijn. Maar heel erg is dat eigenlijk niet toch? Jij bent de professional van de toekomst en je hebt ambitie. Je toekomst maak je nu en je kunt daar beter vandaag dan morgen mee beginnen. Voordelen van starten met een traineeship? Je kunt laagdrempelig kennismaken met de arbeidsmarkt en zelf kiezen welke specialisatie je na een jaar kiest, je kunt een kijkje in de keuken nemen bij verschillende opdrachtgevers, je krijgt begeleiding op professioneel en persoonlijk vlak en er wordt meegedacht met doorgroeimogelijkheden. Zie een traineeship (baan met opleiding) als een springplank voor je carrière.  

Bij de Quoratio Groep zit ontwikkeling in ons DNA. Al onze traineeships zijn een combinatie van Werken & Leren. Zo word je iedere dag uitgedaagd, leer je iedere week iets nieuws wat je direct in de praktijk toe kunt passen en ben je verzekerd van up-to-date kennis, een grote groep ervaren consultants als vraagbaak en toffe opdrachten die aansluiten bij jouw ambitie. Die ambitie? Daar ga je samen met je Talent Development Manager verder naar kijken en een plan voor maken.  

Een baan met opleiding 

Een baan zonder opleiding, dan vinden wij maar een baan. Wij geloven dat een baan meer is dan een 40-urige werkweek. Jij hebt een missie. Jezelf ontwikkelen als professional. Wij hebben ook een missie. Wij geloven in een toekomst waarin administratie niet meer aanwezig lijkt, een toekomst waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen. Een wereld die wij Zero Admin noemen. Met onze passie, kunde en karakter helpen wij organisaties de route naar Zero Admin te bewandelen. Ben jij er klaar voor?  

Een baan met opleiding vind je bij ons in meerdere vakgebieden. Bekijk het overzicht van onze traineeships. En sta gerust even extra stil bij het opleidingsoverzicht die je vindt op iedere pagina van onze traineeships, want dat is hetgeen wat een jaar centraal staat! Opleidingen met vakkennis, systeemkennis en soft skills zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.  

Denk je nu nog steeds afgestudeerd en wat nu? Onze recruiters staan uiteraard voor je klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden. Plan jij je koffie date in?

Nieuws & ervaringen van traineeships

We zijn actief binnen verschillende domeinen (HR Process & Payroll, Healthcare, Finance & Control en Sociaal Domein & Uitkeringen) maar daarnaast zijn er op het hoofdkantoor ook verschillende afdelingen aan het werk en zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg binnen bijvoorbeeld recruitment, HR en sales. Samen met onze 550 medewerkers zorgen we ervoor dat wij de administratieve wereld elke dag een beetje beter maken. Jennifer, Ruben, Jan Dirk en Dirk Jan stellen zich aan je voor en nemen je mee.
Een carrièreswitch. Spannend? Ja! Een nieuwe kans waar je geen spijt van gaat krijgen? Als het goed is ook een dikke ja! Twijfel je over een carrièreswitch? Wil je vanuit je flexibele werkrooster, de horeca waar je al acht jaar in werkt, vanuit de supermarktleiding of werken in de hospitality en/of reisbranche een stap maken richting een administratief traineeship? Pak dan nu je kans, want het is nooit te laat voor een nieuwe start! Uitdaging blijven zoeken en je hart volgen worden we allemaal gelukkig van. Bij de Quoratio Groep aan het juiste adres. Maar voordat jij jouw traineeship kiest van onze digitale ‘menukaart’, delen we 3 redenenen met je om vandaag nog die switch in gang te zetten!
Zo, dat afstuderen zit erop! Een mooie periode, laatste deel van je studie waar je keihard voor hebt gewerkt. Het succes is daar. Maar nu? Tijd voor je eerste job. Zoveel keuzes... Ben je eigenlijk wel uitgeleerd? Weet je al genoeg van je vakgebied af? Is jouw studie de richting waar je in verder wil? Allemaal vragen die door je hoofd voorbij zijn gekomen.

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken