Nieuws

Afgestudeerd! En nu? Een baan met opleiding natuurlijk.


Zo, dat afstuderen zit erop! Een mooie periode, laatste deel van je studie waar je keihard voor hebt gewerkt. Het succes is daar. Maar nu? Tijd voor je eerste job. Zoveel keuzes... Ben je eigenlijk wel uitgeleerd? Weet je al genoeg van je vakgebied af? Is jouw studie de richting waar je in verder wil? Allemaal vragen die door je hoofd voorbij zijn gekomen.

Afgestudeerd, maar wel blijven ontwikkelen  

Wie dan denkt dat hij/zij na die studiejaren klaar is met leren heeft het mis. De digitale wereld waarin we leven vraagt van ons dat we continu blijven ontwikkelen. Ook als we afgestudeerd zijn. Maar heel erg is dat eigenlijk niet toch? Jij bent de professional van de toekomst en je hebt ambitie. Je toekomst maak je nu en je kunt daar beter vandaag dan morgen mee beginnen. Voordelen van starten met een traineeship? Je kunt laagdrempelig kennismaken met de arbeidsmarkt en zelf kiezen welke specialisatie je na een jaar kiest, je kunt een kijkje in de keuken nemen bij verschillende opdrachtgevers, je krijgt begeleiding op professioneel en persoonlijk vlak en er wordt meegedacht met doorgroeimogelijkheden. Zie een traineeship (baan met opleiding) als een springplank voor je carrière.  

Bij de Quoratio Groep zit ontwikkeling in ons DNA. Al onze traineeships zijn een combinatie van Werken & Leren. Zo word je iedere dag uitgedaagd, leer je iedere week iets nieuws wat je direct in de praktijk toe kunt passen en ben je verzekerd van up-to-date kennis, een grote groep ervaren consultants als vraagbaak en toffe opdrachten die aansluiten bij jouw ambitie. Die ambitie? Daar ga je samen met je Talent Development Manager verder naar kijken en een plan voor maken.  

Een baan met opleiding 

Een baan zonder opleiding, dan vinden wij maar een baan. Wij geloven dat een baan meer is dan een 40-urige werkweek. Jij hebt een missie. Jezelf ontwikkelen als professional. Wij hebben ook een missie. Wij geloven in een toekomst waarin administratie niet meer aanwezig lijkt, een toekomst waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen. Een wereld die wij Zero Admin noemen. Met onze passie, kunde en karakter helpen wij organisaties de route naar Zero Admin te bewandelen. Ben jij er klaar voor?  

Een baan met opleiding vind je bij ons in meerdere vakgebieden. Bekijk het overzicht van onze traineeships. En sta gerust even extra stil bij het opleidingsoverzicht die je vindt op iedere pagina van onze traineeships, want dat is hetgeen wat een jaar centraal staat! Opleidingen met vakkennis, systeemkennis en soft skills zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.  

Denk je nu nog steeds afgestudeerd en wat nu? Onze recruiters staan uiteraard voor je klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden. Plan jij je koffie date in?

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login