Sociaal domein & uitkeringen

Meral werkt en leert tegelijk tijdens het Traineeship Uitkeringsadministratie


Je vindt via Indeed een traineeship waar werken en leren, cijfermatig werk en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar komen. En dan denk je: dit staat op mijn lijf geschreven. Ik solliciteer! Meral Begkoz is een van onze nieuwe trainees binnen Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Binnen een week kon ze al van start!  

Mijn ontwikkeling centraal

Meral vertelt: “Het ging ongelooflijk snel, maar ook zorgvuldig en ik wist meteen waar ik aan toe was. Dat zette de gehele sollicitatieprocedure voort. Ik ben superblij dat ik ga starten met het Traineeship Uitkeringsadministratie. De ideale kans op te werken en leren en sociale impact te maken”. Twintig jaar ervaring op het gebied van complexe administratieve processen, het opleiden van gemotiveerde young professionals en de mogelijkheid om te werken bij verschillende organisaties. Ze vervolgt: “Dat sprak zeker aan! Maar ook dat mijn ontwikkeling centraal staat en dat Quoratio een online leerplatform aanbiedt. Een schot in de roos wat mij betreft. Mijn motto is namelijk: keep learning by doing. Vanuit hier wist ik dat de Quoratio Groep en ik hetzelfde beginstation zien.” 

Keep learning by doing 

“De gesprekken waren informeel, op de inhoud en gingen over mijn sterktes en zwaktes. De openheid in de gesprekken en ook de mogelijkheden die werden geschetst gaven al snel een fijn en vertrouwd gevoel. Videobellen vinden we soms eng of spannend, maar het heeft ook voordelen! Je weet namelijk direct waar je aan toe bent, kunt makkelijk schakelen en het voelde voor mij niet heel anders dan een gesprek op locatie. Soms twijfel je tijdens je sollicitatie, maar dat was hier zeker niet het geval. En als ik dan toch nog vragen had, kreeg ik meteen antwoord.”
“Mijn reis naar deze nieuwe toffe uitdaging en baan duurde slechts een week. Het vervolg is een Traineeship van een jaar. Daarna hoop ik nog vele jaren impact te maken binnen het Sociaal Domein. Ik heb mijn collega’s ook al digitaal ontmoet en beaam helemaal wat zij zeggen over hun drive te starten met deze nieuwe kans.” 

Mijn reis begint nu 

“De TONK en Tozo, nieuwe wetgeving die ik mij in rap tempo eigen ga maken. Daar heb ik mega veel zin in! Ik sta te trappelen om te starten met een eerste opdracht. Want ook hier geldt: keep learning by doing. En dat snapt Quoratio maar al te goed. Mijn reis begint nu pas echt. And I’m ready!

Nieuws & ervaringen van traineeships

 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 
Een aantal jaar geleden begon Celine Bruijsten-Versteeg als Salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Toch lag haar passie meer bij administratie. “Ik zocht naar een werkgever waar ik werken en leren kon combineren, meer verdieping en ik wilde werken met een club jonge collega’s. Dat vond ik bij de Quoratio Groep! Nu, drie jaar later, maak ik de overstap van HR- & Salarisadministratie naar de Uitkeringsadministratie.” Benieuwd naar haar drive om te werken binnen het Sociaal Domein? Lees het in dit blog!
Je vindt via Indeed een traineeship waar werken en leren, cijfermatig werk en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar komen. En dan denk je: dit staat op mijn lijf geschreven. Ik solliciteer! Meral Begkoz is een van onze nieuwe trainees binnen Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Binnen een week kon ze al van start!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken