Sociaal domein & uitkeringen

Meral werkt en leert tegelijk tijdens het Traineeship Uitkeringsadministratie


Je vindt via Indeed een traineeship waar werken en leren, cijfermatig werk en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar komen. En dan denk je: dit staat op mijn lijf geschreven. Ik solliciteer! Meral Begkoz is een van onze nieuwe trainees binnen Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Binnen een week kon ze al van start!  

Mijn ontwikkeling centraal

Meral vertelt: “Het ging ongelooflijk snel, maar ook zorgvuldig en ik wist meteen waar ik aan toe was. Dat zette de gehele sollicitatieprocedure voort. Ik ben superblij dat ik ga starten met het Traineeship Uitkeringsadministratie. De ideale kans op te werken en leren en sociale impact te maken”. Twintig jaar ervaring op het gebied van complexe administratieve processen, het opleiden van gemotiveerde young professionals en de mogelijkheid om te werken bij verschillende organisaties. Ze vervolgt: “Dat sprak zeker aan! Maar ook dat mijn ontwikkeling centraal staat en dat Quoratio een online leerplatform aanbiedt. Een schot in de roos wat mij betreft. Mijn motto is namelijk: keep learning by doing. Vanuit hier wist ik dat de Quoratio Groep en ik hetzelfde beginstation zien.” 

Keep learning by doing 

“De gesprekken waren informeel, op de inhoud en gingen over mijn sterktes en zwaktes. De openheid in de gesprekken en ook de mogelijkheden die werden geschetst gaven al snel een fijn en vertrouwd gevoel. Videobellen vinden we soms eng of spannend, maar het heeft ook voordelen! Je weet namelijk direct waar je aan toe bent, kunt makkelijk schakelen en het voelde voor mij niet heel anders dan een gesprek op locatie. Soms twijfel je tijdens je sollicitatie, maar dat was hier zeker niet het geval. En als ik dan toch nog vragen had, kreeg ik meteen antwoord.”
“Mijn reis naar deze nieuwe toffe uitdaging en baan duurde slechts een week. Het vervolg is een Traineeship van een jaar. Daarna hoop ik nog vele jaren impact te maken binnen het Sociaal Domein. Ik heb mijn collega’s ook al digitaal ontmoet en beaam helemaal wat zij zeggen over hun drive te starten met deze nieuwe kans.” 

Mijn reis begint nu 

“De TONK en Tozo, nieuwe wetgeving die ik mij in rap tempo eigen ga maken. Daar heb ik mega veel zin in! Ik sta te trappelen om te starten met een eerste opdracht. Want ook hier geldt: keep learning by doing. En dat snapt Quoratio maar al te goed. Mijn reis begint nu pas echt. And I’m ready!

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login