Nieuws

Succes realiseren met je cv? Hier 3 tips!

 

Succes realiseren met je cv… we horen je denken: hoe moet deze eruit zien? Wat zet ik er wel en niet in? Hoe maak ik indruk maar laat ik toch ook mezelf zien? Oh, en heb ik in deze tijden nog wel echt een cv nodig? Geen stress! In deze blog helpen we jou op weg met 3 tips. Binnen no-time staat jouw cv als een huis en weet je ook nog eens die felbegeerde baan in de wacht te slepen.

Wees jezelf en wees eerlijk

We kunnen het niet mooier maken dan het is. Als jij op gesprek komt, willen we ook graag jou zien. Op onze beurt zijn we ook altijd transparant naar jou. Jezelf laten zien, hoe doe je dat dan? Je cv is een mooie combi van jou als persoon, je werkervaring en opleidingen. Maar besteedt ook voldoende aandacht aan de soft skills die je hebt. Geef aan waar je blij van wordt, waar je goed in bent en waar jij voor de organisatie van waarde kan zijn! Je moet maar zo denken: 'I’m not weird, I’m limited edition'.

Benadruk je sterke kanten, maar wees ook realistisch

Bij de vorige tip kwam dit al even naar voren. Misschien wel een van de belangrijkste tips om succes te realiseren met je cv is het benadrukken van je sterke kanten! Of je nu een open sollicitatie verstuurt of reageert op een vacature, de organisatie moet het gevoel krijgen dat hun uitdagingen bij jou in goede handen zijn. Benoem bijvoorbeeld een aantal projecten, de systemen waar je goed mee overweg kan en wellicht een aantal successen die je al gehaald hebt. Everyone has strenghts & weaknesses, the power is to show them both!

Deel je (financiële) ambitie!

Bij Quoratio geven we medewerkers de kans een tweejarig ontwikkeltraject te volgen, werken & leren noemen we dat. Voor ons is jouw ambitie dus nog belangrijker dan jouw verleden. Hoe ziet jouw droombaan eruit? Wat heb je hiervoor nodig? Wat zoek je in een werkgever en hoe wil je hierin gefaciliteerd worden? Bedenk dat dit geen ellenlang verhaal hoeft te zijn. Vaak spreekt een quote, foto of video ook genoeg tot de verbeelding. Ons rest eigenlijk nog maar een ding te zeggen: deel je ambitie! Big results require big ambitions.

"Een in onze ogen laatste gouden tip: val op! Heb je design skills? Laat ze dan zien! Heb je die
niet, vergeet dan niet dat LinkedIn jou onwijs goed helpt bij het visueel maken van je cv. En anders neem je contact op met een van onze Recruiters die voor je klaar staan."

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken

Nieuws & ervaringen van traineeships

Yes! Je hebt een nieuwe baan of opdracht. Binnenkort begin je als projectmanager. Je hebt er super veel zin in, maar vindt het ook spannend. Dingen in goede banen leiden is leuk, maar projectmanagement, hoe werkt dat eigenlijk’? Je stort je met al je enthousiasme op de opdracht om te laten zien dat je het kunt. En daar zit de crux. Misschien beloof je soms dingen die jij en je team misschien niet waar kunnen maken. Voordat je in het diepe springt, is een goede voorbereiding dus key. Dit artikel helpt je op weg om ‘als kip, mét kop’ aan de slag te gaan!
De term Zero Admin begint langzaamaan steeds meer terrein te winnen binnen de Quoratio Groep. Spraken hier robots met kunstmatige intelligentie? Zijn het ingeënten met een ingebrachte 5G-chip? Zijn het aliens van een andere planeet met de eerste aardelanding? Of is het gewoon de toekomst waar we met z’n allen naar toe bewegen? Yannick Kooijmans, consultant bij Zorgon, legt in dit blog uit wat robotisering en Zero Admin in de toekomst gaan betekenen voor de Quoratio Groep en organisaties.
Zero Admin, ‘Kan dat eigenlijk wel?’, vroeg ik mij af. Binnen de Quoratio Groep zijn we toch juist goed in administratie? Maar wat houdt Zero Admin precies in en waarom zet Quoratio Groep in op ‘the Road to Zero Admin’? Om daarachter te komen, gaf ik me op voor een online event: ‘de Moonlanding’. Een sessie waarin er meer bewustwording gecreëerd wordt rond het thema Zero Admin. Ook komen er voorbeelden uit de praktijk aan bod. 

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken