Finance & Control Consultant

Je wil je ontwikkelen binnen Finance & Control, jij gaat voor uitdaging en het opdoen van nieuwe ervaringen. Echt verschil maken bij de opdrachtgever, van toegevoegde waarde zijn en als Financial klaar staan voor de toekomst. Daarnaast wil je ook bij een leuke organisatie werken, met de juiste begeleiding als je deze nodig hebt en waar je altijd kunt terugvallen op je collega’s. Of je nu aan het begin van je finance carrière staat of al een aardige staat van dienst hebt als Controller, bij ons draait alles om jouw persoonlijke ontwikkeling. Welke route jij binnen Finance & Control af wil leggen bepaal jij zelf.

Bekijk vacatures

 

Jouw vakgebied

Impact maken kan alleen als je ook echt verstand hebt van de inhoud. Vanuit een stevige basis van kennis en ervaring binnen Finance & Control spreken onze professionals de taal van de afdeling. Zo zijn we in staat om organisaties echt verder te helpen met praktische adviezen. Met onze nuchtere houding zijn wij dé partner op het gebied van Finance & Control.   

Als Financial is jouw rol uitvoerend, controlerend, analyserend of adviserend. Afhankelijk van jouw kennis, kunde en van de behoefte van onze opdrachtgevers maken wij de beste match. Deze behoefte zal ingrijpend veranderen de komende jaren. Robots nemen administratieve taken over en systemen worden geïntegreerd om processen feilloos in elkaar over te laten lopen. Wij geloven in een toekomst waarin administratie niet meer aanwezig lijkt, een toekomst waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen. Een wereld die wij Zero Admin noemen. Op onze weg naar Zero Admin bieden wij de oplossing voor deze veranderopgave. Onze kracht ligt op het gebied van procesoptimalisatie en Data & Analytics. Wij hebben de kennis, ervaring en expertise met betrekking tot de belangrijkste ontwikkelingen binnen deze twee richtingen.  

Bekijk meer ervaringen
Klantcase Wehkamp

''In opdracht van het management ben ik een onderzoek gestart naar innovatiemogelijkheden voor de financiële bedrijfsprocessen. Het was supergaaf om te doen, financial reporting is mijn passie en ik had me recent verdiept in de mogelijkheden die Business Intelligence daarin kon bieden. Het was ontzettend interessant om dit te kunnen onderzoeken in de praktijk!” De Finance Manager vond het belangrijk dat de kosten voor deze innovatiemogelijkheden de baten niet zouden overtreffen, ook moesten geautomatiseerde financiële rapporten flexibel aanpasbaar blijven.'' - Brecht Versteegh, Finance & Control Consultant 

Als Financial ben jij goed in staat om met verandering om te gaan en weet jij deze te bewerkstelligen. Je neemt processen en systemen onder de loep en realiseert een optimale inrichting inclusief de juiste monitoring. Hierbij maak je slim gebruik van innovatieve tools, data en technologie. Wij ondersteunen hierin door het bieden van de juiste begeleiding, trainingen en cursussen die aansluiten bij jouw niveau. Betrokkenheid, persoonlijke aandacht, groei en ontwikkeling staan hierbij centraal. 

Misschien vraag je je af: ‘Als je voortdurend bij opdrachtgever zit, zie je je Verhoeve en Quoratio Groep collega’s dan wel?’ Absoluut! Wij houden van hard werken en zijn ambitieus maar gezelligheid vinden wij ook belangrijk. Het liefst met een biertje of wijntje erbij. Maar ook in het kader van kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen vinden wij het belangrijk dat we elkaar op regelmatige basis ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens onze Meet, Educate & Inspire meetings, op ons intranet, een Quoratio Groep feest of op één van onze regio borrels in een kroeg bij jou in de buurt.  

Bekijk vacatures

Nog geen ervaring en op zoek naar een startersfunctie binnen Finance & Control? Bekijk het traineeship. 

 

''Er zijn diverse manieren waarom een organisatie kiest om een transitie te doen van haar financiële administratie. Denk bijvoorbeeld aan een overname, nieuwe bedrijfstak die integreert in de systemen of een splitsing van de bestaande organisatie in meerdere bedrijfstakken. Het kan dus gaan om het samenvoegen van administraties, of juist het splitsen ervan. Beiden hebben zo hun eigen voordelen. Als Consultant kom ik vaak binnen voor, tijdens of na een transitie.'' - Arne Dogger, Finance & Control Consultant  

Doorgroeimogelijkheden

Alles draait om jouw persoonlijke ontwikkeling ongeacht of jij als Junior of als Senior werkzaam bent bij Verhoeve. Jij stippelt je eigen route uit, maar natuurlijk niet zonder onze hulp. Samen met jouw Professional Development Manager kijk je waar jouw ambities liggen en werk je richting jouw doel. Bij de Quoratio Groep weten wij dat jij unieke persoonlijke eigenschappen bezit, dus bieden wij ontwikkelprogramma’s passend bij jouw niveau én ontwikkelbehoeften. Zodat jij je doel haalt. Door middel van trainingen en cursussen helpen wij jou verder.  

Als Financial is het belangrijk om je kennis over jouw vakgebied up-to-date te houden en waar nodig aan te vullen. Door middel van kennisdeling, ronde tafelsessies met vakgenoten en collega’s wordt individuele kennis uitgewisseld en versterken wij elkaar. Maatwerk met echte aandacht. Je route en je eindbestemming, die bepaal jij. Wij zorgen dat je op koers blijft! 

 

Junior Consultant
Medior Consultant
Senior Consultant
Lead Consultant
Mogelijke functies Junior Consultant
 • Medewerker Accounting
 • Junior Financial Controller
 • Junior Business Controller 
Mogelijke functies Medior Consultant
 • Assistent Controller
 • Medewerker Planning & Control
 • GL Accountant 
Mogelijke functies Senior Consultant
 • Financial Controller
 • Business Controller
 • Project Controller
 • Teamleider Financiële Administratie 
 • Als Lead Consultant ben je Senior binnen je vakgebied en verantwoordelijk voor business development binnen jouw domein

Opdrachtgevers en projecten

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan ontwikkeling en groei. Met onze expertise en als strategisch business partner zorgen wij ervoor dat ook zij klaar zijn voor de toekomst. Als Financial kom je bij een diversiteit aan bedrijven en instellingen te werken in verschillende branches. Zoals retail, automotive, bouw of productie of bijvoorbeeld bij een zorg- of een onderwijsinstelling. En dit bij voorkeur in jouw eigen regio omdat wij geloven dat een regionale-culturele verbondenheid tot betere resultaten leidt. Maar vooral omdat we willen dat jij gemotiveerd blijft en elke dag vol energie de auto in stapt! 

Op basis van jouw kennis, kunde en ambities gaan wij samen op zoek naar uitdagende opdrachten voor jou. Het niveau van de opdrachten varieert van functies op de financiële administratie tot functies op financial-, project- of business control niveau.

Klantcase Wehkamp

Training & Ontwikkeling

Jij staat aan het roer van je eigen carrière en wij zijn er om jouw ontwikkeling te faciliteren. Doorgroeimogelijkheden genoeg bij de Quoratio Groep. Samen met HR en Sales kijk je naar een passende opdracht die in lijn ligt met jouw ambities en op de 'road to Zero Admin'.  

 • Vakkennis
 • FinTech kennissessies 
 • Data Analytics kennissessies 
 • LEAN trainingen
 • Meet, Educate, Inspire meetings 
 • Ronde tafelsessies 
 • IPMA - Projectmanagement 
 • Systeemkennis
 • Vakinhoudelijke systemen waaronder AFAS, SAP of Microsoft Dynamics
 • Excel
 • PowerBI & SQL 
 • Soft skills
 • Diverse masterclasses gericht op persoonlijke ontwikkeling 
 • Conceptueel & Strategisch denken 
 • 'Leading the Organization'
 • Situationeel Leiderschap

Nieuws & ervaringen

Met een hbo-diploma Bedrijfseconomie en een aardige rugzak vol werkervaring kwam Vera Sloot een jaar geleden binnen bij Verhoeve. De veelzijdigheid in de opdrachten, de mogelijkheden voor toekomstige opdrachten en de mogelijkheid tot het volgen van een master in combinatie met de betrokkenheid bij Verhoeve zorgen ervoor dat Vera het enorm naar haar zin heeft als consultant bij Verhoeve. Inmiddels is ze begonnen aan haar vierde opdracht.
Ricardo was 21 jaar toen hij afstudeerde. Hij werkte daarvoor al een tijdje op een accountantskantoor. Na zijn afstuderen werd hij benaderd door Verhoeve. Door het persoonlijke contact, stond Ricardo open voor een kennismaking. Ricardo wist vóór deze kennismaking nog helemaal niks over detachering, maar na het gesprek was hij om. Wat hem zo aansprak? Het feit dat detachering een mooie kans biedt om je rugzak te vullen met kennis en ervaring. Dat in combinatie met de mogelijkheid om te werken in verschillende functies, te werken met verschillende systemen en verschillende organisaties te leren kennen, deed Ricardo besluiten om aan de slag te gaan bij Verhoeve. Inmiddels zijn we vier jaar verder en is Ricardo eind mei met zijn zesde opdracht gestart.
Rick Verhoeven, afgestudeerd in bedrijfseconomie, is inmiddels al drie jaar in dienst bij Verhoeve. In zijn huidige opdracht bij een vastgoedbedrijf, is Rick assistent controller en reporting. ‘Naast mijn huidige werk had ik altijd al interesse in robotautomatisering. Tijdens een RPA-lunchsessie bij Verhoeve heb ik besloten me hier verder in te verdiepen. Ik wist niet zo goed waar en hoe ik moest beginnen me te verdiepen in deze interesse. Toen ik dit besprak met mijn Talent Manager, koppelde zij mij aan collega’s binnen Verhoeve die hiermee bezig zijn.’
 

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken