KYC Consultant

Dankzij jouw ervaring binnen het KYC-vakgebied heb jij verstand van het uitvoeren van onderzoeken naar geldstromen en het snel herkennen van opvallende signalen. Je wil graag het verschil maken voor onze opdrachtgevers en weet hoe je dit aanpakt.  

Bekijk vacatures

We hoeven jou niet te vertellen dat er nog veel meer te doen is op het gebied van Financial Economic Crime. Met jouw expertise en ervaring heb je al een goede basis gelegd voor verbreding of verdieping binnen het KYC/ FEC domein. Geef jouw carrière een flinke boost en ga via Quoratio KYC aan de slag in een van onderstaande uitdagende senior rollen als medior/senior analist, Quality Checker, Compliance Specialist, Anti Fraude Expert, Sanctie Specialist, Anti Money Laundering Specialist (AML), Teamlead of Opleidingscoach. 

Sta je nog aan het begin van je carrière of heb je al een flink trackrecord opgebouwd? Het draait bij ons om verdere ontwikkeling en specialisatie. Hoe dat eruitziet bepaal jij zelf. Stap vandaag nog met ons in de wereld van morgen. 

"'‘Na tien jaar werkzaam geweest te zijn binnen een van de grootbanken, waarvan de laatste jaren binnen het KYC-domein, heb ik de overstap gemaakt naar de Quoratio Groep. Ik voelde me direct thuis bij Quoratio. Er is veel aandacht voor jou als collega en jouw ontwikkeling. Het maakt niet uit of je aan de start van de carrière staat of al een flink trackrecord hebt.'''' - Glynis Haaken, Business Unit Director Quoratio KYC  

Jouw vakgebied

Wij werken aan een financieel gezonde wereld waar economische criminaliteit geen plek heeft. Dat bereiken we alleen met mensen die de juiste mentaliteit, eigenschappen en kennis hebben. Mensen die ook bewust voor het KYC-vakgebied kiezen.

Dat je bewust kiest voor KYC, dat snappen wij. Want dit is een mateloos boeiend vakgebied dat volop in beweging en ontwikkeling is. Voor onze opdrachtgevers pakken we de KYC-vraagstukken van vandaag aan, maar we kijken ook nadrukkelijk verder. Vanuit onze consultancy zien we bijvoorbeeld dat nieuwe eisen op het gebied van ESG totaal nieuwe risico's opleveren. Eisen die goed begrepen en aangepakt moeten worden. Denk daarbij aan risico's op het gebied van reputatie, duurzaamheid in de keten en regelgeving. Daarom trainen we onze KYC-professionals specifiek op dit vlak.

Als Consultant KYC is je rol uitvoerend, adviserend, begeleidend, maar meestal een combinatie hiervan. Dit hangt af van je expertise, persoonlijke ambities en de vraag van de opdrachtgever.

Bij ons is er plek voor zowel aanstormende talenten als ervaren specialisten. Mensen die brede kennis hebben of juist zeer specifieke expertise. Het KYC-werkveld vraagt ook om verschillende talenten en vaardigheden. En er is ook alle ruimte voor verdere ontwikkeling. Jij bepaalt daarbij wat je wil bereiken; wij ondersteunen je en leiden je op. Je karakter, mentaliteit en affiniteit met KYC staan voor ons voorop.

Heb je nog geen ervaring binnen KYC en zoek je een startersfunctie?

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login