KYC Consultant

Dankzij jouw ervaring binnen het KYC-vakgebied heb jij verstand van het uitvoeren van onderzoeken naar geldstromen en het snel herkennen van opvallende signalen. Je wil graag het verschil maken voor onze opdrachtgevers en weet hoe je dit aanpakt.  

Bekijk vacatures

We hoeven jou niet te vertellen dat er nog veel meer te doen is op het gebied van Financial Economic Crime. Met jouw expertise en ervaring heb je al een goede basis gelegd voor verbreding of verdieping binnen het KYC/ FEC domein. Geef jouw carrière een flinke boost en ga via Quoratio KYC aan de slag in een van onderstaande uitdagende senior rollen als medior/senior analist, Quality Checker, Compliance Specialist, Anti Fraude Expert, Sanctie Specialist, Anti Money Laundering Specialist (AML), Teamlead of Opleidingscoach. 

Sta je nog aan het begin van je carrière of heb je al een flink trackrecord opgebouwd? Het draait bij ons om verdere ontwikkeling en specialisatie. Hoe dat eruitziet bepaal jij zelf. Stap vandaag nog met ons in de wereld van morgen. 

"'‘Na tien jaar werkzaam geweest te zijn binnen een van de grootbanken, waarvan de laatste jaren binnen het KYC-domein, heb ik de overstap gemaakt naar de Quoratio Groep. Ik voelde me direct thuis bij Quoratio. Er is veel aandacht voor jou als collega en jouw ontwikkeling. Het maakt niet uit of je aan de start van de carrière staat of al een flink trackrecord hebt.'''' - Glynis Haaken, Business Unit Director Quoratio KYC  

Jouw vakgebied

Wij geloven in een toekomst waarin financieel gezonde wereld waarbij financieel economische criminaliteit geen plek heeft. Dit bereiken we alleen door samen te werken en met mensen die bewust voor het KYC-vakgebied kiezen. Het vakgebied blijft volop in verandering en ontwikkeling en daarom zijn de juiste expertise en skills onmisbaar. Met aandacht voor vandaag maar ook voor de wereld van morgen, worden onze KYC-professionals aanvullend opgeleid op het vlak van KYC ESG. Wij zijn ervan overtuigd dat vanuit KYC een essentiële bijdrage geleverd kan worden aan awareness en het adequaat managen van KYC ESG risico’s naast de gebruikelijke risico’s. Ook vanuit dit perspectief bijdragen aan het veilig houden van het financiële stelsel. Dat is waar het om draait.  

Als Consultant KYC binnen het label Quoratio KYC is jouw rol uitvoerend, adviserend, begeleidend of juist een combinatie hiervan. Dit hangt af van jouw persoonlijke ambities en expertise en de vraag van onze klant. Misschien heb je vooral brede kennis opgedaan of ben jij juist gespecialiseerd in een bepaald onderdeel? We hebben professionals met verschillende ervaring in huis, dit maakt dat we vooraf geen specifieke expertise vragen. We faciliteren jouw vervolgroute binnen dit interessante vakgebied door het bieden van juiste opdrachten, begeleiding, training en opleidingen. Dit alles op het niveau dat aansluit bij jouw ervaring en ambities.  

 

Heb je nog geen ervaring binnen KYC en zoek je een startersfunctie? Bekijk het traineeship KYC   

 

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken