Consultant Sociaal Domein & Uitkeringen

Quoratio maakt het verschil op het gebied van de (administratieve) uitvoering, processen, data en IT binnen het Sociaal Domein. Met een enthousiast en gedreven team van consultants en young professionals dragen we bij aan de ontwikkeling van het Sociaal Domein. Als consultant ligt jouw expertise op het vlak van wet- en regelgeving, systemen en/of (project)management en wil jij je kennis delen met verschillende organisaties.

Bekijk vacatures
Lid worden van ons zzp-netwerk

Focus op Mens, Proces en Systeem

Het Sociaal Domein staat voor grote uitdagingen. Als specialist verbinden wij administratieve vakgebieden met procesverbetering, data en IT en richten wij ons daarmee op de basis van het Sociaal Domein. Op die manier dragen we bij aan een efficiëntere en toekomstbestendige dienstverlening voor burgers en inwoners. 

Onze vakgebieden

Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen richt zich specifiek op de Sociale Zekerheid. Momenteel zijn wij actief binnen de volgende wettelijke kaders: Participatiewet, Inburgeringswet, Schuldhulpverlening, Jeugdwet en Wmo.

Bekijk vacatures

Het DNA van Quoratio

Onze organisatie kenmerkt zich door gezonde gedrevenheid, de focus op (persoonlijke) ontwikkeling en de intrinsieke motivatie het Sociaal Domein verder te helpen. Verder staan samenwerking, kwaliteit en gezelligheid centraal en willen wij continu verbeteren. Bij ons sta je met één voet in de overheid en met de andere in een frisse, ondernemende organisatie met gelijkgestemde collega’s.

Ons verhaal

Begin 2021 zijn we gestart als onderdeel van de Quoratio Groep. Zo combineren we de kennis van 700 collega’s en ruim 20 jaar ervaring van de Groep met de energie en innoverend vermogen van een snel groeiende organisatie. We kijken verder dan een cv en geloven in de kracht van motivatie, competenties en persoonlijkheid. Onze gezamenlijke ambitie is om in ons tweede jaar de stap te zetten van 50+ naar 100+ collega’s en onze dienstverlening verder te ontwikkelen. Hiervoor zoeken wij ervaren collega’s met specialismes op het vlak van de Wet- en Regelgeving, Kwaliteit, Systemen, Data en (Project) Management die met ons mee willen bouwen. 

Volg ons op LinkedIn
Word lid van ons zzp-netwerp

 

 

 

 

''Geen enkele dag binnen het Sociaal Domein is hetzelfde, je krijgt iedere dag de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te blijven groeien. Ik zet mij graag in binnen het Sociaal Domein om de administratieve lasten te verlagen voor de medewerkers van een gemeente en zo mijn steentje bij te dragen aan deze maatschappij en bij het dienen van de burgers en inwoners." - Zoë, Consultant Sociaal Domein

Doorgroeimogelijkheden

We bieden je een aanbod dat past bij de volgende stap in je carrière en een bijhorend opleidingsbudget. Je krijgt persoonlijke begeleiding om je te ontwikkelen als mens en als professional. Daarbij zorgen wij voor opdrachten die passen bij jouw persoonlijke ontwikkelpad.

Naar vacatures

Opdrachtgevers en projecten

Zomaar een greep uit een aantal opdrachtgevers waar jij kan gaan werken. Ze staan voor grote uitdagingen en staan te springen om jouw hulp en expertise.

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken