Consultant bij Ferm – onderdeel van de Quoratio Groep

Werken bij de Quoratio Groep – Onze pensioenprofessionals maken impact op de pensioensector. Met de komst van een nieuw pensioenakkoord staat de sector aan de vooravond van een uitdagende periode. Veel handen zijn nodig om de herverdeling van gelden in goede banen te leiden. Ferm in Pensioenen biedt jou uitdagende opdrachten waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen op het gebied van Business & IT. Ook bieden we jou alle vrijheid en ruimte om je werk op de beste manier uit te kunnen voeren. Onze missie is om continu waarde te blijven toevoegen. Ook voor jou! 

Nieuwsgierig naar wat we je kunnen bieden? Check onze vacatures via de link hieronder! 

Alle vacatures

 

Wie is Ferm in Pensioenen?

In Nederland hebben we een ongelooflijk goed pensioenstelsel. Toch geloven wij dat het altijd beter kan! Wij dragen bij aan een meer efficiënte en effectieve uitvoering met lagere kosten per deelnemer. Hoe we dit doen? Door de inzet van onze ervaren consultants die opereren op het snijvlak van business en IT.  

Blijvend waarde toevoegen zien wij in de meest brede zin van het woord.  Ook voor de jongere generatie voegt Ferm in Pensioenen waarde toe. Wij leiden young professionals op tot onze consultants van de toekomst.  

Ferm in Pensioenen combineert praktische kennis van de pensioenuitvoering met conceptueel en vernieuwend denken. Deze manier van werken zorgt ervoor dat onze oplossingen naadloos aansluiten op de praktijk, en concrete verbeteringen en kostenbesparingen oplevert die de pensioenuitvoering toekomstbestendig maken. Onze aanpak is hands-on, met echte aandacht voor de mensen en passie voor het vak. 

 

''De visie en ambitie van de Quoratio Groep sluiten goed aan op die van Ferm in Pensioenen.'' Gerrit Alblas, Consultant 

Je toekomst maak je nu!

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal, ongeacht het niveau (junior/medior/senior) waarop je instroomt! Wij zorgen voor uitdagende opdrachten, waar jij het verschil kan maken. Je spreekt de taal van de pensioen-business, en met jouw kennis en ervaring bouw jij mee aan een nóg beter pensioenstelsel! 

Ferm in Pensioenen is onderdeel van de Quoratio Groep. Binnen de Quoratio Groep leiden wij professionals op tot de veranderaars van de toekomst, want wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd. Hiervoor bieden wij verschillende trainingen, cursussen en opleidingen aan. We ondersteunen kennisdeling op verschillende manieren, o.a. tussen senioren en junioren/trainees. 

Als consultant bij de Quoratio Groep heb je ook toegang tot de Quoratio Campus: een kennisbank met honderden trainingen die jou helpen om de beste versie van je zakelijke zelf te worden. Denk aan e-learnings en seminars die aansluiten bij je interesses en relevant zijn voor je opleiding of het werkveld waarin je aan de slag gaat. Op deze manier kan jij je nog sneller ontwikkelen; iets wat bij de Quoratio Groep hoog in het vaandel staat! 

Bij de Quoratio Groep streven we samen naar een wereld waarin mensen, systemen en processen optimaal samenwerken. Een wereld die wij bij de Quoratio Groep ‘Zero Admin’ noemen. Dat is onze missie. Zero Admin is de situatie waarin administratie volledig plaatsvindt in systemen en minimale menselijke interactie in het proces nodig is. Repeterend, muterend en handmatig werk verdwijnt of wordt niet langer door mensen gedaan. Besluitvorming is onderbouwd en gebaseerd op data. Met het uiteindelijke doel om onze menselijke talenten zinvoller te gebruiken. 

Opdrachtgevers

De specialisten van Ferm in Pensioenen ondersteunen en adviseren pensioenfondsen, uitvoeringsorganisaties, PPI's en verzekeraars. Dat doen we vanuit de overtuiging dat de pensioenuitvoering altijd beter kan. Van strategisch en gericht advies over de pensioenuitvoering tot het inrichten en optimaliseren van processen en systemen: Ferm in Pensioenen maakt impact.  

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken