Werken bij Ferm - Pensioen & IT

Onze pensioenprofessionals maken impact op de pensioensector. Met de komst van de Wet Toekomst Pensioenen (WTP) staat de sector aan de vooravond van een uitdagende periode. De komende jaren zullen in het teken staan van transformaties, wijzigingen en transities binnen de gehele keten van pensioenuitvoering. Ferm in Pensioenen biedt jou uitdagende opdrachten waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen op het snijvlak van Pensioen & IT. Ook bieden we jou alle vrijheid en ruimte om je werk op de beste manier uit te kunnen voeren. Onze missie is om continu waarde te blijven toevoegen. Ook voor jou! 

Nieuwsgierig naar wat we je kunnen bieden? Check onze vacatures via de link hieronder! 

Alle vacatures

 

Wie is Ferm in Pensioenen?

In Nederland hebben we een ongelooflijk goed pensioenstelsel. Toch geloven wij dat het altijd beter kan! Wij dragen bij aan een meer efficiënte en effectieve uitvoering met lagere kosten per deelnemer. Hoe we dit doen? Door de inzet van onze ervaren consultants die opereren op het snijvlak van business en IT.  

Blijvend waarde toevoegen zien wij in de meest brede zin van het woord.  Ook voor de jongere generatie voegt Ferm in Pensioenen waarde toe. Wij leiden young professionals op tot onze consultants van de toekomst.  

Ferm in Pensioenen combineert praktische kennis van de pensioenuitvoering met conceptueel en vernieuwend denken. Deze manier van werken zorgt ervoor dat onze oplossingen naadloos aansluiten op de praktijk, en concrete verbeteringen en kostenbesparingen oplevert die de pensioenuitvoering toekomstbestendig maken. Onze aanpak is hands-on, met echte aandacht voor de mensen en passie voor het vak.