Finance Talent

Zit jij in-between studies? Of ben je een gave reis aan het plannen maar moet er eerst geld verdiend worden? Jij zoekt een tijdelijke baan, maar graag wel één met waarde en waarin jij jezelf flink kunt ontwikkelen. Zowel op persoonlijk- als vakinhoudelijk vlak binnen het mooie vakgebied van Finance & Control. Dat bieden wij jou als Finance Talent bij Verhoeve! 

Bekijk vacature

Wat ga je doen?

Tussenjaar of grote reis voor de boeg? Gaaf! Maar in de tussentijd wil je iets nuttigs doen. Bij ons kan kan je je rugzak én je zakken vullen met een tijdelijke baan in Finance & Control. Dus zeg die huidige baan maar op want bij ons ga jij je de komende maanden verder ontwikkelen als Finance Talent. Daar heb je nu iets aan en in de toekomst! 

Als Finance Talent help je namelijk één of meerdere van onze opdrachtgevers met financiële vraagstukken. Je gaat aan de slag op de Finance & Control afdeling en biedt ondersteuning bij het beheren van debiteuren, crediteuren en grootboek of bij het voorbereiden van cijfers voor financiële rapportages, het ondersteunen bij de voorbereiding van de jaarrekening en het opstellen van balansspecificaties. Ondertussen krijg je te maken met verschillende culturen, processen, werksituaties, werkplekken en collega’s. Allemaal in jouw eigen regio. 

Maar werken op projectbasis is niet het enige wat je gaat doen. Je gaat je namelijk ook verder ontwikkelen. Zonde om deze ontwikkeling te laten liggen, toch? Sluit aan bij één van onze kennissessies over bijvoorbeeld FinTech, bij onze Meet, Educate & Inspire meetings of ronde tafelsessies. Of ga eens, onder het genot van een biertje of wijntje, in gesprek met Verhoeve collega’s om kennis te delen. Zo komen we samen verder! 

Wanneer je je Verhoeve en Quoratio Groep collega’s nog meer ziet? Op een Quoratio Groep feest of op één van onze regio borrels bij jou in de buurt. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons namelijk centraal dus we treffen elkaar op regelmatige basis! 

Dus, ideaal om alvast ervaring op te doen én om je netwerk uit te breiden. Daarnaast is het ook een mooie manier om te ontdekken of je in de toekomst jouw avontuur bij Verhoeve voort wil zetten als Consultant.

Bekijk vacatures

Toch op zoek naar een traineeship of baan als Finance Consultant? Bekijk dan hier de Finance & Control vacatures.

''In december zat ik nog in Azië. Toen ik in gesprek kwam met een Recruiter van Verhoeve dacht ik: dit is een mooie kans om na mijn reis en tussen mijn pre-master in werkervaring op te doen binnen Finance & Control! Ik heb een opdracht gedaan op de back-office van de Quoratio Groep en bij een creatief mediabureau. Wie weet kom ik na mijn studie straks gewoon weer terug.'' - Hidde Looman, Finance Talent

Opdrachtgevers en projecten

Als Finance Talent kan je bij een diversiteit aan bedrijven en instellingen komen te werken binnen verschillende branches. Zoals retail, automotive, bouw of productie of bijvoorbeeld bij een zorg- of een onderwijsinstelling. En dit bij voorkeur in jouw eigen regio omdat wij geloven dat een regionale-culturele verbondenheid tot betere resultaten leidt. Maar vooral omdat we willen dat jij gemotiveerd blijft en ‘s ochtends vol energie naar je werk gaat! 

Nieuws & ervaringen

Kas Bloemberg, Finance Consultant, werkt op het moment bij een opdrachtgever in de zorg. Kas heeft een opdracht als Assistent Controller bij VVT-instelling Innoforte, waar hij door de fusie met St. Vreedenhof uit Arnhem de opdracht heeft naast reguliere werkzaamheden, de integratie van beide administratie te ondersteunen. We gingen met hem in gesprek over zijn baan binnen het vakgebied Finance & Control, over hoe zijn baan, maar zeker ook die van anderen, er over een aantal jaar uitziet en hoe je als financial van de toekomst steeds meer een Business of Financial Controller wordt.
Business Intelligence en Data Analytics, je hoort deze termen steeds vaker langskomen. Maar wat betekenen deze termen nu precies? En wat betekenen ze in de praktijk voor financials? Een aantal weken geleden organiseerden we een webinar over de toekomst en digitalisering van de financiële functie. In dit artikel duiken we dieper in op de details rondom deze populaire termen en ontwikkelingen.
Robotisering. Het is je vast geen onbekende term. Robots die ons werk overnemen. Het klinkt misschien nog een beetje futuristisch, maar wordt voor steeds meer bedrijven dagelijkse realiteit. Is robotisering dan een gevaar voor banen binnen Finance? Ja en nee, want het zal onze administratieve handelingen en taken uit handen nemen waardoor er minder administrateurs nodig zijn. Maar het creëert gelukkig ook nieuwe banen en interessante uitdagingen. De Quoratio Groep, waar Verhoeve onderdeel van is, is zich goed bewust van deze ontwikkelingen en grijpt die aan als een mooie kans. In het jaar 2020 werd ‘Zero Admin’ onze nieuwe missie en besloten we onze professionals te gaan opleiden tot financials van de toekomst.

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken