Traineeship KYC / CDD

Een bijdrage leveren aan het veilig houden van het financieel stelsel? Dat doe je als KYC analist! Je bent net afgestudeerd en klaar om aan de slag te gaan. Je wil je breed ontwikkelen binnen dit snel veranderende vakgebied door de benodigde kennis en ervaring op te doen. Je wil dit doen binnen een bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat en waar je altijd collega’s kan vinden om mee te sparren. Dit is het traineeship waar dit allemaal samenkomt. Waar wacht je nog op?  

Bekijk vacature

 

Traineeship KYC / CDD

Het traineeship

Het veilig houden van het financiële stelsel vraagt vakkennis en volle overtuiging. Dit draait om kennis en ervaring opdoen binnen het KYC vakgebied. KYC staat voor Know Your Customer, ook wel bekend als Customer Due Dilligence (CDD). Je bent verantwoordelijk voor het toetsen van (nieuwe) klanten voor bijvoorbeeld banken en verzekeraars. Je onderzoekt de geldstromen en screent deze klanten op risico’s om criminele activiteiten te voorkomen. Bedrijven willen natuurlijk weten met wie ze zakendoen en of ze geen risico lopen. Jij geeft dat inzicht! Kortom, jij speelt een rol in het bestrijden van witwassen, financiering van terrorisme en fraude!

Het gaat om inhoudelijke kennis maar ook om kennis van wet- en regelgeving, processen en IT. Om aan de slag te gaan in een vakgebied dat volop in ontwikkeling is, geven we jou graag een echte kickstart. Dit betekent dat wij een uitdagende en aansluitende opleiding faciliteren en diverse opdrachten bieden. Jouw kennis en ervaring groeit en jij wordt dé KYC professional.   

Tijdens het traineeship behaal je een erkend KYC/CDD analisten certificaat. Dit is echt een stevige basis en zorgt ervoor dat je ready to go bent! Als KYC analist zie jij ook het belang van een toekomst waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen. Daarom is Lean Six Sigma onderdeel van ons traineeship, beginnend bij de LEAN Orange Belt. Om vervolgens na het eerste jaar de Green - en Black Belt te kunnen behalen. Aangevuld met een aantal waardevolle cursussen zoals Excel om beslagen ten ijs te komen bij onze opdrachtgevers. Ook heb jij toegang tot onze online leeromgeving, de Quoratio Campus, met daarin verschillende e-learnings en seminars. 

Naast dat je inhoudelijke trainingen krijgt, staat jouw persoonlijke ontwikkeling uiteraard ook centraal. Dit doen we door middel van onze CONNECT cyclus; een continu ontwikkel - en interactiecyclus waarin jouw persoonlijke - en professionele doelstellingen worden geformuleerd en waarin je onder andere 360 graden feedback bij je collega's en opdrachtgever kan opvragen.   

Solliciteer direct
 

'‘Na tien jaar werkzaam geweest te zijn binnen een van de grootbanken, waarvan de laatste jaren binnen het KYC domein, heb ik de overstap gemaakt naar de Quoratio Groep. Ik voelde me direct thuis bij Quoratio. Er is veel aandacht voor jou als collega en jouw ontwikkeling. Je kan op alle fronten bijdragen aan de groei van het label Quoratio KYC en dat binnen dit ontzettend actuele en interessante vakgebied.'' - Glynis Haaken, Business Unit Director Quoratio KYC  

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe positioneer jij je richting een opdrachtgever en hoe creëer jij je eigen kansen bij de opdrachtgever en de Quoratio Groep? Hiervoor is met veel aandacht een eigen programma ontwikkeld gericht op jouw soft skills: Boost your Capabilities.  

Je start het traineeship met meerdere collega’s en heb je als groep vanzelfsprekend onderling contact. Om alles uit elkaar te halen en vakkennis te delen organiseren wij Meet, Educate & Inspire meetings met alle collega’s uit jouw vakgebied. Ook heb jij toegang tot je een eigen online leeromgeving, de Quoratio Campus met daarin verschillende e-learnings en seminars, die relevant zijn voor je eigen opleiding en een groot aanbod van trainingen die passen bij je persoonlijke interesses. 

Bekijk vacature

Doorgroeimogelijkheden

Ons traineeship legt de basis voor de rest van jouw carrière. Vanuit hier heb je mogelijkheid om verder te specialiseren en maak jij de stap naar een functie als Consultant met nieuwe uitdagingen, mogelijkheden en te bereiken doelen! 

We bieden loopbaanpaden aan waarbij je jezelf verder kan specialiseren binnen het KYC vakgebied. Samen kijken we naar jouw ambities en wensen. We faciliteren verschillende verdiepende opleidingen op vak inhoud maar ook skills en vaardigheden.  

Opleidingsoverzicht

Jij staat aan het roer van je eigen carrière en wij zijn er om jouw ontwikkeling te faciliteren. Doorgroeimogelijkheden genoeg bij de Quoratio Groep. Samen met HR en Sales kijk je naar een passende opdracht die in lijn ligt met jouw ambities en die van de Quoratio Groep. 
 • Vakkennis
 • Erkend CDD/KYC opleiding
 • WFT Basis
 • LEAN Orange Belt 
 • Introductie Zero Admin
 • Masterclass Data & Analytics 
 • Masterclass Process Management 
 • Online leeromgeving Quoratio Campus

 

 • Soft skills
 • Diverse masterclasses gericht op gedragsontwikkeling
 • Coaching en begeleiding

Opdrachtgevers en projecten

Samen met onze opdrachtgevers werken we aan de oplossing bij de klant én aan ontwikkeling en groei. Je vervult diverse opdrachten bij financiële dienstverleners die moeten voldoen aan wet- en regelgeving. Dit kan gaan om (groot-)banken, maar ook kleinere financiële dienstverleners die te maken hebben met de wet ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering (de wwft). We willen graag dat je blij en gemotiveerd aan de slag bent, daarom stemmen we de opdrachten zoveel mogelijk af bij jouw ambities. Het niveau van de opdrachten varieert afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Quoratio Groep heeft in de afgelopen 23 jaar met veel diverse opdrachtgevers door het gehele land een samenwerking opgebouwd. We kijken samen met opdrachtgevers welke vraag opgelost moet worden en hoe jij als consultant daar een rol in kan spelen. Als onderdeel van de Quoratio Groep hanteert Quoratio KYC dezelfde werkwijze. Samen werken een oplossing bij de klant en voor jou een mooie en uitdagende opdracht. Dat is waar we het voor doen.

Een greep uit de klanten van Quoratio Groep

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken