Wij zijn de Quoratio Groep Je toekomst maak je nu

Jij staat aan het roer van je eigen carrière en wij zijn er om jouw ontwikkeling te faciliteren. Doorgroeimogelijkheden genoeg bij de Quoratio Groep. Samen met HR en Sales kijk je naar een passende opdracht die in lijn ligt met jouw ambities en op de 'road to Zero Admin'.  

Bekijk vacatures

‘’Bij de Quoratio Groep heb je regie over je eigen loopbaan. Zoals CEO Jochem zegt: ‘wij geven je de ingrediënten en jij stelt je eigen mix samen!’’ - Sander van Doorn, HR Process & Payroll Consultant.

Breed opleidingsaanbod

Werken en Leren begon twintig jaar geleden bij de Quoratio Groep met het opleiden van gemotiveerde young professionals tot salarisadministrateur. Het doel: mensen een kans bieden zich te ontwikkelen in een werken- & leren-traject en zorgen dat ze echt toegevoegde waarde hebben voor de opdrachtgever. De afgelopen jaren kwamen daar naast HR Process & Payroll ook Healthcare en Finance & Control bij.  

Je kiest een functie niet voor het leven, zo weten ook wij. We veranderen mee met onze omgeving en hebben voor trainees en consultants een keuze uit meer dan 80 opleidingen. Wij kiezen voor een modulaire opbouw. Je leert namelijk pas echt wanneer het echt zinvol is en wanneer je er direct mee aan de slag gaat in de praktijk. Onze zelf samengestelde en ontwikkelde opleidingsaanbod biedt allerlei opleidingen die je op een zelfgekozen moment, passend bij jouw agenda en behoefte, kunt volgen.  

''Ons werk verandert, de digitalisering en automatisering hebben daar de afgelopen jaren al voor gezorgd. Als onderdeel van mijn persoonlijke groei wil ik graag groeien richting control en ik merk binnen mijn huidige opdracht dat er meteen al meer vraagt van mijn soft skills.’’ - Kas Bloemberg, Consultant Finance & Control.

De gouden combinatie tussen vakkennis, systeemkennis en soft skills

Ons opleidingsprogramma passen we continu aan. Altijd in het achterhoofd dat het aanbod aansluit op de huidige vraag van de markt en ontwikkeling van jouw skills als trainee of consultant. We vinden het belangrijk dat onze professionals goed voorbereid zijn. Nu en straks binnen een wereld van Zero Admin. Je vindt in ons opleidingsaanbod dan ook de combinatie tussen kennis, kunde en gedrag. Voordat een opdrachtgever de vraag aan ons stelt, hebben wij de eerste stap al gezet richting de oplossing en jij loopt al vooruit binnen je eigen vakgebied. Onze medewerkers weten wat ze willen, zijn ambitieus en gedreven, dus daar passen wij ook ons aanbod op aan. Transparant, op maat en met meetbaar leerresultaat.  

‘’ Binnen ieder team werd de vraag gesteld wie de presentatie over de uitrol van het nieuwe factureringssysteem ging geven. Ik zeg dan: gewoon doen! Laat jezelf zien, toon een beetje lef!’’ - Erik van Riet, Healthcare Consultant.

Wij investeren als Quoratio Groep in jouw ontwikkeling. Ons ruime opleidingsbudget geeft jouw de ruimte om vanuit eigen behoefte, uiteraard met de juiste begeleiding, keuzes te maken richting jouw ambitie. Je krijgt ieder jaar opleidingscredits om naar keuze uit te geven. Up-to-date vakkennisbeheersing is een hygienevoorwaarde voor ons. Natuurlijk sta jij met de voeten in de klei en weten wij waar we het over hebben. Wat we met die kennis doen maakt ons onderscheidend.  

Zet een medewerker van de Quoratio Groep in een bestaand team en je pikt ons er zo uit! Niet omdat wij meer “verstand’' van zaken hebben, maar omdat wij vanuit ons gedrag verschil maken. Ons uitgangspunt is dat we continu veranderen en leren. Zowel tijdens een training als in de praktijk bij de klant. Dit doen we volgens een hybride leren model.

Nieuws & ervaringen

Robin Nadort begon als trainee HRM- & Salarisadministratie bij de Quoratio Groep. Hij maakte een mooie ontwikkeling door. Inmiddels werkt hij twee dagen per week mee op de afdeling Sales en drie dagen bij opdrachtgevers. In 2021 start hij fulltime als Accountmanager binnen het vakgebied HR Process & Payroll dat hij zelf van binnen en buiten kent. Wat drijft hem en wat kunnen we komende tijd van hem verwachten? Lees mee!
Het houdt ons allemaal bezig. In tijden van thuiswerken wil je contact blijven houden met elkaar. Met collega’s, met je opdrachtgever, met vakgenoten en misschien wil je wel contact leggen met mensen die je nog niet kent. Om kennis uit te wisselen, om te starten met een nieuwe opdracht of om mensen bij elkaar te brengen met een specifiek doel. Hoe bouw je aan een intern en extern waardevol netwerk? HR Process & Payroll Consultant Caroline geeft je 4 tips!
Doorlopende coaching, feedback en focus op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Van HR-beleid naar systeemimplementatie. Hoe doe je dat? In tijden van corona volledig digitaal, op een manier die bij je organisatie past, die de medewerker centraal stelt en waarbij je zelf aan het stuur staat. Daarom ontwikkelden we CONNECT – een interactiecyclus tussen medewerker en manager waarbij het gaat om echte aandacht, een goede dialoog en eerlijke feedback als essentiële onderdelen voor groei. Consultant HR Process & Payroll Moniek Sewalt en HR Directeur Natasja van Rens nemen je mee door de digitalisering van HR, de projectstappen en de begeleiding naar verandering waarin communicatie key is. Lees meer in onderstaand artikel.
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken