Wij zijn de Quoratio Groep Je toekomst maak je nu

Jij staat aan het roer van je eigen carrière en wij zijn er om jouw ontwikkeling te faciliteren. Doorgroeimogelijkheden genoeg bij de Quoratio Groep. Samen met HR en Sales kijk je naar een passende opdracht die in lijn ligt met jouw ambities en op de 'road to Zero Admin'.  

Bekijk vacatures

Je toekomst maak je nu! Jawel. Sterke merken, daar werken sterke mensen. Werken in de detachering spreekt je aan, je wil jezelf blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied en je wil bijdragen aan een stip op de horizon. Voor ons is die stip 'Zero Admin'.

Quoratio, Zorgon, Verhoeve en Ferm in Pensioenen. Een gouden combinatie in de wereld van (zero) administratie. Met twintig jaar ervaring, ontwikkeling in ons DNA en een specifieke marktbenadering met labels staan we sterk. En dat doen we samen met onze professionals, want alleen samen zijn we succesvol.

Onze sterke merken

‘’Bij de Quoratio Groep heb je regie over je eigen loopbaan. Zoals CEO Jochem zegt: ‘wij geven je de ingrediënten en jij stelt je eigen mix samen!’’ - Sander van Doorn, HR Process & Payroll Consultant.

Breed opleidingsaanbod

Werken en Leren begon twintig jaar geleden bij de Quoratio Groep met het opleiden van gemotiveerde young professionals tot salarisadministrateur. Het doel: mensen een kans bieden zich te ontwikkelen in een werken- & leren-traject en zorgen dat ze echt toegevoegde waarde hebben voor de opdrachtgever. De afgelopen jaren kwamen daar naast HR Process & Payroll ook Healthcare, Finance & Control, het Sociaal Domein & Pensioenen bij.  

Je kiest een functie niet voor het leven, zo weten ook wij. We veranderen mee met onze omgeving en hebben voor trainees en consultants een keuze uit meer dan 80 opleidingen. Wij kiezen voor een modulaire opbouw. Je leert namelijk pas echt wanneer het echt zinvol is en wanneer je er direct mee aan de slag gaat in de praktijk. Onze zelf samengestelde en ontwikkelde opleidingsaanbod biedt allerlei opleidingen die je op een zelfgekozen moment, passend bij jouw agenda en behoefte, kunt volgen.  

''Ons werk verandert, de digitalisering en automatisering hebben daar de afgelopen jaren al voor gezorgd. Als onderdeel van mijn persoonlijke groei wil ik graag groeien richting control en ik merk binnen mijn huidige opdracht dat er meteen al meer vraagt van mijn soft skills.’’ - Kas Bloemberg, Consultant Finance & Control.

De gouden combinatie tussen vakkennis, systeemkennis en soft skills

Ons opleidingsprogramma passen we continu aan. Altijd in het achterhoofd dat het aanbod aansluit op de huidige vraag van de markt en ontwikkeling van jouw skills als trainee of consultant. We vinden het belangrijk dat onze professionals goed voorbereid zijn. Nu en straks binnen een wereld van Zero Admin. Je vindt in ons opleidingsaanbod dan ook de combinatie tussen kennis, kunde en gedrag. Voordat een opdrachtgever de vraag aan ons stelt, hebben wij de eerste stap al gezet richting de oplossing en jij loopt al vooruit binnen je eigen vakgebied. Onze medewerkers weten wat ze willen, zijn ambitieus en gedreven, dus daar passen wij ook ons aanbod op aan. Transparant, op maat en met meetbaar leerresultaat.  

‘’ Binnen ieder team werd de vraag gesteld wie de presentatie over de uitrol van het nieuwe factureringssysteem ging geven. Ik zeg dan: gewoon doen! Laat jezelf zien, toon een beetje lef!’’ - Erik van Riet, Healthcare Consultant.

Wij investeren als Quoratio Groep in jouw ontwikkeling. Ons ruime opleidingsbudget geeft jouw de ruimte om vanuit eigen behoefte, uiteraard met de juiste begeleiding, keuzes te maken richting jouw ambitie. Je krijgt ieder jaar opleidingscredits om naar keuze uit te geven. Up-to-date vakkennisbeheersing is een hygienevoorwaarde voor ons. Natuurlijk sta jij met de voeten in de klei en weten wij waar we het over hebben. Wat we met die kennis doen maakt ons onderscheidend.  

Zet een medewerker van de Quoratio Groep in een bestaand team en je pikt ons er zo uit! Niet omdat wij meer “verstand’' van zaken hebben, maar omdat wij vanuit ons gedrag verschil maken. Ons uitgangspunt is dat we continu veranderen en leren. Zowel tijdens een training als in de praktijk bij de klant. Dit doen we volgens een hybride leren model.

Nieuws & ervaringen van traineeships

De zorgadministratie werd voorheen vaak uitgevoerd door medewerkers die, na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, de overstap maakten naar een bureaufunctie. Maar dat is enorm aan het veranderen. Tegenwoordig kiezen mensen voor het vak zorgadministratie en komt er veel specifieke kennis en expertise bij kijken. Met Zero Admin als stip op de horizon groeit en ontwikkelt het vak van zorgadministrateur in een razendsnel tempo. 
Vanuit de Quoratio Groep zien we gemeenten regelmatig worstelen met de vraag naar jeugdzorg en de aanwezige bureaucratie. Er moet meer gedaan worden in minder tijd en veelal is er nog geen sprake van een vertrouwensrelatie met de gemeenten. Onze trainees en consultants worden regelmatig ingezet om registraties te corrigeren, achterstanden op toewijzingen weg te werken en in algemene zin de administratie te ontlasten. Dat kunnen collega’s vanuit onze business unit Sociaal Domein & Uitkeringen (Quoratio) zijn, of vanuit de unit Healthcare (Zorgon). En in sommige gevallen werken ze zelfs samen.
 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken