Wij zijn de Quoratio Groep Je toekomst maak je nu

Jij staat aan het roer van je eigen carrière en wij zijn er om jouw ontwikkeling te faciliteren. Doorgroeimogelijkheden genoeg bij de Quoratio Groep. Samen met HR en Sales kijk je naar een passende opdracht die in lijn ligt met jouw ambities en op de 'road to Zero Admin'.  

Bekijk vacatures

‘’Bij de Quoratio Groep heb je regie over je eigen loopbaan. Zoals CEO Jochem zegt: ‘wij geven je de ingrediënten en jij stelt je eigen mix samen!’’ - Sander van Doorn, HR Process & Payroll Consultant.

Breed opleidingsaanbod

Werken en Leren begon twintig jaar geleden bij de Quoratio Groep met het opleiden van gemotiveerde young professionals tot salarisadministrateur. Het doel: mensen een kans bieden zich te ontwikkelen in een werken- & leren-traject en zorgen dat ze echt toegevoegde waarde hebben voor de opdrachtgever. De afgelopen jaren kwamen daar naast HR Process & Payroll ook Healthcare en Finance & Control bij.  

Je kiest een functie niet voor het leven, zo weten ook wij. We veranderen mee met onze omgeving en hebben voor trainees en consultants een keuze uit meer dan 80 opleidingen. Wij kiezen voor een modulaire opbouw. Je leert namelijk pas echt wanneer het echt zinvol is en wanneer je er direct mee aan de slag gaat in de praktijk. Onze zelf samengestelde en ontwikkelde opleidingsaanbod biedt allerlei opleidingen die je op een zelfgekozen moment, passend bij jouw agenda en behoefte, kunt volgen.  

''Ons werk verandert, de digitalisering en automatisering hebben daar de afgelopen jaren al voor gezorgd. Als onderdeel van mijn persoonlijke groei wil ik graag groeien richting control en ik merk binnen mijn huidige opdracht dat er meteen al meer vraagt van mijn soft skills.’’ - Kas Bloemberg, Consultant Finance & Control.

De gouden combinatie tussen vakkennis, systeemkennis en soft skills

Ons opleidingsprogramma passen we continu aan. Altijd in het achterhoofd dat het aanbod aansluit op de huidige vraag van de markt en ontwikkeling van jouw skills als trainee of consultant. We vinden het belangrijk dat onze professionals goed voorbereid zijn. Nu en straks binnen een wereld van Zero Admin. Je vindt in ons opleidingsaanbod dan ook de combinatie tussen kennis, kunde en gedrag. Voordat een opdrachtgever de vraag aan ons stelt, hebben wij de eerste stap al gezet richting de oplossing en jij loopt al vooruit binnen je eigen vakgebied. Onze medewerkers weten wat ze willen, zijn ambitieus en gedreven, dus daar passen wij ook ons aanbod op aan. Transparant, op maat en met meetbaar leerresultaat.  

‘’ Binnen ieder team werd de vraag gesteld wie de presentatie over de uitrol van het nieuwe factureringssysteem ging geven. Ik zeg dan: gewoon doen! Laat jezelf zien, toon een beetje lef!’’ - Erik van Riet, Healthcare Consultant.

Wij investeren als Quoratio Groep in jouw ontwikkeling. Ons ruime opleidingsbudget geeft jouw de ruimte om vanuit eigen behoefte, uiteraard met de juiste begeleiding, keuzes te maken richting jouw ambitie. Je krijgt ieder jaar opleidingscredits om naar keuze uit te geven. Up-to-date vakkennisbeheersing is een hygienevoorwaarde voor ons. Natuurlijk sta jij met de voeten in de klei en weten wij waar we het over hebben. Wat we met die kennis doen maakt ons onderscheidend.  

Zet een medewerker van de Quoratio Groep in een bestaand team en je pikt ons er zo uit! Niet omdat wij meer “verstand’' van zaken hebben, maar omdat wij vanuit ons gedrag verschil maken. Ons uitgangspunt is dat we continu veranderen en leren. Zowel tijdens een training als in de praktijk bij de klant. Dit doen we volgens een hybride leren model.

Nieuws & ervaringen van traineeships

Yes! Je hebt een nieuwe baan of opdracht. Binnenkort begin je als projectmanager. Je hebt er super veel zin in, maar vindt het ook spannend. Dingen in goede banen leiden is leuk, maar projectmanagement, hoe werkt dat eigenlijk’? Je stort je met al je enthousiasme op de opdracht om te laten zien dat je het kunt. En daar zit de crux. Misschien beloof je soms dingen die jij en je team misschien niet waar kunnen maken. Voordat je in het diepe springt, is een goede voorbereiding dus key. Dit artikel helpt je op weg om ‘als kip, mét kop’ aan de slag te gaan!
De term Zero Admin begint langzaamaan steeds meer terrein te winnen binnen de Quoratio Groep. Spraken hier robots met kunstmatige intelligentie? Zijn het ingeënten met een ingebrachte 5G-chip? Zijn het aliens van een andere planeet met de eerste aardelanding? Of is het gewoon de toekomst waar we met z’n allen naar toe bewegen? Yannick Kooijmans, consultant bij Zorgon, legt in dit blog uit wat robotisering en Zero Admin in de toekomst gaan betekenen voor de Quoratio Groep en organisaties.
Zero Admin, ‘Kan dat eigenlijk wel?’, vroeg ik mij af. Binnen de Quoratio Groep zijn we toch juist goed in administratie? Maar wat houdt Zero Admin precies in en waarom zet Quoratio Groep in op ‘the Road to Zero Admin’? Om daarachter te komen, gaf ik me op voor een online event: ‘de Moonlanding’. Een sessie waarin er meer bewustwording gecreëerd wordt rond het thema Zero Admin. Ook komen er voorbeelden uit de praktijk aan bod. 
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken