Quoratio Gallery Nieuws & ervaringen

Onze collega’s maken van alles mee. Tijdens hun opleiding, bij opdrachtgevers, tijdens evenementen met collega’s, gewoon op kantoor in Bunnik, noem maar op. Op deze pagina vind je hun ervaringen, maar ook de nieuwste trends binnen het vakgebied, verhalen van jouw voorgangers en informatie over mooie projecten die je oppakt als je bij Quoratio werkt. Ga mee op reis en neem nu die deep dive!
Selecteer een categorie
Events Finance Healthcare HR & Payroll Nieuws
Na Daan Naus en Moniek Sewalt, zijn ook oudgedienden van De Quoratio Groep, Omid Sultani en Milou Meys terug op het oude honk, als HR Process & Payroll Consultant. Beide begonnen zij een aantal jaar geleden als trainee HR- en Salarisadministratie, om anno 2020 doorgegroeid te zijn tot consultant. ‘Een mooi vakgebied’ zoals ze het zelf noemen.
Kas Bloemberg, Finance Consultant, werkt op het moment bij een opdrachtgever in de zorg. Kas heeft een opdracht als Assistent Controller bij VVT-instelling Innoforte, waar hij door de fusie met St. Vreedenhof uit Arnhem de opdracht heeft naast reguliere werkzaamheden, de integratie van beide administratie te ondersteunen. We gingen met hem in gesprek over zijn baan binnen het vakgebied Finance & Control, over hoe zijn baan, maar zeker ook die van anderen, er over een aantal jaar uitziet en hoe je als financial van de toekomst steeds meer een Business of Financial Controller wordt.
Business Intelligence en Data Analytics, je hoort deze termen steeds vaker langskomen. Maar wat betekenen deze termen nu precies? En wat betekenen ze in de praktijk voor financials? Een aantal weken geleden organiseerden we een webinar over de toekomst en digitalisering van de financiële functie. In dit artikel duiken we dieper in op de details rondom deze populaire termen en ontwikkelingen.
Robotisering. Het is je vast geen onbekende term. Robots die ons werk overnemen. Het klinkt misschien nog een beetje futuristisch, maar wordt voor steeds meer bedrijven dagelijkse realiteit. Is robotisering dan een gevaar voor banen binnen Finance? Ja en nee, want het zal onze administratieve handelingen en taken uit handen nemen waardoor er minder administrateurs nodig zijn. Maar het creëert gelukkig ook nieuwe banen en interessante uitdagingen. De Quoratio Groep, waar Verhoeve onderdeel van is, is zich goed bewust van deze ontwikkelingen en grijpt die aan als een mooie kans. In het jaar 2020 werd ‘Zero Admin’ onze nieuwe missie en besloten we onze professionals te gaan opleiden tot financials van de toekomst.
Bij Verhoeve, onderdeel van de Quoratio Groep, zijn we elke dag op zoek naar nieuwe collega’s. Naast de reguliere werving door onze recruiters kunnen ook onze eigen medewerkers nieuwe collega’s aandragen. We noemen dit ‘referral’ en dit is voor Recruitment een enorme hulp. Immers: onze eigen medewerkers kennen de organisatie en de cultuur. Als zij iemand bij de organisatie voorstellen hebben we een grote kans op een goede match! En wat blijkt, ruim 42 procent van de personen die collega’s aandragen, verwelkomen we als nieuwe collega! Toch kan het best spannend zijn om iemand uit je eigen netwerk aan te dragen, zeker als je dat nog nooit eerder gedaan hebt. Om die spanning bij weg te nemen en te laten zien hoe succesvol een referral kan zijn, spraken we met collega’s Paula en Lisette. Paula stelde Lisette voor bij Verhoeve.
Nelleke is via een doorstart van Vossius Consultancy een nieuwe collega bij Zorgon, onderdeel van de Quoratio Groep. Zij vertelt alles over de omschakeling van een klein bedrijf naar een grote organisatie en welke voordelen dit met zich meebrengt.
Robin Nadort begon als trainee HRM- & Salarisadministratie bij de Quoratio Groep. Hij maakte een mooie ontwikkeling door. Inmiddels werkt hij twee dagen per week mee op de afdeling Sales en drie dagen bij opdrachtgevers. In 2021 start hij fulltime als Accountmanager binnen het vakgebied HR Process & Payroll dat hij zelf van binnen en buiten kent. Wat drijft hem en wat kunnen we komende tijd van hem verwachten? Lees mee!
Het houdt ons allemaal bezig. In tijden van thuiswerken wil je contact blijven houden met elkaar. Met collega’s, met je opdrachtgever, met vakgenoten en misschien wil je wel contact leggen met mensen die je nog niet kent. Om kennis uit te wisselen, om te starten met een nieuwe opdracht of om mensen bij elkaar te brengen met een specifiek doel. Hoe bouw je aan een intern en extern waardevol netwerk? HR Process & Payroll Consultant Caroline geeft je 4 tips!
Bas neemt je mee door zijn loopbaan in de acht jaar die hij bij de Quoratio Groep werkt. Hij startte als trainee, groeide door naar HR Process & Payroll Consultant en is inmiddels Interim Teamcaptain Salarisadministratie. Bas werkte, onder andere, bij de Gemeente Amsterdam, ING, een farmaceut en een payroll organisatie. Lees hier hoe de Quoratio Groep het voor Bas mogelijk heeft gemaakt om zich breed te ontwikkelen.
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Categorieën

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken