Quoratio Gallery Nieuws & ervaringen

Onze collega’s maken van alles mee. Tijdens hun opleiding, bij opdrachtgevers, tijdens evenementen met collega’s, gewoon op kantoor in Bunnik, noem maar op. Op deze pagina vind je hun ervaringen, maar ook de nieuwste trends binnen het vakgebied, verhalen van jouw voorgangers en informatie over mooie projecten die je oppakt als je bij Quoratio werkt. Ga mee op reis en neem nu die deep dive!
Dat is het leuke aan detachering; bij iedere opdracht en functie zijn verschillende vaardigheden belangrijk om te ontplooien, waardoor je in een relatief korte tijd grote stappen kan maken in je ontwikkeling!
Het leuke van de detachering is dat je bij ieder bedrijf weer met nieuwe systemen leert werken, mensen leert kennen en nieuwe dingen leert, veel afwisseling dus! In deze blog neemt consultant Claudia Boeve je mee in haar 3 jaar bij verhoeve.
In bijna al zijn opdrachten kwam het onderwerp data terug. In deze blog neemt Tom je mee in zijn 5 jaar bij Verhoeve én over zijn nieuwe uitdaging binnen de Quoratio Groep.
Morning! Om 07:25 gaat mijn wekker. Nadat ik heb gedoucht en me heb klaargemaakt, pak ik mijn bakje yoghurt en ga ik de deur uit.
5 juni 2023 - Samen verder in Finance & Control

Direct na het afronden van zijn hbo Accountancy in 2019 ging hij bij Verhoeve aan de slag. Zijn keuze ging uit naar Verhoeve omdat hij niet precies wist wat hij wilde gaan doen in finance. Wel wist hij dat  het iets buiten zijn comfortzone moest zijn, en zo koos hij voor werken in de detachering. Op interim basis verschillende organisaties leren kennen en verder helpen.

1 juni 2023 - Niets is zo blijvend als verandering! Inmiddels is Verhoeve een gevestigde naam in detacheringsland en als onderdeel van de Quoratio Groep hebben we alles in huis om dit nog jaren te blijven.
25 mei 2023 - Afgelopen weken kon je geen nieuwsbron openen zonder dat er artikelen werden gewijd aan Artificial intelligence (AI).
25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Categorieën

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken