Quoratio Gallery Nieuws & ervaringen

Onze collega’s maken van alles mee. Tijdens hun opleiding, bij opdrachtgevers, tijdens evenementen met collega’s, gewoon op kantoor in Bunnik, noem maar op. Op deze pagina vind je hun ervaringen, maar ook de nieuwste trends binnen het vakgebied, verhalen van jouw voorgangers en informatie over mooie projecten die je oppakt als je bij Quoratio werkt. Ga mee op reis en neem nu die deep dive!
“Data analytics is bedoeld om je business te kunnen sturen. Maar eerlijk: je stuurt niet als je alleen maar Excels aan het aanpassen bent en elke maand hetzelfde trucje doet”, aldus Tim Schouten. We hebben het met hem en Axel van Dijk, beide consultant bij Verhoeve, over business intelligence, BI. Axel: “Veel mkb-bedrijven weten al wel dat ze er iets mee moeten en liever vandaag dan morgen. Maar het blijft nog een beetje hangen.”
Je hebt verlof over en hebt de keuze om het op te nemen of te laten uitbetalen. Laat jij je verlof uitbetalen of neem je het op? Een vraag die regelmatig voorbij komt. Wat zou jij doen?
Een aantal jaar geleden begon Celine Bruijsten-Versteeg als Salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Toch lag haar passie meer bij administratie. “Ik zocht naar een werkgever waar ik werken en leren kon combineren, meer verdieping en ik wilde werken met een club jonge collega’s. Dat vond ik bij de Quoratio Groep! Nu, drie jaar later, maak ik de overstap van HR- & Salarisadministratie naar de Uitkeringsadministratie.” Benieuwd naar haar drive om te werken binnen het Sociaal Domein? Lees het in dit blog!
Je vindt via Indeed een traineeship waar werken en leren, cijfermatig werk en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar komen. En dan denk je: dit staat op mijn lijf geschreven. Ik solliciteer! Meral Begkoz is een van onze nieuwe trainees binnen Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Binnen een week kon ze al van start!
Data speelt een steeds grotere rol in de wereld. Meer processen worden geautomatiseerd, (potentiële) klanten laten bewust en onbewust hun digitale sporen achter, en organisaties opereren meer en meer in de Cloud. Alles wordt vastgelegd of gemeten met het doel om zoveel mogelijk belangrijke stuurinformatie te bezitten, zodat organisaties sneller kunnen reageren op interne en externe veranderingen. Cijfers weerspiegelen tenslotte de waarheid en “liegen immers niet”. Daarmee is de analyse van de betreffende cijfers ook altijd juist. Maar klopt dat wel?
Een Online Inhouse Hour? Ja, je leest het goed. Vanuit huis maak je in een uur laagdrempelig kennis met de Quoratio Groep en ontdek je welke kansen er voor jou liggen! Zo vertellen we je meer over onze organisatie, ons nieuwste Traineeship Uitkeringsadministratie en andere mogelijkheden die passen bij jouw ambitites. Lees snel verder...
Mijn naam is Bart Haandrikman en ik ben momenteel werkzaam bij Verhoeve, het domein Finance & Control binnen de Quoratio Groep. Ik ben gestart in het domein Healthcare bij Zorgon met het traineeship zorgadministratie. Mijn eerste opdracht was bij het Antonius Ziekenhuis. Het was een opdracht binnen de zorg, maar ook finance kwam aan bod. Dat beviel wel en ook uit gesprekken met HR bleek dat Finance & Control goed bij mij past. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe functie. Ik ging van Zorgon naar Verhoeve. Het was erg fijn om toch binnen de Quoratio Groep te blijven. Op dit moment werk ik aan een finance opdracht bij Wehkamp.
Oude bekenden? Ja, een beetje wel. Wouter kende Tom en Monique al voordat ze begonnen bij de Quoratio Groep. Wouter, inmiddels vier jaar in dienst bij ons Finance label Verhoeve, helpt de groei van de organisatie graag een handje. Maar wel alleen als hij ervan overtuigd is dat zijn nieuwe collega’s en zijn werkgever goed bij elkaar passen. Welkom, Finance Consultant Tom en Corporate Recruiter Monique.
Yes! Je hebt een nieuwe baan of opdracht. Binnenkort begin je als projectmanager. Je hebt er super veel zin in, maar vindt het ook spannend. Dingen in goede banen leiden is leuk, maar projectmanagement, hoe werkt dat eigenlijk’? Je stort je met al je enthousiasme op de opdracht om te laten zien dat je het kunt. En daar zit de crux. Misschien beloof je soms dingen die jij en je team misschien niet waar kunnen maken. Voordat je in het diepe springt, is een goede voorbereiding dus key. Dit artikel helpt je op weg om ‘als kip, mét kop’ aan de slag te gaan!
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Categorieën

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken