Werken bij Quoratio

Werken bij Quoratio - Onze HR Process & Payroll professionals maken impact op de personeels- en salarisadministratie. Wij als marktleider binnen de Salarisadministratie voorspellen dat ons vakgebied aankomende jaren ingrijpend gaat veranderen. Dat doet het nu al. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al een flink track record hebt, bij ons draait alles om jouw persoonlijke ontwikkeling. Welke route jij af wil leggen, dat bepaal je zelf.

HR Process & Payroll vacatures

Wie zijn wij?

  1. Je bepaalt zelf. We hebben een open en informele cultuur en werken samen
  2. Doorgroeimogelijkheden genoeg! Heb jij ze al gespot?
  3. Naast werken ook tijd voor feestjes, een Summerfestival en meer...
  4. Wij gaan voor een wereld die wij Zero Admin noemen
  5. Onderdeel van de Quoratio Groep. Een grote achterban vol vakidioten

Hoe werken wij?

  • Trainingen in de Quoratio Campus 
  • Onwikkelen zit in ons DNA 
  • 20+ jaar ervaring in ons vakgebied
  • De gouden combi - vakkennis, systeemkennis en soft skills 


''Het mooiste aan mijn werk vind ik systemen naar een hoger niveau tillen en een bedrijf mooier achterlaten dan het er eerst voorstond. Daarnaast is het fijn om onder de vlag van de Quoratio Groep te werken en om kennis met elkaar uit te wisselen.'' Linda, Consultant HR Process & Payroll

''Ik kan overal een kijkje in de keuken nemen. Ik werk voor een mooie organisatie die mij de kansen en ontwikkelmogelijkheden biedt om mezelf te ontplooien. Dat geeft veel energie.'' - Rik, Trainee HR- & Salarisadministratie  

Payroll Consultancy

Consultant & Trainee aan het woord 

Word ook Payroll Consultant bij Quoratio!

Consultants

Meer weten over jouw doorgroeimogelijkheden, training & ontwikkeling, opdrachtgevers, ervaringen en onze vacatures?

Bekijk meer

Traineeship HR- & Salarisadministratie

Start jij met het Traineeship HR- & Salarisadministratie? Hoe het traineeship er precies uitziet en wat je kunt verwachten?

Trainee & Consultant aan het woord

Trainees

Wil je weten hoe de wereld van arbeid en beloning eruit ziet? En wil jij de schakel zijn tussen HR- en de Salarisadministratie? De Salarisadministrateur van de toekomst denkt mee met procesoptimalisatie en geeft positief kritische feedback binnen organisaties. 

Bekijk meer

Nieuws & ervaringen

Ze werkten in een bioscoop, in de retail, in de horeca, als supermarktmanager en ze gingen allemaal voor een carrièreswitch. Omdat ze meer wilden. Omdat ze zich wilden ontwikkelen. Deze zes grepen hun kans en startten als trainee HR & Salarisadministratie bij de Quoratio Groep. Dit zijn hun verhalen.
We stellen je graag voor aan Maxime van Marlen, Consultant HR Process & Payroll bij Quoratio. Ze is ooit begonnen met het traineeship HR- & Salarisadministratie, vijf jaar later is ze weer terug bij ons als gecertificeerd AFAS Expert. Maxime deelt haar verhaal!
Vijf jaar in dienst bij je werkgever. Onder millennials steeds vaker een zeldzaamheid. Maar niet bij de Quoratio Groep. Afgelopen vijf maanden waren het vijf HR Process & Payroll-collega’s die het zogezegd ‘overkwam’. Michiel: “Omdat je in de detachering wisselt van opdrachtgever is mijn baan bij de Quoratio Groep ook super afwisselend. In iedere opdracht die ik heb gehad, vond ik andere hoogtepunten en uitdagingen. Het voelt dus helemaal nog niet alsof ik al vijf jaar bij hetzelfde bedrijf in dienst ben.” Martijn van Schie en Michiel Faasse nemen je mee in hun vijfjarige loopbaan.
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken