Werken bij Quoratio

Werken bij Quoratio - Onze HR Process & Payroll professionals maken impact op de personeels- en salarisadministratie. Wij als marktleider binnen de Salarisadministratie voorspellen dat ons vakgebied aankomende jaren ingrijpend gaat veranderen. Dat doet het nu al. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al een flink track record hebt, bij ons draait alles om jouw persoonlijke ontwikkeling. Welke route jij af wil leggen, dat bepaal je zelf.

HR Process & Payroll vacatures

Wie zijn wij?

  1. Je bepaalt zelf. We hebben een open en informele cultuur en werken samen
  2. Doorgroeimogelijkheden genoeg! Heb jij ze al gespot?
  3. Naast werken ook tijd voor feestjes, een Summerfestival en meer...
  4. Wij gaan voor een wereld die wij Zero Admin noemen
  5. Onderdeel van de Quoratio Groep. Een grote achterban vol vakidioten

Hoe werken wij?

  • Trainingen in de Quoratio Campus 
  • Onwikkelen zit in ons DNA 
  • 20+ jaar ervaring in ons vakgebied
  • De gouden combi - vakkennis, systeemkennis en soft skills 


''Het mooiste aan mijn werk vind ik systemen naar een hoger niveau tillen en een bedrijf mooier achterlaten dan het er eerst voorstond. Daarnaast is het fijn om onder de vlag van de Quoratio Groep te werken en om kennis met elkaar uit te wisselen.'' Linda, Consultant HR Process & Payroll

''Ik kan overal een kijkje in de keuken nemen. Ik werk voor een mooie organisatie die mij de kansen en ontwikkelmogelijkheden biedt om mezelf te ontplooien. Dat geeft veel energie.'' - Rik, Trainee HR- & Salarisadministratie  

Payroll Consultancy

Consultant & Trainee aan het woord 

Word ook Payroll Consultant bij Quoratio!

Consultants

Meer weten over jouw doorgroeimogelijkheden, training & ontwikkeling, opdrachtgevers, ervaringen en onze vacatures?

Bekijk meer

Traineeship HR- & Salarisadministratie

Start jij met het Traineeship HR- & Salarisadministratie? Hoe het traineeship er precies uitziet en wat je kunt verwachten?

Trainee & Consultant aan het woord

Trainees

Wil je weten hoe de wereld van arbeid en beloning eruit ziet? En wil jij de schakel zijn tussen HR- en de Salarisadministratie? De Salarisadministrateur van de toekomst denkt mee met procesoptimalisatie en geeft positief kritische feedback binnen organisaties. 

Bekijk meer

Nieuws & ervaringen

Ben je op zoek naar een carrièreswitch? Als professional binnen HR Process & Payroll (HRPP) maak je impact op de personeels- en salarisadministratie van onze opdrachtgevers. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al even op weg bent. We gingen erover in gesprek met accountmanager Jan Dirk Fokkema en trainee Mart Boersma. Ontdek dat werken bij HRPP meer is dan gewoon een baan. 
Dit jaar verwacht Vitens 250 nieuwe collega's. Voordat zij daadwerkelijk aan de slag kunnen, doorlopen zij een aanmeldproces. Samen met haar collega Koen Wesselink startte Milou Meys het traject Continu Verbeteren bij het HR Service Center. Het doel van het project? Bekijken hoe het aanmeldproces efficiënter kan.
 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken