Hoofdkantoor

Het kantoor in Bunnik is de plek waar we elkaar treffen. Het is een plek om samen te komen en samen te ontwikkelen in brainstormsessies en opleidingen. Een plek voor spontane ontmoetingen, het bedenken van nieuwe ideeën, of gewoon voor een kop koffie met collega’s.

Bekijk vacatures in Bunnik

Virtual tour

Sales

Onze salesafdeling zorgt voor uitdagende, leerzame en leuke opdrachten voor onze Trainees en Consultants. Door veelvuldig contact met opdrachtgevers weten onze Accountmanagers precies wat er in de markt speelt, welke behoefte er is en welke trends en ontwikkelingen er zijn. Zo zijn zij in staat om organisaties te adviseren en duurzaam verder te helpen bij lopende of toekomstige vraagstukken. 

''Zelfstandig op pad en persoonlijke ontwikkeling. Daar haal ik voldoening uit in mijn werk.'’ - Vincent, Accountmanager.

HR

Wij geloven in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden. Persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht zit dan ook in ons DNA. HR is de afdeling die verantwoordelijk is voor ontwikkeling en behoud van onze medewerkers. De afdeling bestaat o.a. uit onze Talent - & Professional Development Managers en onze collega’s van Learning & Development. We begeleiden onze medewerkers zo goed mogelijk op professioneel en persoonlijk vlak en stellen het loopbaanpad van iedere individu centraal.  

Marketing

Team marketing staat centraal binnen de organisatie en is vaak een verbindende factor tussen alle afdelingen. Communicatie een stapje verder brengen, dat is wat we doen. We zorgen voor de juiste boodschap voor elke doelgroep en zijn betrokken vanaf concept tot realisatie van een campagne. We houden overzicht via een echte helikopterview, bewaken de kwaliteit van alle uitingen en hebben ook oog voor detail. Creativiteit staat ons op het lijf geschreven en we zijn verantwoordelijk voor onze Brand Story. Samen op weg naar Zero Admin. Maak jij je toekomst ook nu?

“Van (n)iets iets megatofs maken. Je krijgt hier de vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om iets op poten te zetten. Impact maken zit hier wel goed!” - Malique, Online Recruitment Marketeer. 

Recruitment

Recruitment is een vak apart en binnen de Quoratio Groep zet deze afdeling zich in voor de beste employee experience. Recruitment is het visitekaartje voor iedereen die een eerste contact heeft met de Quoratio Groep en bij ons op gesprek komt. Het team is verantwoordelijk voor het recruitmentproces van A tot Z. We helpen elke dag veel mensen naar een volgende uitdaging in hun carrière. En daar kun jij een bijdrage aan leveren! We doen telefonische prescreenings met kandidaten, voeren gesprekken, organiseren (online) in-housedagen, kennissessies en blijven onze systemen innoveren. 

BPO & Services

Trainees en Consultants werken over het algemeen op locatie bij de opdrachtgever. Echter ondersteunen we opdrachtgevers ook op afstand op het gebied van salarisadministratie. Hierbij nemen we vaak de complete salarisadministratie uit handen en fungeren we tevens als adviespartner. Zo helpt het team van BPO & Services zo’n 250 opdrachtgevers bij het verbeteren van hun HR processen en verwerken zij zo’n 3800 loonstroken per maand! Dit alles in het eigen software pakket van de opdrachtgever. 

Backoffice

Zonder sterk fundament is een (interne) organisatie nergens. Team Back office omvat zowel IT, finance, sales support en – hoe kan het anders bij de Quoratio Groep zelf – personeels- en salarisadministratie. Processen stroomlijnen, een fijne werkarchitectuur, zorgen dat de organisatie in control is, onze back office regelt het! Voor vragen omtrent uren, salaris, het wagenpark, werkplekken, contracten, budgetten en nog veel meer ben je bij hen aan het juiste adres. 

“Onze klanten en onze mensen continu beter maken; dat is onze passie! Quoratio is een dienstverlener en opleider voor iedereen, want je krijgt zelf de regie over je carrière.'' - Jochem Kentgens, CEO.

Directie

Onze directie is vierkoppig en bestaat uit een Algemeen- , Commercieel- , Innovatie- en Financieel Directeur. Ze staan in het hart van onze organisatie, wat resulteert in korte lijnen vanuit de operatie naar directie en andersom. Eigenaarschap wordt gestimuleerd vanuit directie, waardoor er een cultuur heerst waarbij iedereen gelijk is en we ons met z’n allen verantwoordelijk voelen voor de duurzame groei van Quoratio Groep.    

Bekijk vacatures in Bunnik

Nieuws & ervaringen van traineeships

 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 
Een aantal jaar geleden begon Celine Bruijsten-Versteeg als Salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Toch lag haar passie meer bij administratie. “Ik zocht naar een werkgever waar ik werken en leren kon combineren, meer verdieping en ik wilde werken met een club jonge collega’s. Dat vond ik bij de Quoratio Groep! Nu, drie jaar later, maak ik de overstap van HR- & Salarisadministratie naar de Uitkeringsadministratie.” Benieuwd naar haar drive om te werken binnen het Sociaal Domein? Lees het in dit blog!
Je vindt via Indeed een traineeship waar werken en leren, cijfermatig werk en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar komen. En dan denk je: dit staat op mijn lijf geschreven. Ik solliciteer! Meral Begkoz is een van onze nieuwe trainees binnen Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Binnen een week kon ze al van start!
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken