Werken bij Quoratio - Sociaal Domein & Uitkeringen

Werken bij Quoratio - Sociaal Domein & Uitkeringen. Wij maken het verschil op het gebied van Uitkeringen, Wmo, Jeugdwet en zorgadministratieve processen. Jij zorgt er met jouw team voor dat iedereen de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft en biedt burgers nauwkeurige en rechtmatige hulp. Ga werken bij een start-up binnen een grotere organisatie. 

Sociaal Domein vacatures

Wie zijn wij?

  1. Je bepaalt zelf. We hebben een open en informele cultuur en werken samen
  2. Doorgroeimogelijkheden genoeg! Heb jij ze al gespot?
  3. Naast werken ook tijd voor feestjes, een Summerfestival en meer...
  4. Wij gaan voor een wereld die wij Zero Admin noemen
  5. Onderdeel van de Quoratio Groep. Een grote achterban vol vakidioten

Hoe werken wij?

  • Trainingen in de Quoratio Campus 
  • Onwikkelen zit in ons DNA 
  • 20+ jaar ervaring in ons vakgebied
  • De gouden combi - vakkennis, systeemkennis en soft skills 

''Geen enkele dag binnen het Sociaal Domein is hetzelfde, je krijgt iedere dag de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te blijven groeien. Ik zet mij graag in binnen het Sociaal Domein om de administratieve lasten te verlagen voor de medewerkers van een gemeente en zo mijn steentje bij te dragen aan deze maatschappij en bij het dienen van de burgers en inwoners." - Zoë, Consultant Sociaal Domein

''Het belangrijkste voor mij is werkervaring opdoen binnen de overhied. Niet veel bedrijven bieden dat, maar Quoratio wel. Zo kan ik makkelijk doorgroeien. Quoratio is niet bang risico’s te nemen. Jonge, energieke, nog onervaren mensen krijgen allemaal een kans.'' - Sema, Trainee Uitkeringsadministratie

Sociaal Domein Consultancy

Consultant & Trainee aan het woord 

Word ook Consultant Sociaal Domein & Uitkeringen!

Consultants

Meer weten over jouw doorgroeimogelijkheden, training & ontwikkeling, opdrachtgevers, ervaringen en onze vacatures?

Bekijk meer

Traineeship Uitkeringsadministratie

Wil jij het verschil maken voor burgers? Met het Traineeship Uitkeringsadministratie, een speciaal opleidingstraject, leiden we je op tot talentvol specialist in de uitkeringsadministratie. 

Trainee & Consultant aan het woord

Trainees

Wil jij het verschil maken voor burgers? Met het Traineeship Uitkeringsadministratie, een speciaal opleidingstraject, leiden we je op tot talentvol specialist in de uitkeringsadministratie. 

Bekijk meer

Nieuws & ervaringen

Een aantal jaar geleden begon Celine Bruijsten-Versteeg als Salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Toch lag haar passie meer bij administratie. “Ik zocht naar een werkgever waar ik werken en leren kon combineren, meer verdieping en ik wilde werken met een club jonge collega’s. Dat vond ik bij de Quoratio Groep! Nu, drie jaar later, maak ik de overstap van HR- & Salarisadministratie naar de Uitkeringsadministratie.” Benieuwd naar haar drive om te werken binnen het Sociaal Domein? Lees het in dit blog!
Je vindt via Indeed een traineeship waar werken en leren, cijfermatig werk en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar komen. En dan denk je: dit staat op mijn lijf geschreven. Ik solliciteer! Meral Begkoz is een van onze nieuwe trainees binnen Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Binnen een week kon ze al van start!
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken