Werken bij Quoratio - Sociaal Domein & Uitkeringen

Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen (Quoratio SDU) maakt het verschil op het gebied van de (administratieve) uitvoering, processen, data en IT binnen het Sociaal Domein. Dit doen we vanuit de gezamenlijke drive om inwoners en collega’s echt verder te helpen! Lees verder om meer te weten te komen over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ontdek het traineeship
Alle vacatures
Zzp-netwerk

Jij staat centraal

Bij Quoratio is er echt aandacht voor jou. Je krijgt begeleiding, opleidingen, we delen kennis en combineren de voordelen van een vaste werkgever met de afwisseling en uitdaging van verschillende opdrachtgevers. Bij elke opdracht kom jij iets brengen (je maakt het verschil) en altijd iets halen (jouw ontwikkeling). Dit doen we inmiddels met ruim 60 ontzettend goede, kundige en leuke collega’s.

Werken bij een specialist

Als specialist focussen wij ons op de achterkant van het Sociaal Domein om zo mens, proces en systeem optimaal op elkaar af te stemmen. Ons vak is sterk in ontwikkeling en dit vraag een nieuwe set aan competenties. Daarbij richten wij ons op verschillende wettelijke kaders (o.a. PW, Inburgeringswet, Wmo, Jeugdwet, Schuldhulpdienstverlening, PGB en Toeslagen) en kiezen wij er bewust voor om breed op te leiden. Ons doel is om zo administratief complexe processen te vereenvoudigen, de dienstverlening te verbeteren en de coördinatiekosten te reduceren. 

''Ik zet mij graag in om de administratieve lasten te verlagen en zo mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij." - Zoë, Consultant Sociaal Domein

''Het was voor mij belangrijk om werkervaring binnen de overheid op te doen. Quoratio is niet bang om jonge, energieke en nog onervaren mensen de kans te geven.'' - Sema, Trainee Sociaal Domein

Het DNA van Quoratio

Onze organisatie kenmerkt zich door gezonde gedrevenheid, de focus op (persoonlijke) ontwikkeling en de intrinsieke motivatie het Sociaal Domein verder te helpen. Verder staan samenwerking, kwaliteit en gezelligheid centraal en willen wij continu verbeteren. Bij ons sta je met één voet in de overheid en met de andere in een frisse, ondernemende organisatie met gelijkgestemde collega’s.
 

Ons verhaal

Begin 2021 zijn we gestart als onderdeel van de Quoratio Groep. Zo combineren we de kennis van 700 collega’s en ruim 20 jaar ervaring van de Groep met de energie en innoverend vermogen van een snel groeiende organisatie. We kijken verder dan een cv en geloven in de kracht van motivatie, competenties en persoonlijkheid. Onze gezamenlijke ambitie is om in ons tweede jaar de stap te zetten van 50+ naar 100+ collega’s en onze dienstverlening verder te ontwikkelen.

Bouw je mee? Neem dan contact op met Jorine, 06-20822017.

App Jorine 
Alle vacatures

Trainees & Consultants

Is het Traineeship Administratie Sociaal Domein iets voor jou?

Lees meer

Word ook Consultant Sociaal Domein & Uitkeringen!

Lees meer

Alle vacatures

Voor een actueel overzicht van onze openstaande vacatures op het gebied van het Sociaal Domein, Sales, HR en Recruitment.

Naar vacatures

Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken