Traineeship Consultancy in de Zorg

Werken achter de schermen van de zorg in de rol van Junior Consultant, dat wil je! Je hebt affiniteit met de zorg en wil bijdragen aan een toekomst waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen. Hoe dit traineeship er precies uitziet en wat je kunt verwachten? Je staat in nauw contact met medisch specialisten, verpleegkundigen en applicatiebeheerders. Projecten kunnen zeer uiteenlopend zijn, maar zijn altijd in lijn met jouw ambitie.

Bekijk vacature
Even appen

Het traineeship

Binnen het Traineeship Consultancy in de Zorg volg je wekelijks lessen van ervaren Consultants op het gebied van Zorgcontrol en Functioneel Beheer, aangevuld met een aantal waardevolle cursussen, zoals BISL, SQL, Agile en algemene HIX/user kennis. Gedurende het traineeship krijg jij bovenstaande werkzaamheden volledig onder de knie en ga jij je vervolgens steeds meer verdiepen in de materie van zorgmanagement.

Wij begeven ons in een wereld van administratieve processen. Processen bij opdrachtgevers die continu efficiënter ingericht kunnen worden. Daarom volg je bij ons Lean Six Sigma trainingen, beginnend bij de LEAN Orange Belt om vervolgens na het traineeship een Green - en Black Belt te kunnen behalen.  

Naast dat je inhoudelijke trainingen krijgt, word je begeleid door een Talent Development Manager. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, zo begeleid de Talent Development Manager jou hierin door middel van onze CONNECT cyclus; een continu ontwikkel - en interactiecyclus waarin jouw persoonlijke - en professionele doelstellingen worden geformuleerd en waarin je onder andere 360 graden feedback bij je collega's en opdrachtgever kan opvragen.  

Solliciteer direct

Wij geloven erin dat je je toekomst nu maakt. Wij hebben een eigen ontwikkeld programma gericht op jouw soft skill ontwikkeling: Boost your Capabilities in samenwerking met Breaking Habits. Denk hierbij aan ontwikkeling van consultancy vaardigheden, hoe positioneer jij je richting de opdrachtgever en hoe creëer jij je eigen kansen bij de opdrachtgever en binnen Zorgon en de Quoratio Groep.  

Je start het opleidingsprogramma met meerdere startende Consultants, weliswaar heb je ook veel contact met ervaren Consultants, zo werken wij met een buddy systeem en organiseren wij Meet, Educate & Inspire meetings met alle Consultants uit jouw vakgebied. Ook heb jij toegang tot je een eigen online leeromgeving, de Quoratio Campus met daarin verschillende e-learnings en seminars, die relevant zijn voor je eigen opleiding en een groot aanbod van trainingen die passen bij je persoonlijke ontwikkel interesses. 

In korte tijd groei je door en pak je projecten op, bijvoorbeeld als projectmedewerker Horizontaal Toezicht of Functioneel Beheerder. Je krijgt de kans te werken binnen grote en kleine ziekenhuizen, VVT, GGZ, gehandicaptenzorg of bij een zorgverzekeraar. Je staat in nauw contact met medisch specialisten, verpleegkundigen en applicatiebeheerders. Projecten kunnen zeer uiteenlopend zijn, maar zijn altijd in lijn met jouw ambitie. Je begint weliswaar met de basis, maar ook het implementeren en toetsen van wet- en regelgeving of het systemen up-to-date houden behoren tot jouw uitdagingen. Dat geldt ook voor het ondersteunen en beheren van het gehele proces rondom de zorgadministratie, DBC- en DOT-vraagstukken of de implementatie van een nieuw ECD en EPD! Dynamisch genoeg dus.

Bekijk meer ervaringen