Traineeship Consultant Zorg Applicaties

De spil tussen de zorg en systemen? Het Traineeship Consultant Zorg Applicaties is speciaal ontwikkeld voor mensen met een hbo/wo werk- en denkniveau die snel willen doorgroeien tot functioneel applicatiebeheerder in de zorg. Wij ontwikkelen je tot een professional die toekomstproof is en door kan groeien in de breedte of in de diepte als implementatie consultant, coördinator/teamleider functioneel beheer, functioneel beheer specialist of projectleider.

Heb je nu een vraag? We staan direct klaar om hem te beantwoorden.

Bekijk vacature
Even appen

 

 

Het traineeship

Binnen het Traineeship Consultant Zorg Applicaties volg je wekelijks lessen van ervaren consultants op het gebied van functioneel beheer, aangevuld met een aantal waardevolle cursussen, zoals Management in de zorg, BISL, ECD kennis en gebruikerstrainingen bij softwareleveranciers. Gedurende het traineeship ga jij je steeds meer verdiepen in de materie van Junior Functioneel Applicatiebeheerder om daar vervolgens ook in door te stromen.

Wij begeven ons in een wereld van administratieve processen. Processen bij opdrachtgevers die continu efficiënter ingericht kunnen worden. 

Naast dat je inhoudelijke trainingen krijgt, word je begeleid door een Profesisonal Development Manager. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, zo begeleid de Professional Development Manager jou hierin door middel van onze CONNECT cyclus; een continu ontwikkel - en interactiecyclus waarin jouw persoonlijke - en professionele doelstellingen worden geformuleerd en waarin je onder andere 360 graden feedback bij je collega's en opdrachtgever kan opvragen.  

Solliciteer direct

Wij geloven erin dat je je toekomst nu maakt. Wij hebben een eigen ontwikkeld programma gericht op jouw soft skill ontwikkeling: Boost your Capabilities in samenwerking met Breaking Habits. Denk hierbij aan ontwikkeling van consultancy vaardigheden, hoe positioneer jij je richting de opdrachtgever en hoe creëer jij je eigen kansen bij de opdrachtgever en binnen Zorgon en de Quoratio Groep.  

Je start het opleidingsprogramma met meerdere startende consultants, weliswaar heb je ook veel contact met ervaren consultants, zo werken wij met een buddy systeem en organiseren wij Meet, Educate & Inspire meetings met alle consultants uit jouw vakgebied. Ook heb jij toegang tot je een eigen online leeromgeving, de Quoratio Campus met daarin verschillende e-learnings en seminars, die relevant zijn voor je eigen opleiding en een groot aanbod van trainingen die passen bij je persoonlijke ontwikkel interesses. 

In korte tijd groei je door en pak je opdrachten op binnen de ziekenhuizen, de VVT, GGZ en/of de gehandicaptenzorg. Je bent de verbindende factor tussen de zorgprofessionals en het ECD/EPD. Opdrachten kunnen zeer uitlopend zijn, maar zijn altijd in lijn met jouw ambitie. Je begint weliswaar bij de basis, maar dit leidt tot uitdagende klussen. Het ondersteunen, beheren, en de vraagbaak zijn voor zorgprofessionals en zorgadministratie. Tot aan verbeteringen doorvoeren en gebruikers opleiden in het ECD. Veel afwisseling dus!

Bekijk meer ervaringen