Traineeship Finance & Control

Je bent net afgestudeerd en klaar voor de start van je carrière. Je wil je breed ontwikkelen in Finance & Control, nieuwe ervaringen opdoen en uitgedaagd worden. Je wil bij een leuke organisatie werken waar je altijd kunt terugvallen op je collega’s. Jij wil verder in Finance & Control.

Bekijk vacature

 

Het traineeship

Werken bij Verhoeve betekent focus op jouw groei en ontwikkeling maar wel op jouw eigen tempo. Binnen het Finance & Control Traineeship help je onze opdrachtgevers met financiële vraagstukken en uitdagingen terwijl we ondertussen samen aan jouw ontwikkeling en skills werken. Want uiteindelijk wordt jouw toekomstige succes voor een groot deel bepaald door de ontwikkeling die jij doormaakt. 

De financiële sector is volop in beweging, wij vinden het belangrijk om met onze omgeving mee te veranderen zodat je klaar blijft staan voor de toekomst. Als Financial draag je bij aan deze toekomst waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen. Daarom is Lean Six Sigma onderdeel van het traineeship, beginnend bij de LEAN Orange Belt. Aangevuld met een aantal Masterclasses in Process Management en Data & Analytics en waardevolle cursussen zoals Excel om beslagen ten ijs te komen bij onze opdrachtgevers. Ook heb jij toegang tot onze online leeromgeving, de Quoratio Campus, met daarin verschillende relevante e-learnings en seminars.

Naast het traineeship word je begeleid door een Professional Development Manager. Zo creëren we inzicht in jouw behoefte, wensen, ambities, uitdagingen en mogelijkheden en stippelen we samen jouw Finance & Control carrière uit.

Solliciteer direct
Bekijk ervaringen

''Ik kom zelf van de universiteit en daar heb ik weinig praktijkervaring opgedaan. Elke stap die ik nu zet is nieuw en dus mega uitdagend. Laat je niet afschrikken door de term traineeship! Het harde werken is het meer dan waard.'' - Mark, Consultant Finance & Control  

Het tweede onderdeel van het traineeship staat in het teken van soft skills. Hiervoor hebben we samen met Breaking Habits een eigen programma ontwikkeld: Boost Your Capabilities. Denk hierbij aan de ontwikkeling van jouw consultancy vaardigheden; hoe positioneer jij je richting de opdrachtgever en hoe creëer jij je eigen kansen bij de opdrachtgever en binnen Verhoeve en de Quoratio Groep.

Je volgt het traineeship samen met een groep startende financials, zo leer je direct collega’s kennen, wel zo gezellig! Ook krijg je bij start een buddy. Een ervaren Finance collega bij wie je terecht kunt voor tips & trics, advies of gewoon een goed gesprek. 

Bij Verhoeve houden we van hard werken en zijn we ambitieus maar gezelligheid vinden wij ook belangrijk! Het liefst met een hapje en een drankje erbij. Maar ook in het kader van kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen vinden wij het belangrijk dat we elkaar op regelmatige basis ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens onze kennissessies of op ons intranet. Zien we jou binnenkort op één van onze kennissessies, een Verhoeve of Quoratio Groep feest of op één van onze regio borrels in een café bij jou in de buurt?  

Bekijk vacature

Start je Finance & Control carrière bij Verhoeve!

Het Traineeship Finance & Control is speciaal ontwikkeld voor net afgestudeerde financials met een hbo/wo achtergrond in Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy. Je wil aan de slag in de detachering en gaat voor een steile leercurve. 

Afhankelijk van jouw ambitie, kennis, kunde en van de behoefte van onze opdrachtgevers maken wij de beste match voor jouw volgende opdracht. De behoefte van onze opdrachtgevers zal ingrijpend veranderen de komende jaren. Technology neemt administratieve taken over en systemen worden geïntegreerd om processen feilloos in elkaar over te laten lopen. Wij geloven in een toekomst waarin administratie niet meer aanwezig lijkt, een toekomst waarin processen, system en mensen optimaal samenkomen. Een wereld die wij Zero Admin noemen. Wij zorgen ervoor dat jij klaar staat om onze opdrachtgevers op de juiste manier te begeleiden en adviseren in deze verandering. 

Doorgroeimogelijkheden

Ons traineeship legt de basis voor de rest van jouw carrière. Vanuit hier maak jij de stap naar een functie als Consultant met nieuwe uitdagingen, mogelijkheden en te bereiken doelen! 
Trainee Finance & Control
Junior Consultant
Medior Consultant
Senior Consultant
Mogelijke functies trainee
 • Medewerker Financiële Administratie 
 • Medewerker Accounting
Mogelijke functies Junior Consultant
 • Medewerker Accounting
 • Junior Financial Controller
 • Junior Business Controller 
Mogelijke functies Medior Consultant
 • Assistent Controller
 • Medewerker Planning & Control
 • GL Accountant 
Mogelijke functies Senior Consultant
 • Financial Controller
 • Business Controller
 • Project Controller
 • Teamleider Financiële Administratie 

Opleidingsoverzicht

Jij staat aan het roer van je eigen carrière en wij zijn er om jouw ontwikkeling te faciliteren. Doorgroeimogelijkheden genoeg bij de Quoratio Groep. Samen met HR en Sales kijk je naar een passende opdracht die in lijn ligt met jouw ambities en op de 'road to Zero Admin'.  
 • Vakkennis
 • Introductie Zero Admin
 • Masterclass Data & Analytics 
 • Masterclass Process Management 
 • LEAN Orange Belt 
 • Online leeromgeving Quoratio Campus
   
 • Systeemkennis
 • Vakinhoudelijke systemen waaronder AFAS, SAP of Microsoft Dynamics
 • Excel
   
 • Soft skills
 • Diverse masterclasses gericht op gedragsontwikkeling
 • Consultancy skills 

Opdrachtgevers en projecten

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan ontwikkeling en groei. Met onze expertise en als strategisch business partner zorgen wij ervoor dat ook zij klaar zijn voor de toekomst. Als Financial kom je bij een diversiteit aan bedrijven en instellingen te werken in verschillende branches. Zoals retail, automotive, bouw of productie of bijvoorbeeld bij een zorg- of een onderwijsinstelling. En dit bij voorkeur in jouw eigen regio omdat wij geloven dat een regionale-culturele verbondenheid tot betere resultaten leidt. Maar vooral omdat we willen dat jij gemotiveerd blijft en elke dag vol energie naar je werk gaat!

Op basis van jouw kennis, kunde en ambities gaan wij samen op zoek naar uitdagende opdrachten voor jou. Het niveau van de opdrachten varieert van functies op de financiële administratie tot functies op financial-, project- of business control niveau.

Nieuws & ervaringen

Dat is het leuke aan detachering; bij iedere opdracht en functie zijn verschillende vaardigheden belangrijk om te ontplooien, waardoor je in een relatief korte tijd grote stappen kan maken in je ontwikkeling!
Het leuke van de detachering is dat je bij ieder bedrijf weer met nieuwe systemen leert werken, mensen leert kennen en nieuwe dingen leert, veel afwisseling dus! In deze blog neemt consultant Claudia Boeve je mee in haar 3 jaar bij verhoeve.
In bijna al zijn opdrachten kwam het onderwerp data terug. In deze blog neemt Tom je mee in zijn 5 jaar bij Verhoeve én over zijn nieuwe uitdaging binnen de Quoratio Groep.

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken