Traineeship Finance & Control

Je bent net afgestudeerd en klaar om aan de slag te gaan. Je wil je breed ontwikkelen in Finance & Control en nieuwe ervaringen opdoen. Maar ook bij een leuke organisatie werken waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat en waar je altijd kunt terugvallen op je collega’s. Je wil uitgedaagd worden en je grenzen verleggen. Jij wil verder in Finance & Control.

Bekijk vacature

 

Het traineeship

Bij Verhoeve ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Op iedere bestemming vul je je rugzak met nieuwe ervaringen, kennis en competenties. Inderdaad, learning on the job. En zit ie vol, dan hike je door naar de volgende uitdagende opdracht. Binnen het Traineeship Finance & Control help je onze opdrachtgevers met financiële vraagstukken terwijl we ondertussen samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en skills werken. Want uiteindelijk wordt jouw toekomstige succes voor een groot deel bepaald door de persoonlijke ontwikkeling die jij doormaakt. 

Als Financial wil jij bijdragen aan een toekomst waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen. Daarom is Lean Six Sigma onderdeel van ons traineeship, beginnend bij de LEAN Orange Belt. Om vervolgens na het eerste jaar de Green - en Black Belt te kunnen behalen. Aangevuld met een aantal waardevolle cursussen zoals Excel om beslagen ten ijs te komen bij onze opdrachtgevers. Ook heb jij toegang tot onze online leeromgeving, de Quoratio Campus, met daarin verschillende e-learnings en seminars, die relevant zijn voor jouw ontwikkeling binnen het vakgebied.

Naast dat je inhoudelijke trainingen krijgt, word je begeleid door een Talent Development Manager. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, zo begeleid de Talent Development Manager jou hierin door middel van onze CONNECT cyclus; een continu ontwikkel - en interactiecyclus waarin jouw persoonlijke - en professionele doelstellingen worden geformuleerd en waarin je onder andere 360 graden feedback bij je collega's en opdrachtgever kan opvragen.  

Solliciteer direct
Bekijk ervaringen

''Ik kom zelf van de universiteit en daar heb ik weinig praktijkervaring opgedaan. Elke stap die ik nu zet is nieuw en dus mega uitdagend. Laat je niet afschrikken door de term traineeship! Het harde werken is het meer dan waard.'' - Mark, Trainee Finance & Control  

Ook gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw soft skills. Hiervoor hebben we samen met Breaking Habits een eigen programma ontwikkeld: Boost Your Capabilities. Denk hierbij aan de ontwikkeling van jouw consultancy vaardigheden; hoe positioneer jij je richting de opdrachtgever en hoe creëer jij je eigen kansen bij de opdrachtgever en binnen Verhoeve en de Quoratio Groep. Je volgt het traineeship samen met een groep startende consultants, zo leer je direct al een aantal collega’s kennen, wel zo gezellig! Ook krijg je bij start een buddy. Een ervaren Finance collega bij wie je terecht kunt voor een goed gesprek, tips & trics of advies. 

Zijn er nog andere momenten waarop je je Quoratio Groep en Verhoeve collega’s ziet? Absoluut! Wij houden van hard werken en zijn ambitieus maar gezelligheid vinden wij ook belangrijk. Het liefst met een biertje, wijntje of frisje erbij. Maar ook in het kader van kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen vinden wij het belangrijk dat we elkaar op regelmatige basis ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens onze kennissessies, op ons intranet, een Verhoeve of Quoratio Groep feest of op één van onze regio borrels in een kroeg bij jou in de buurt.   

Alles draait dus om jouw persoonlijke ontwikkeling. Welke route jij binnen Finance & Control af wilt leggen bepaal jij zelf. Jij stippelt jouw eigen route uit. Maar niet zonder onze hulp. Samen gaan we verder in Finance & Control! 

Bekijk vacature

Start jij jouw Finance & Control carrière bij Verhoeve?

Het Traineeship Finance & Control is speciaal ontwikkeld voor net afgestudeerde financials met een hbo/wo achtergrond in Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy. Je wilt aan de slag in de detachering en gaat voor een super steile leercurve. 

Afhankelijk van jouw ambitie, kennis, kunde en van de behoefte van onze opdrachtgevers maken wij de beste match. De behoefte van onze opdrachtgevers zal ingrijpend veranderen de komende jaren. Robots nemen administratieve taken over en systemen worden geïntegreerd om processen feilloos in elkaar over te laten lopen. Wij geloven in een toekomst waarin administratie niet meer aanwezig lijkt, een toekomst waarin processen, system en mensen optimaal samenkomen. Een wereld die wij Zero Admin noemen. Wij zorgen ervoor dat jij straks als future proof Finance & Control Consultant klaar staat voor deze nieuwe wereld zodat jij onze opdrachtgevers op de juiste manier kan begeleiden en adviseren in deze verandering. 

Doorgroeimogelijkheden

Ons traineeship legt de basis voor de rest van jouw carrière. Vanuit hier maak jij de stap naar een functie als Consultant met nieuwe uitdagingen, mogelijkheden en te bereiken doelen! 
Trainee Finance & Control
Junior Consultant
Medior Consultant
Senior Consultant
Mogelijke functies trainee
 • Medewerker Financiële Administratie 
 • Medewerker Accounting
Mogelijke functies Junior Consultant
 • Medewerker Accounting
 • Junior Financial Controller
 • Junior Business Controller 
Mogelijke functies Medior Consultant
 • Assistent Controller
 • Medewerker Planning & Control
 • GL Accountant 
Mogelijke functies Senior Consultant
 • Financial Controller
 • Business Controller
 • Project Controller
 • Teamleider Financiële Administratie 

Opleidingsoverzicht

Jij staat aan het roer van je eigen carrière en wij zijn er om jouw ontwikkeling te faciliteren. Doorgroeimogelijkheden genoeg bij de Quoratio Groep. Samen met HR en Sales kijk je naar een passende opdracht die in lijn ligt met jouw ambities en op de 'road to Zero Admin'.  
 • Vakkennis
 • Introductie Zero Admin
 • Masterclass Data & Analytics 
 • Masterclass Process Management 
 • LEAN Orange Belt 
 • Online leeromgeving Quoratio Campus
   
 • Systeemkennis
 • Vakinhoudelijke systemen waaronder AFAS, SAP of Microsoft Dynamics
 • Excel
   
 • Soft skills
 • Diverse masterclasses gericht op gedragsontwikkeling
 • Consultancy skills 

Opdrachtgevers en projecten

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan ontwikkeling en groei. Met onze expertise en als strategisch business partner zorgen wij ervoor dat ook zij klaar zijn voor de toekomst. Als Financial kom je bij een diversiteit aan bedrijven en instellingen te werken in verschillende branches. Zoals retail, automotive, bouw of productie of bijvoorbeeld bij een zorg- of een onderwijsinstelling. En dit bij voorkeur in jouw eigen regio omdat wij geloven dat een regionale-culturele verbondenheid tot betere resultaten leidt. Maar vooral omdat we willen dat jij gemotiveerd blijft en elke dag vol energie naar je werk gaat!

Op basis van jouw kennis, kunde en ambities gaan wij samen op zoek naar uitdagende opdrachten voor jou. Het niveau van de opdrachten varieert van functies op de financiële administratie tot functies op financial-, project- of business control niveau.

Nieuws & ervaringen

We leven in een tijd waarin de aarde uitgeput wordt en waarin we als mens uitsterven als we op dezelfde voet verdergaan. We staan aan het begin van een evolutie richting een circulaire samenleving. Echter bleek op de klimaattop in Egypte dat er nog veel werk te verrichten is om dit te bereiken. Deze transitie vraagt om een perspectiefwissel bij de controller. Wat voor invloed heeft dit op de werkzaamheden van een controller en wat is zijn drijfveer binnen deze transitie? Dat lees je in deze blog!
Direct na het afronden van zijn Finance & Control-opleiding, tweeënhalf jaar geleden, is Hilbert Oskam bij Verhoeve gestart. Een grote uitdaging, want door de komst van Covid-19 in Nederland liep het aantal beschikbare opdrachten voor starters sterk terug. Tot een bericht van Stichting Timon kwam. Door uitval op de afdeling crediteuren zochten zij interim ondersteuning vanaf juni. Een mooie eerste opdracht voor Hilbert!
Stel: Verhoeve is een grabbelton met kaartjes. Met daarop verhalen over wat werken bij Verhoeve al in de eerste 100 dagen aantrekkelijk maakt. Grote kans dat je na een paar keer grabbelen leest over persoonlijke begeleiding, uitdagende trainingen en impact maken bij opdrachtgevers. Of natuurlijk over regioborrels en sail-events. We spraken met Anne Wolbink, Folkert te Velde en Marc Franken over hun eerste 100 dagen bij Verhoeve.

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken