Werken bij Verhoeve

Jij zoekt een balans die klopt! Tussen je persoonlijke doelen en die van het team, tussen leren en werken, tussen afwisseling van meerdere opdrachtgevers met de zekerheid van één werkgever. Onze trainees en consultants gaan verder in Finance & Control. Kom werken bij Verhoeve en vind vandaag nog jouw balans! 

Finance & Control vacatures

 

Dit vind je bij Verhoeve

  1. Een open en informele cultuur waarin we samen successen behalen; 
  2.  Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  3. Activiteiten buiten de werkvloer zoals borrels en feestjes;
  4. Onderdeel van de Quoratio Groep, waar we onze kennis delen met collega’s uit andere disciplines. 

Hoe werken wij?

  • We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in Finance & Control; 
  • De beste resultaten haal je samen en door het beste in elkaar naar boven te halen; 
  • Honderden gratis trainingen en cursussen via de Quoratio Campus;  
  • Wij beheersen de gouden combi: vakkennis, systeemkennis en soft skills

''Wanneer je als financial de administratie begrijpelijk kan maken én kan vertalen naar niet-financials, dan ben je pas echt een goede financial.'' - Tom, Consultant Finance & Control

''Mijn werkdag in 3 woorden? Samenwerken met collega’s, mezelf ontwikkelen en nieuwe dingen zien. '' - Iris, Junior Consultant Finance & Control

Sfeer proeven

Bij Verhoeve houden we ook van een feestje! Zie het filmpje hieronder om een indruk te krijgen hoe leuk is het om bij ons te komen werken: 

Nieuws & ervaringen

We leven in een tijd waarin de aarde uitgeput wordt en waarin we als mens uitsterven als we op dezelfde voet verdergaan. We staan aan het begin van een evolutie richting een circulaire samenleving. Echter bleek op de klimaattop in Egypte dat er nog veel werk te verrichten is om dit te bereiken. Deze transitie vraagt om een perspectiefwissel bij de controller. Wat voor invloed heeft dit op de werkzaamheden van een controller en wat is zijn drijfveer binnen deze transitie? Dat lees je in deze blog!
Direct na het afronden van zijn Finance & Control-opleiding, tweeënhalf jaar geleden, is Hilbert Oskam bij Verhoeve gestart. Een grote uitdaging, want door de komst van Covid-19 in Nederland liep het aantal beschikbare opdrachten voor starters sterk terug. Tot een bericht van Stichting Timon kwam. Door uitval op de afdeling crediteuren zochten zij interim ondersteuning vanaf juni. Een mooie eerste opdracht voor Hilbert!
Stel: Verhoeve is een grabbelton met kaartjes. Met daarop verhalen over wat werken bij Verhoeve al in de eerste 100 dagen aantrekkelijk maakt. Grote kans dat je na een paar keer grabbelen leest over persoonlijke begeleiding, uitdagende trainingen en impact maken bij opdrachtgevers. Of natuurlijk over regioborrels en sail-events. We spraken met Anne Wolbink, Folkert te Velde en Marc Franken over hun eerste 100 dagen bij Verhoeve.
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken