Over ons Wij zijn de Quoratio Groep

‘’Quoratio is een consultancybedrijf dat gecertificeerde opleidingen biedt. Perfect voor als je na je studie nog een opleiding wilt volgen, maar ook direct aan de slag wilt in het werkveld.’’ - Marijn, Healthcare Consultant

Onze cultuur

We staan voor duurzame groei, ontwikkeling en innovatie. We maken verschil met echte aandacht, we hebben karakter en kunde en creëren onze eigen kansen. Wij geloven in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden.

Hard werken, ja dat doen we! Maar we maken ook genoeg lol, weten elkaar te vinden bij hulpvragen en ronde tafelsessies. En heb je al gehoord van de vele events die we elk jaar organiseren? Het Summerfestival, eindejaarsfeest, yogasessies, inspirerende sprekers en een drankje in het Quoratio Groep Grand Café? 

Sterke merken maken samen de Quoratio Groep

Quoratio, Zorgon, Verhoeve, Sociaal Domein & Ferm in Pensioenen. Een gouden combinatie in de wereld van (zero) administratie. Met twintig jaar ervaring, ontwikkeling in ons DNA en een specifieke marktbenadering met labels staan we sterk. En dat doen we samen met onze professionals, want alleen samen zijn we succesvol.

Quoratio 

Procesprofessionals met impact. Binnen ons domein HR Process & Payroll weten we dat we geen impact kunnen maken zonder verstand van inhoud. De rol van HR Process & Payroll professional verandert van de uitvoer naar het beheren, verbeteren en automatiseren van administratieve processen. Het begeleiden van de mensen die hiermee moeten werken, digitalisering en ketenbreed samenwerken zijn hierin de succesfactoren. 

Meer weten over Werken bij Quoratio in de HR- & Salarisadministratie?

Zorgon

Wij helpen onze opdrachtgevers, in de continu veranderende omgeving, mensen, processen en systemen beter te maken. Binnen domein Healthcare willen we bijdragen aan meer focus op het primaire zorgproces, dat is onze passie. Dus laten we mensen en zorginstellingen zien waar de verandering mogelijk is en gaan we het liefst gezamenlijk met die verandering aan de slag. Wij werken binnen Ziekenhuizen, GGZ en FZ instellingen, binnen de VVT, GHZ en revalidatiezorg.  

Starten met een Traineeship in de Zorg of werken als Healthcare Consultant?

Verhoeve

Impact maken kan alleen als je ook echt verstand hebt van de inhoud. Vanuit een stevige basis van kennis en ervaring binnen Finance & Control spreken onze professionals de taal van de afdeling. Zo zijn we in staat om organisaties echt verder te helpen met praktische adviezen. Met onze nuchtere houding zijn wij dé partner op het gebied van Finance & Control.  

Wil jij ook verder kijken dan de gebaande paden binnen Finance & Control?

Quoratio - Sociaal Domein & Uitkeringen

Impact maken op sociale administratie. Samen zijn we verantwoordelijk voor de financiële en administratieve afhandeling van voorzieningen in het Sociaal Domein. We weten dat maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaat met de juiste verwerking van inkomens. Jij zorgt er met jouw team voor dat iedereen de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft en biedt burgers nauwkeurige en rechtmatige hulp.

Wil jij ook impact maken binnen de Uitkeringsadministratie?

Ferm in Pensioenen

Daadkrachtig verbeteren met impact. De wereld van pensioenen kan altijd beter. Wij combineren praktische kennis van de pensioenuitvoer met conceptueel en vernieuwend denken. De specialisten van Ferm in Pensioenen ondersteunen en adviseren pensioenfondsen, uitvoeringsorganisaties, PPI’s en verzekeraars. 

Wil je meer weten over onze merken en waarom we sinds 2020 Quoratio Groep heten? Lees dan hier verder.

 

‘’Quoratio Groep - de 'grote' organisatie waar ik mijn plek meer dan gevonden heb. Eigenlijk werk ik door de korte lijntjes bij een klein bedrijf binnen een grote organisatie.'' -Nelleke Noordzij, Healthcare Consultant

Nieuws & ervaringen van traineeships

 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 
Een aantal jaar geleden begon Celine Bruijsten-Versteeg als Salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Toch lag haar passie meer bij administratie. “Ik zocht naar een werkgever waar ik werken en leren kon combineren, meer verdieping en ik wilde werken met een club jonge collega’s. Dat vond ik bij de Quoratio Groep! Nu, drie jaar later, maak ik de overstap van HR- & Salarisadministratie naar de Uitkeringsadministratie.” Benieuwd naar haar drive om te werken binnen het Sociaal Domein? Lees het in dit blog!
Je vindt via Indeed een traineeship waar werken en leren, cijfermatig werk en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar komen. En dan denk je: dit staat op mijn lijf geschreven. Ik solliciteer! Meral Begkoz is een van onze nieuwe trainees binnen Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Binnen een week kon ze al van start!
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken