Werken bij Zorgon

Werken bij Zorgon - actief op alle fronten binnen de zorgadministratieve processen. Jij als Healthcare professional hebt verstand van processen, systemen en mensen. Jij weet hoe die zich tot elkaar verhouden en wat het betekent als ze veranderen. Samen werken we aan een wereld waarin de zorg beter wordt voor cliënt of patiënt, aan procesoptimalisatie en aan een wereld die wij Zero Admin noemen.

Healthcare vacatures

Wie zijn wij?

  1. Je bepaalt zelf. We hebben een open en informele cultuur en werken samen
  2. Doorgroeimogelijkheden genoeg! Heb jij ze al gespot?
  3. Naast werken ook tijd voor feestjes, een Summerfestival en meer...
  4. Wij gaan voor een wereld die wij Zero Admin noemen
  5. Onderdeel van de Quoratio Groep. Een grote achterban vol vakidioten

Hoe werken wij?

  • Trainingen in de Quoratio Campus 
  • Onwikkelen zit in ons DNA 
  • 20+ jaar ervaring in ons vakgebied
  • De gouden combi - vakkennis, systeemkennis en soft skills 

''Ik heb voor de Quoratio Groep gekozen voor de collega’s. Ze zijn jong, ambities maar ook heel ervaren. Je werkt niet alleen in ziekenhuizen maar ook in de VVT en GGZ waardoor je kennis heel snel verbreed wordt.'' - Wiesje, Healthcare Consultant 

''De belangrijkste reden voor mij om voor een traineeship te kiezen specifiek in Healthcare is omdat ik meer maatschappelijk betrokken wilde zijn.'' - Kelly, Trainee Zorgadministratie

Healthcare Consultancy

Consultant & Trainee aan het woord 

Word ook Healthcare Consultant bij Zorgon!

Consultants

Meer weten over jouw doorgroeimogelijkheden, training & ontwikkeling, opdrachtgevers, ervaringen en onze vacatures?

Bekijk meer

Traineeship Zorg

Het Traineeship Zorgadministratie - Ben jij klaar voor jouw volgende carrièrestap?

Trainee & Consultant aan het woord

Trainees

Wil jij werken achter de schermen binnen de zorg? Ga werken en leren tegelijk met daarna direct een vaste baan bij jouw opdrachtgever. Je staat in nauw contact met medisch specialisten, verpleegkundigen en applicatiebeheerders. Kom meer te weten over het opleidingsoverzicht, opdrachtgevers en jouw kansen.

Bekijk meer

Nieuws & ervaringen

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken