Werken bij Zorgon

Werken bij Zorgon - actief op alle fronten binnen de zorgadministratieve processen. Jij als Healthcare professional hebt verstand van processen, systemen en mensen. Jij weet hoe die zich tot elkaar verhouden en wat het betekent als ze veranderen. Samen werken we aan een wereld waarin de zorg beter wordt voor cliënt of patiënt, aan procesoptimalisatie en aan een wereld die wij Zero Admin noemen.

Healthcare vacatures

Wie zijn wij?

  1. Je bepaalt zelf. We hebben een open en informele cultuur en werken samen
  2. Doorgroeimogelijkheden genoeg! Heb jij ze al gespot?
  3. Naast werken ook tijd voor feestjes, een Summerfestival en meer...
  4. Wij gaan voor een wereld die wij Zero Admin noemen
  5. Onderdeel van de Quoratio Groep. Een grote achterban vol vakidioten

Hoe werken wij?

  • Trainingen in de Quoratio Campus 
  • Onwikkelen zit in ons DNA 
  • 20+ jaar ervaring in ons vakgebied
  • De gouden combi - vakkennis, systeemkennis en soft skills 

''Ik heb voor de Quoratio Groep gekozen voor de collega’s. Ze zijn jong, ambities maar ook heel ervaren. Je werkt niet alleen in ziekenhuizen maar ook in de VVT en GGZ waardoor je kennis heel snel verbreed wordt.'' - Wiesje, Healthcare Consultant 

''De belangrijkste reden voor mij om voor een traineeship te kiezen specifiek in Healthcare is omdat ik meer maatschappelijk betrokken wilde zijn.'' - Kelly, Trainee Zorgadministratie

Healthcare Consultancy

Consultant & Trainee aan het woord 

Word ook Healthcare Consultant bij Zorgon!

Consultants

Meer weten over jouw doorgroeimogelijkheden, training & ontwikkeling, opdrachtgevers, ervaringen en onze vacatures?

Bekijk meer

Traineeship Zorg

Het Traineeship Zorgadministratie - Ben jij klaar voor jouw volgende carrièrestap?

Trainee & Consultant aan het woord

Trainees

Wil jij werken achter de schermen binnen de zorg? Ga werken en leren tegelijk met daarna direct een vaste baan bij jouw opdrachtgever. Je staat in nauw contact met medisch specialisten, verpleegkundigen en applicatiebeheerders. Kom meer te weten over het opleidingsoverzicht, opdrachtgevers en jouw kansen.

Bekijk meer

Nieuws & ervaringen

 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 
We leven in een wereld waarbij de dagen voorbijvliegen. Dagelijks worden we blootgesteld aan heel veel keuzes, kansen en mogelijkheden. Fear of missing out is een gevoel wat bij veel mensen heerst. We willen niets missen en vergelijken onszelf bewust en onbewust met anderen. In mijn omgeving merk ik dat veel mensen zich laten meeslepen in de dagelijkse sneltrein. Zeker nu de wereld weer langzaam opengaat, stroomt de agenda weer vol met sociale activiteiten. Maar hoe weet je zeker dat je in de juiste (snel)trein zit?
Wij krijgen zo nu en dan nog wel eens vragen van onze kandidaten. Vragen die we begrijpen en daar graag antwoord op geven. Lees je mee met onze FAQ's van onze toekomstige Healthcare Consultants? Wie weet tot snel!
Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Ja, hou mij op de hoogte!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken