Finance

Finance Consultant Berry blikt terug op 7,5 jaar bij Verhoeve

Jaren geleden begon Berry Visser bij Verhoeve als medewerker debiteuren. ‘Bij mijn vorige werkgever werd ik door een collega geattendeerd op werken in de detachering bij Verhoeve. Dat vond ik spannend, want het voelde als minder vastigheid. Ik moest op dat moment echt uit mijn comfortzone stappen. Ik heb altijd geleerd dat het hebben van een vaste baan de beste keuze was.’ Inmiddels is Berry coördinator bij FA waar hij 11 collega’s aanstuurt op de financiële afdeling. 7,5 jaar na zijn overstap blikt hij terug op een succesvolle loopbaan bij Verhoeve.

De vrijheid van detachering 

‘Ik vond het erg spannend om te kiezen voor detachering. Echter ben ik er inmiddels achter gekomen dat tijdelijke opdrachten tussen de 9 maanden of een jaar, juist heel goed aansluiten bij mijn behoefte. Binnen Verhoeve kan ik zelf bij mijn Talent Manager aangeven wat voor soort vervolgopdracht of functie ik ambieer. Hier wordt vervolgens een bijpassende opdrachtgever voor gezocht.  

Bij elke nieuwe opdracht doe ik ook weer nieuwe ervaringen op. Daarnaast heb ik de vrijheid om zelf invulling te geven aan een functie. In het begin had ik daar nog wat moeite mee, maar inmiddels merk ik dat ik die zelfstandigheid juist nodig heb. Het maken van een plan, aanbrengen van focus en kleur geven aan de projecten in samenwerking met mijn team: dat geeft me voldoening en energie.’ 

Opleiding binnen Verhoeve

‘Binnen Verhoeve heb ik twee studies gevolgd. Eerst heb ik een NCOI-opleiding tot financial controller afgerond en vervolgens een master Business Administration gedaan. Door de praktische insteek van de master, heb ik de verbreding gekregen waar ik naar op zoek was. Dit heeft er namelijk voor gezorgd dat mijn kijk als generalist is verbeterd. Dit maakt dat ik nog beter voor een volledig passende oplossing kan zorgen.’ 

De volgende stap

‘Na 7,5 jaar bij Verhoeve ben ik nu klaar voor de volgende stap. Vanaf 1 juli ga ik namelijk beginnen als zzp’er. Ik ben er klaar voor om zelf helemaal in control te zijn en nog meer vrijheid te hebben in het aannemen van opdrachten. Ik sta hierbij open voor verschillende functies. Van teamleider tot business controller: ervaring genoeg!  

Mede dankzij Verhoeve ben ik klaar voor deze stap tot zelfstandige. Ik wil dan ook iedereen enorm bedanken voor het vertrouwen en de mooie, leerzame tijd bij Verhoeve!’  

Ook die stap maken tot Finance Consultant bij Verhoeve? Neem contact met ons op! 

Nieuws & ervaringen van traineeships

Vanuit de Quoratio Groep zien we gemeenten regelmatig worstelen met de vraag naar jeugdzorg en de aanwezige bureaucratie. Er moet meer gedaan worden in minder tijd en veelal is er nog geen sprake van een vertrouwensrelatie met de gemeenten. Onze trainees en consultants worden regelmatig ingezet om registraties te corrigeren, achterstanden op toewijzingen weg te werken en in algemene zin de administratie te ontlasten. Dat kunnen collega’s vanuit onze business unit Sociaal Domein & Uitkeringen (Quoratio) zijn, of vanuit de unit Healthcare (Zorgon). En in sommige gevallen werken ze zelfs samen.
 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 
We leven in een wereld waarbij de dagen voorbijvliegen. Dagelijks worden we blootgesteld aan heel veel keuzes, kansen en mogelijkheden. Fear of missing out is een gevoel wat bij veel mensen heerst. We willen niets missen en vergelijken onszelf bewust en onbewust met anderen. In mijn omgeving merk ik dat veel mensen zich laten meeslepen in de dagelijkse sneltrein. Zeker nu de wereld weer langzaam opengaat, stroomt de agenda weer vol met sociale activiteiten. Maar hoe weet je zeker dat je in de juiste (snel)trein zit?

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken