Onze traineeships

Bij de Quoratio Groep kennen we verschillende traineeships. We hebben mogelijkheden voor jou wanneer je net bent afgestudeerd op hbo- of wo niveau en een vliegende start wilt maken binnen de vakgebieden HR Process & Payroll, Healthcare of Finance & Control. Maar ook hebben we mogelijkheden voor je wanneer je een Werken & Leren traject zoekt met een afgeronde mbo-opleiding. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je krijgt echte aandacht van jouw Talent Development Manager. Lees snel verder!

Bekijk vacatures

“Naast leren, specialist worden en adviseren wil ik ook af en toe lekker uitvoerend bezig zijn en snel doorgroeien tot consultant. Die kans krijg ik nu. Er wordt voortdurend in mijn ontwikkeling geïnvesteerd en dat vind ik heel belangrijk. Ik was niet direct op zoek naar een traineeship, maar ik merkte al gauw dat het type traineeship dat ik bij Quo volg uniek is in zijn soort." - Tessa, Trainee HR Process & Payroll

Onze traineeship vacatures

Sterke mensen, sterke merken. Of je nu al een track record hebt opgebouwd binnen een van onze drie vakgebieden of niet, we bieden altijd een traineeship aan wat bij je past en een opdrachtgever binnen jouw eigen regio. Het Traineeship HR- & Salarisadministratie van Quoratio en het Traineeship Zorgadministratie van Zorgon zijn deta-vast traineeshps. Deze traineeships kun je volgen met een mbo/hbo achtergrond. Je volgt dan een traineeship van een jaar, waarna je met zekerheid direct bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat. De Traineeships HR Process & Payroll, Consultancy in de Zorg en Finance & Control zijn ook traineeships van een jaar, waarna je daarna direct instroomt als Consultant binnen jouw domein. Hier kun je mee starten met een hbo/wo achtergrond. Meer info? Bekijk ze hieronder. 

HR Process & Payroll - Quoratio

Healthcare - Zorgon

Finance & Control - Verhoeve

Sociaal Domein & Uitkeringen

 

Bekijk meer ervaringen

 

“Op dit moment ben ik voor mijn eerste opdracht gedetacheerd bij het Isala-ziekenhuis in Zwolle. Ik ben werkzaam bij het financieel registratiecluster van de afdeling Cardiologie. Mijn werkzaamheden bestaan uit het meewerken aan een correcte registratie van de zorgverrichtingen.” - Steffen, Trainee Zorgadministratie 

Je toekomst maak je nu

Ons DNA? Dat heeft alles te maken met onze cultuur. We staan voor duurzame groei, we ontwikkelen en innoveren samen, we maken verschil met echte aandacht, we hebben karakter en kunde en we creëren onze eigen kansen. Wij geloven in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden. In een razendsnel veranderende wereld is dit urgenter dan ooit. Wij geloven daarom in leven lang blijven investeren en verwerven van nieuwe vaardigheden en het opdoen van verschillende vormen van praktijkervaring. Persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht zit dan ook in ons DNA. Wil je ook werken in een wereld waarbij jouw ontwikkeling voorop staat? Je toekomst maak je nu! 

Hard werken, ja dat doen we! Maar we maken ook genoeg lol, weten elkaar te vinden bij hulpvragen en ronde tafelsessies. En heb je al gehoord van de vele events die we elk jaar organiseren? Het Summerfestival, eindejaarsfeest, yogasessies, inspirational speakers en een drankje in het Quoratio Groep Grand Café? 

Heb jij al wel ervaring binnen HR Process & Payroll, Healthcare of Finance & Control? Neem dan een kijkje tussen de verschillende consultancymogelijkheden

Opdrachtgevers en Projecten van trainees en consultants

Onze consultants zijn procesprofessionals met impact. We brengen opdrachtgevers een stap verder. We analyseren, voeren uit, optimaliseren en geven advies. Wat wij jou beloven? Werken bij een dienstverlener en opleider met meer dan twintig jaar ervaring in complexe administratieve processen, altijd uitdagende opdrachten die bij je passen, kennisdeling met interne en externe achterban, persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht van je Professional Development Manager, toegang tot online Quoratio Campus en nog veel meer binnen jouw domein... 

Nieuws & ervaringen van traineeships

De Quoratio Groep is op een missie. Inmiddels heb je Zero Admin wellicht al eens voorbij zien komen. Het is een wereld waarin administratie niet meer aanwezig lijkt, een toekomst waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen. En wie op een missie is, zorgt dat wer Zero Admin ook intern steeds meer omarmen. Practise what we preach! Sinds april 2020 voert de Backoffice - Salessupport elke maandag een weekcontrole uit op de geschreven uren van de voorgaande week. Eerder waren een aantal collega's hier wekelijks tijd aan kwijt. Erg tijdrovend en daarnaast ook niet de meest inspirerende klus, zoals je zult begrijpen! Daar brachten we verandering in.
Yes! Je hebt een nieuwe baan of opdracht. Binnenkort begin je als projectmanager. Je hebt er super veel zin in, maar vindt het ook spannend. Dingen in goede banen leiden is leuk, maar projectmanagement, hoe werkt dat eigenlijk’? Je stort je met al je enthousiasme op de opdracht om te laten zien dat je het kunt. En daar zit de crux. Misschien beloof je soms dingen die jij en je team misschien niet waar kunnen maken. Voordat je in het diepe springt, is een goede voorbereiding dus key. Dit artikel helpt je op weg om ‘als kip, mét kop’ aan de slag te gaan!
De term Zero Admin begint langzaamaan steeds meer terrein te winnen binnen de Quoratio Groep. Spraken hier robots met kunstmatige intelligentie? Zijn het ingeënten met een ingebrachte 5G-chip? Zijn het aliens van een andere planeet met de eerste aardelanding? Of is het gewoon de toekomst waar we met z’n allen naar toe bewegen? Yannick Kooijmans, consultant bij Zorgon, legt in dit blog uit wat robotisering en Zero Admin in de toekomst gaan betekenen voor de Quoratio Groep en organisaties.

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken