Traineeships

Ben je klaar met studeren en wil je direct een start maken op de arbeidsmarkt? Dan is een traineeship wellicht iets voor jou! De Quoratio Groep biedt diverse traineeships binnen verschillende vakgebieden. Ben je afgestudeerd op hbo- of wo niveau dan kan je aan de slag in de vakgebieden HR & Payroll, Healthcare, Finance, Sociaal Domein & Uitkeringen (Overheid) en Pensioenen. Bekijk hieronder de traineeship vacatures.

Ook als je een Werken & Leren traject zoekt met een afgeronde mbo-opleiding zijn er mogelijkheden. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je krijgt echte aandacht van jouw Talent Development Manager. Meer weten? Bel 030 656 9720.

 

Traineeship HR & Payroll Consultant

Je bent net afgestudeerd en klaar om jouw carrière een vliegende start te geven. Daarnaast ben jij geïnteresseerd in HR processen, Payroll en IT.

Naar vacature

Traineeship Consultancy in de Zorg

Jij hebt hbo/wo-werk- en denkniveau en een duidelijk carrièrepad voor ogen. Je hebt affiniteit met de zorg en de processen daarachter. 

Naar vacature

Traineeship Finance & Control

Je bent net afgestudeerd en klaar voor een vliegende start in de wereld van Finance & Control. Jouw ontwikkeling staat in dit traineeship voorop! 

Naar vacature

Traineeship Pensions & IT

Traineeship Pensions & IT

Jij droomt van een gedegen carrière in IT en beschikt over een gezonde dosis ambitie. Je gaat werken bij toonaangevende opdrachtgevers en leren van ervaren Pensioen Consultants. 

Naar vacature

Traineeship Consultant Zorgapplicaties

Je hebt hbo/wo-werk- en denkniveau en wil snel doorgroeien tot functioneel applicatiebeheerder in de zorg. Je wordt de spil tussen de zorg en systemen. 

Naar vacature

Traineeship HR- en Salarisadministratie

Je gaat op hbo-niveau werken en leren over de wereld van HR en salaris. Een verantwoordelijke baan in combinatie met het behalen van een erkend diploma. 

Naar vacature

Traineeship Zorgadministratie

Jij hebt minimaal een hbo-diploma en bent leergierig en assertief. Je wordt opgeleid tot Zorgadministrateur én je doet relevante werkervaring op bij toffe opdrachtgevers. 

Naar vacature

Traineeship Administratie Sociaal Domein

Jij bent klaar voor een mooie en zinvolle carrière binnen het Sociaal domein. Je gaat werken en leren binnen de overheid. 

Naar vacature

Traineeship Zorgbemiddeling

Jij wordt de schakel tussen cliënt en zorginstelling en helpt cliënten aan de zorg die zij verdienen en nodig hebben.

Naar vacature

Opdrachtgevers en Projecten van trainees en consultants

Onze consultants zijn procesprofessionals met impact. We brengen opdrachtgevers een stap verder. We analyseren, voeren uit, optimaliseren en geven advies. Wat wij jou beloven? Werken bij een dienstverlener en opleider met meer dan twintig jaar ervaring in complexe administratieve processen, altijd uitdagende opdrachten die bij je passen, kennisdeling met interne en externe achterban, persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht van je Professional Development Manager, toegang tot online Quoratio Campus en nog veel meer binnen jouw domein... 


Nieuws & ervaringen van traineeships

Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!
De zorgadministratie werd voorheen vaak uitgevoerd door medewerkers die, na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt, de overstap maakten naar een bureaufunctie. Maar dat is enorm aan het veranderen. Tegenwoordig kiezen mensen voor het vak zorgadministratie en komt er veel specifieke kennis en expertise bij kijken. Met Zero Admin als stip op de horizon groeit en ontwikkelt het vak van zorgadministrateur in een razendsnel tempo. 

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken