Onze traineeships

Bij de Quoratio Groep kennen we verschillende traineeships. We hebben mogelijkheden voor jou wanneer je net bent afgestudeerd op hbo- of wo niveau en een vliegende start wilt maken binnen de vakgebieden HR Process & Payroll, Healthcare, Finance & Control, Sociaal Domein & Uitkeringen en Pensioenen. Maar ook hebben we mogelijkheden voor je wanneer je een Werken & Leren traject zoekt met een afgeronde mbo-opleiding. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je krijgt echte aandacht van jouw Talent Development Manager. Lees snel verder!

Bekijk vacatures

Onze traineeship vacatures

Sterke mensen, sterke merken. Of je nu al een track record hebt opgebouwd binnen een van onze drie vakgebieden of niet, we bieden altijd een traineeship aan wat bij je past en een opdrachtgever binnen jouw eigen regio. Het Traineeship HR- & Salarisadministratie van Quoratio en het Traineeship Zorgadministratie van Zorgon zijn deta-vast traineeships. Deze traineeships kun je volgen met een mbo/hbo achtergrond. Je volgt dan een traineeship van een jaar, waarna je met zekerheid direct bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat. De Traineeships HR Process & Payroll, Consultancy in de Zorg, Finance & Control, Sociaal Donmein & Uitkeringen en Pensioenadministratie zijn ook traineeships van een jaar, waarna je daarna direct instroomt als Consultant binnen jouw domein. Hier kun je mee starten met een hbo/wo achtergrond. Meer info? Bekijk ze hieronder. 

“Naast leren, specialist worden en adviseren wil ik ook af en toe lekker uitvoerend bezig zijn en snel doorgroeien tot consultant. Die kans krijg ik nu. Er wordt voortdurend in mijn ontwikkeling geïnvesteerd en dat vind ik heel belangrijk. Ik was niet direct op zoek naar een traineeship, maar ik merkte al gauw dat het type traineeship dat ik bij Quo volg uniek is in zijn soort." - Tessa, Trainee HR Process & Payroll

 

“Op dit moment ben ik voor mijn eerste opdracht gedetacheerd bij het Isala-ziekenhuis in Zwolle. Ik ben werkzaam bij het financieel registratiecluster van de afdeling Cardiologie. Mijn werkzaamheden bestaan uit het meewerken aan een correcte registratie van de zorgverrichtingen.” - Steffen, Trainee Zorgadministratie 

Je toekomst maak je nu

Ons DNA? Dat heeft alles te maken met onze cultuur. We staan voor duurzame groei, we ontwikkelen en innoveren samen, we maken verschil met echte aandacht, we hebben karakter en kunde en we creëren onze eigen kansen. Wij geloven in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden. In een razendsnel veranderende wereld is dit urgenter dan ooit. Wij geloven daarom in leven lang blijven investeren en verwerven van nieuwe vaardigheden en het opdoen van verschillende vormen van praktijkervaring. Persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht zit dan ook in ons DNA. Wil je ook werken in een wereld waarbij jouw ontwikkeling voorop staat? Je toekomst maak je nu! 

Hard werken, ja dat doen we! Maar we maken ook genoeg lol, weten elkaar te vinden bij hulpvragen en ronde tafelsessies. En heb je al gehoord van de vele events die we elk jaar organiseren? Het Summerfestival, eindejaarsfeest, yogasessies, inspirational speakers en een drankje in het Quoratio Groep Grand Café? 

Heb jij al wel ervaring binnen HR Process & Payroll, Healthcare, Finance & Control, het Sociaal Domein of Pensioenen? Neem dan een kijkje tussen de verschillende consultancymogelijkheden

Opdrachtgevers en Projecten van trainees en consultants

Onze consultants zijn procesprofessionals met impact. We brengen opdrachtgevers een stap verder. We analyseren, voeren uit, optimaliseren en geven advies. Wat wij jou beloven? Werken bij een dienstverlener en opleider met meer dan twintig jaar ervaring in complexe administratieve processen, altijd uitdagende opdrachten die bij je passen, kennisdeling met interne en externe achterban, persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht van je Professional Development Manager, toegang tot online Quoratio Campus en nog veel meer binnen jouw domein... 

Nieuws & ervaringen van traineeships

 Je bent net afgestudeerd van het mbo, hbo of wo en klaar om het werkveld in te gaan. Of misschien ben je wel gestopt met je opleiding, maar wil je graag ergens aan de slag om te werken en te leren. Wat doe je dan? Misschien is de term ‘traineeship’ in je zoektocht weleens gevallen. Maar hoe weet je of je het juiste traineeship gevonden hebt? En waar moet je op letten bij zo’n traineeship? Wat zijn de eisen? Is dat niet gewoon hetzelfde als een internship? In dit blog geven we antwoord op al je vragen! 
Een aantal jaar geleden begon Celine Bruijsten-Versteeg als Salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Toch lag haar passie meer bij administratie. “Ik zocht naar een werkgever waar ik werken en leren kon combineren, meer verdieping en ik wilde werken met een club jonge collega’s. Dat vond ik bij de Quoratio Groep! Nu, drie jaar later, maak ik de overstap van HR- & Salarisadministratie naar de Uitkeringsadministratie.” Benieuwd naar haar drive om te werken binnen het Sociaal Domein? Lees het in dit blog!
Je vindt via Indeed een traineeship waar werken en leren, cijfermatig werk en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar komen. En dan denk je: dit staat op mijn lijf geschreven. Ik solliciteer! Meral Begkoz is een van onze nieuwe trainees binnen Quoratio Sociaal Domein & Uitkeringen. Binnen een week kon ze al van start!

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken