Onze traineeships

Bij de Quoratio Groep kennen we verschillende traineeships. We hebben mogelijkheden voor jou wanneer je net bent afgestudeerd op hbo- of wo niveau en een vliegende start wilt maken binnen de vakgebieden HR Process & Payroll, Healthcare of Finance & Control. Maar ook hebben we mogelijkheden voor je wanneer je een Werken & Leren traject zoekt met een afgeronde mbo-opleiding. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je krijgt echte aandacht van jouw Talent Development Manager. Lees snel verder!

Bekijk vacatures

“Naast leren, specialist worden en adviseren wil ik ook af en toe lekker uitvoerend bezig zijn en snel doorgroeien tot consultant. Die kans krijg ik nu. Er wordt voortdurend in mijn ontwikkeling geïnvesteerd en dat vind ik heel belangrijk. Ik was niet direct op zoek naar een traineeship, maar ik merkte al gauw dat het type traineeship dat ik bij Quo volg uniek is in zijn soort." - Tessa, Trainee HR Process & Payroll

Onze traineeships

Sterke mensen, sterke merken. Of je nu al een track record hebt opgebouwd binnen een van onze drie vakgebieden of niet, we bieden altijd een traineeship aan wat bij je past en een opdrachtgever binnen jouw eigen regio. Het Traineeship HR- & Salarisadministratie van Quoratio en het Traineeship Zorgadministratie van Zorgon zijn deta-vast traineeshps. Deze traineeships kun je volgen met een mbo/hbo achtergrond. Je volgt dan een traineeship van een jaar, waarna je met zekerheid direct bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat. De Traineeships HR Process & Payroll, Consultancy in de Zorg en Finance & Control zijn ook traineeships van een jaar, waarna je daarna direct instroomt als Consultant binnen jouw domein. Hier kun je mee starten met een hbo/wo achtergrond. Meer info? Bekijk ze hieronder. 

HR Process & Payroll - Quoratio

Healthcare - Zorgon

Finance & Control - Verhoeve

 

“Op dit moment ben ik voor mijn eerste opdracht gedetacheerd bij het Isala-ziekenhuis in Zwolle. Ik ben werkzaam bij het financieel registratiecluster van de afdeling Cardiologie. Mijn werkzaamheden bestaan uit het meewerken aan een correcte registratie van de zorgverrichtingen.” - Steffen, Trainee Zorgadministratie 

Je toekomst maak je nu

Ons DNA? Dat heeft alles te maken met onze cultuur. We staan voor duurzame groei, we ontwikkelen en innoveren samen, we maken verschil met echte aandacht, we hebben karakter en kunde en we creëren onze eigen kansen. Wij geloven in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden. In een razendsnel veranderende wereld is dit urgenter dan ooit. Wij geloven daarom in leven lang blijven investeren en verwerven van nieuwe vaardigheden en het opdoen van verschillende vormen van praktijkervaring. Persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht zit dan ook in ons DNA. Wil je ook werken in een wereld waarbij jouw ontwikkeling voorop staat? Je toekomst maak je nu! 

Hard werken, ja dat doen we! Maar we maken ook genoeg lol, weten elkaar te vinden bij hulpvragen en ronde tafelsessies. En heb je al gehoord van de vele events die we elk jaar organiseren? Het Summerfestival, eindejaarsfeest, yogasessies, inspirational speakers en een drankje in het Quoratio Groep Grand Café? 

Heb jij al wel ervaring binnen HR Process & Payroll, Healthcare of Finance & Control? Neem dan een kijkje tussen de verschillende consultancymogelijkheden

Opdrachtgevers en Projecten

Onze consultants zijn procesprofessionals met impact. We brengen opdrachtgevers een stap verder. We analyseren, voeren uit, optimaliseren en geven advies. Wat wij jou beloven? Werken bij een dienstverlener en opleider met meer dan twintig jaar ervaring in complexe administratieve processen, altijd uitdagende opdrachten die bij je passen, kennisdeling met interne en externe achterban, persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht van je Professional Development Manager, toegang tot online Quoratio Campus en nog veel meer binnen jouw domein... 

Nieuws & ervaringen

Robin Nadort begon als trainee HRM- & Salarisadministratie bij de Quoratio Groep. Hij maakte een mooie ontwikkeling door. Inmiddels werkt hij twee dagen per week mee op de afdeling Sales en drie dagen bij opdrachtgevers. In 2021 start hij fulltime als Accountmanager binnen het vakgebied HR Process & Payroll dat hij zelf van binnen en buiten kent. Wat drijft hem en wat kunnen we komende tijd van hem verwachten? Lees mee!
Het houdt ons allemaal bezig. In tijden van thuiswerken wil je contact blijven houden met elkaar. Met collega’s, met je opdrachtgever, met vakgenoten en misschien wil je wel contact leggen met mensen die je nog niet kent. Om kennis uit te wisselen, om te starten met een nieuwe opdracht of om mensen bij elkaar te brengen met een specifiek doel. Hoe bouw je aan een intern en extern waardevol netwerk? HR Process & Payroll Consultant Caroline geeft je 4 tips!
Doorlopende coaching, feedback en focus op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Van HR-beleid naar systeemimplementatie. Hoe doe je dat? In tijden van corona volledig digitaal, op een manier die bij je organisatie past, die de medewerker centraal stelt en waarbij je zelf aan het stuur staat. Daarom ontwikkelden we CONNECT – een interactiecyclus tussen medewerker en manager waarbij het gaat om echte aandacht, een goede dialoog en eerlijke feedback als essentiële onderdelen voor groei. Consultant HR Process & Payroll Moniek Sewalt en HR Directeur Natasja van Rens nemen je mee door de digitalisering van HR, de projectstappen en de begeleiding naar verandering waarin communicatie key is. Lees meer in onderstaand artikel.

De Quoratio Groep heeft twee jaar op rij een FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, zonder daarbij persoonsgegevens te verwerken