Events

Online Inhouse Hour traineeships - Inschrijven



Een Online Inhouse Hour? Ja, je leest het goed. Vanuit huis maak je in een uur laagdrempelig kennis met de Quoratio Groep en ontdek je welke kansen er voor jou liggen! Zo vertellen we je meer over onze organisatie, ons nieuwste Traineeship Uitkeringsadministratie en andere mogelijkheden die passen bij jouw ambitites. Lees snel verder...

Werken en Leren begon twintig jaar geleden bij de Quoratio Groep met het opleiden van gemotiveerde young professionals tot salarisadministrateur. Het doel: mensen een kans bieden zich te ontwikkelen in een werken- & leren-traject en zorgen dat ze echt toegevoegde waarde hebben voor de opdrachtgever. De afgelopen jaren kwamen daar naast HR Process & Payroll ook Healthcare en Finance & Control bij.  

Het Traineeship Uitkeringsadministratie is ontwikkeld voor starters die klaar zijn voor het begin van hun carrière en een baan willen met maatschappelijke betrokkenheid. We garanderen je, dat is zeker het geval! Gemeenten en uitkeringsinstanties zijn blij met jouw komst. Je weet straks namelijk alles van de nieuwste wet- & regelgeving op het gebied van de Uitkeringsadministratie (Participatiewet, BBZ, IOAW, IOAZ) en zorg je voor een goede en rechtmatige uitvoering van de o.a. de Tozo, TVL en de TONK.

Jij kunt je carrière starten binnen dit mooie vakgebied. Maar ook vertellen we je graag, als je ambitie daar ligt, meer over onze Traineeships Finance & Control, HR Process en Payroll of Consultancy in de Zorg want ook jij weet #jetoekomstmaakjenu

Jouw opties om aan te schuiven van 20-21 u.: 

  • Maandag 8 maart
  • Woensdag 12 maart
  • Maandag 15 maart
  • Woensdag 17 maart 

Schrijf je nu in!

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

FITZ heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login